BOMBA GİBİ BİR HABER
Anasayfa, Toplu Link ve Toplu Pc uplaod bölümlerindeki 250mb altı videoları renderlama 500mb Altı videoları renderlamaya çevrilmiştir.
Not 1: 500mb üstü videoları yüklerken render yapmaz.
Not 2 : Günlük video yükleme sınırı bu bölümlerde yine bulunmamaktadır(Toplu link ve toplu pc upload da dakikada belli video atma sınırı vardır.)
Not 3 : Ünlem geç 1 ve ünlem geç 2 uygulaması bilindiği gibi render çeşidi olarak sunmuyorum. O şart bir sistemdir. Onda mb sınırı Aralık ayından bu yana bulunmamaktadır.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam şu sıralar yok mu bir yenilik?
Merhaba Üstad,
Şuralar alt yapı geliştiriyorum. Daha çok üstteki durum gibi alt yapı güçlendirmesine vakit ayırıyorum. Öneriler varsa tabiki açığım. Çok süper bir öneriyse önceliğe alırım hocam.
Yakında bişiler patlayacak gibi.

Aynen üstat varan 1 yukarıda. Varan 2 toplu video için deneyeceğim.

Lipton ve Starbucks ile görüşmem sonucu teknolojileri yetersiz geldi. Benden yana sıkıntı olmadığını bildirmek isterim

Yoksa affetmem..
Bu konu hakkında yorumunu bekliyorum. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
Merhaba üstad,
Her üyelikde 1 tane youtube api key istenmektedir. Değiştirilmesine hiç gerek yoktur. Çünkü kanalınızla alakalı hiç bir işlem yapmaz. Sadece karşıdaki bir videonun bilgilerini göstermesi adına api key kullandırıyoruz. Bu nedenle kanalınızla bağlantısı söz konusu değildir. Clientların kanallarınızla bağlantısı söz konusudur. Api keylerde böyle bir durum yoktur. 06.2014 tarihinde api keyin kanallardaki bağlantısını kaldırmıştım.
Merhaba hocam videoyap için bir günlük deneme alabilirmityim. Teşekürler
Üyelik Id : 16088
Merhaba üstad, kontrol ettim göndermişim. Bol kazançlar
Hocam destekten odeme yaptim 3 gun sonra acildi simdide sorun var vdsde yine cevap veren yok suan tam 24 saat oldu 84 videoyu daha render yapip yukleyemedi bile sadece 84 video nasil kisiye ozel vdsli paket bu bi kontrol edermisin sureler bosa gidip duruyor.
Merhaba üstad,
Vdsli videoyaplar toplu video haric her bölümde çok etkili kullanım yaptırır. Fakat Toplu video bölümünde ise vdsli videoyapların işlemlerini benim makinam iletmesi çok zor bir durumdur. Her bir işlem editleme limiti yüksek olduğu için emir göndermeye yetişemiyorum. Bu nedenle vds ekle bölümünde vdsli videoyapların toplu video yükleme ip adresleri mevcuttur. Vdsli videoyap üyeleri toplu video emri verince tarayıcıda bir sekme açıp o urlyi de açık bırakırlarsa hızları sıkıntısız olmuş olacaktır. Bol kazançlar
Arkadaşlar toplu videoda benden başka tıkanma yaşayan var mı? Dün gece 35 video toplu yükleme emri vermiştim, sabah uyandım bakayım dedim hala 35 video yüklenmemiş aynen duruyor. Az önce yine aynı işlemi iptal edip, tekrarladım. Yaklaşık 30-35 dakika olmasına rağmen hala 35 videoda takılı kaldı. Yükleme periyodu olarak 2-5 dakikayı seçiyorum.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Günaydın Efe hocam neden kaynaklanıyor olabilir?
---------- Spam Engelliyici 11:27 ---------- Önceki Mesaj 10:07 ----------
Aynı problemin devam ediyor mu hocam?
Merhaba Üstad,
malesef cumartesi akşam üstü yaşanan yavaşlık pazarada nuksetmişti. Dün tüm üyelerime +1 gün hediye verdim. Tabiki bu yavaşlık benden kaynaklı bir durum olmuştur. Elimde olmayan nedenlerden olduğu için kusura bakmayınız. Videoyap'ın hız politikasına ters bir durumdur.
s.a [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] abi , bir önerim olacak , kanalın telif ve unlem kontrolu saatte bir yada 2 saatte bir , videoyap a entegre etme sansın var mı ? token ustunden girip kontrol edebilir mi ? cunku kanalı yapıyoruz sonra kanalyap a gidiyoruz. bazen proxylerde sorun cıkınca kanalı kaderine bırakıyoruz , eski videoyapta öyle bir durum vardı , herkes saat seciyordu ve kanala girip kontrol ediyordu , ünlem, eslesen yada dunya engeli gelmis videoları siliyordu.. benimkisi bir öneri..
Merhaba üstad,
kanalyap.com içerisindeki telifli videolar ve video ortası proxy sistemim aslında geliştirmeyi hiç istemediğim bir özelliktir. Zaten tam anlamıylada düzgün çalışmayan bölüm diyebilirim. Çünkü internetteki proxyler sağolsun düzgün değiller.. Proxyler düzgün olsa siz türkiye proxy ingiltere olunca en çok girilen şehir hangisi gibi soru soruyor. Buda yine sıkıntı yaşatabiliyor. Bunun otomatik olmasıysa tamamen sıkıntı demektir manueli çok zorken otomatiğe bırakmak tamamen güvenip sisteme verdiğiniz emrin ne olacağını bilememe olmuş oluyor. İleride şu en çok hangi şehirden giriyorsun olayını youtube kaldırırsa. Kanalyap a bu güncelleme isteği artarsa yaparım hocam. Ama açık konuşmak gerekirse ben api ile çalışan videoyap.com içerisindeki özellikleri geliştirme taraftarayım. Fakat istekler benim için herşeyden önemlidir. Bol kazançlar
evet toplu yüklemede ağırlık var.
Merhaba Üstad,
1-2 yıldır konumda botu öven olmuyordu. Cuma günü övülme gerçekleşine şımardı(tam nedenini bilemiyorum ama normalde kilitlenmezdi. Ben cenazeye gidince gitmesi tesadüf mü bilemem.). Tekrarı olmaması adına daha çok çabalıyorum hocam.
aynen sana katılıyorum otomatik olarak o kanalın yada mailden cilent alması harika olur.
Merhaba üstad,
Sen eskilerdensin eski videoyap yazılımında otomatik api key al bölümü vardı. O zamanlar youtube api v2 kullanıyorduk. Kanal şifresi olmadan bota kanal eklenemediği dönemler... Şimdiki aklımla baktığım zamanda ne kadar büyük risk alıyormuşum anlatamam. Aynı şey otomatik client almak içinde geçerlidir. Bu konuda imacros yapabilirim. Fakat onu otomatik php ile aldırmam eğer benim sunucum üstünden olacağı için yasal olmadığından sunucumun istediği şeyleri kötü niyetle görüp toplu kıyım getirebilir. Proxyler üstünden yaptıracak olsam proxyler hiç bir zaman tam anlamıyla düzgün çalışmıyor hocam. Şahsen bunu yapmak basit ama yaparsam kıyım geleceğini düşünüyorum hoam.
Ben suan öyle yapıyorum zaten fakat her kanal icin API ekleme bölümü olsa bu kadar ugrasmazdım.
---------- Spam Engelliyici 16:14 ---------- Önceki Mesaj 16:13 ----------
@Web_Scripti
Örnegin bir kanal cektim ve o kanalda bazı videolar Dünya Engeli v.s. yedi.
Normal sartlarda baska kanala aynı videoları cektigimde o telifleri göstermesi gerekmez mi ?
Yüklenmis videoların aldıkları hic bir uyarıyı göstermiyor.
---------- Spam Engelliyici 16:22 ---------- Önceki Mesaj 16:14 ----------
Ayrıca dün gece 12 civarında 2-5 dk aralıklarla emir verdigim 129 video hala yüklenmedi.
Cok uzun süre video yükleme yaptıgımı zannediyor YouTube ve kanalı kapatıyor direk.
Bu zamanın uzaması bana hic yaramıyor
Merhaba üstad,
Api keyi dediğim gibi dert etme kanalınla 0 bağlantısı var hocam. onu silsende her türlü işlemi kanalında yaparsın hocam. O sadece videoların başlıklarını dediğim gibi çekmenize yarıyor. oda sizin kanalın değil karşı çekilecek kanalın.
+ Mesala bir telif yedin hocam. O telif gönderenden bir video çekerken videoyap uyarır. Anasayfa, toplu link, toplu video her yer uyarır. Fakat uyarmanında farklı sınırları var. Öncelikle youtube bu telifi göndereni telif gönderme sebebiyle birlikte yapısına işlemiş mi. işlemişse tamam uyarır. Henüz işlememişse uyarmaya bilir. Ama işlemişse ve yinede videoyu silerken kanalyap üstünden silmişse o zamanda uyarır. Yani yapı çok kordineli yerlerden çalışıyor tek birşeye bakmıyor. Yinede her tarafda bir iz yoksa uyarmaz hocam uyarması imkansızdır çünkü o videonun telif verdiğini bilmiyordur.
@
Web_Scripti usta vds için bana vermiş oldugun deneme hesabından ödeme yaptım onu Üyelik Id :
13077 burdaki hesabıma ayarlıyabilirmisin....
Merhaba üstad,
deneme için verdiğim vds i hiç vds kalmadığı için size aktardım hocam. bol kazançlar.
efe hocam vds stokları ne zmn acılır acaba .
Merhaba azat üstad,
destekde konuştuğumuz gibi boşda vds yakalayıp almana sevindim. Şu günlerde vds stok bulmak gerçekten zor. Havale geliyor [MENTION=25905]bay[/MENTION]Torlak gibi havale olduğu için ben vds stoğunu takip edip yakalamya çalışıyorum. Paypal olsa kişi takip edicek
Her kanal icin ayrica client id kullanimi mevcut
Merhaba hocam,
Evet hocam aşağıdaki adresden client havuzuna client eklemesi yapabilirsiniz.
www.videoyap.com/client.php