Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam her kanal için bir ip adresi mi almamız gerekecek acaba?

Kanal kontrolünü özel ip almışlarda otomatiğe bağlatıcam. Kanala eşleşen gelir, dünya gelirse otomatik silecek. Para kazanmayı otomatik yapacak. Yani özel ip almış ve kanala bağlamışlarda kanallarının ömürlerini arttırmış olacaklar. Aynı ipden kanallarına girme zorunda olanlar için süper birşey çünkü toplu kapanma dediğiniz gibi yaşamayacaklar.

+ Kanalı bu ip adresiyle açacaksınız. Kanalı bu ip adresiyle kazancınıza bağlayacaksınız. Sonrada kanalı bu ip adresiyle kanalyap.com da kontrol ettireceksiniz. Yani hiçbirşekilde türkiyeden ip gözükmeyecek. Buda sizi gerçekten bir amerikalı gibi göstermiş olacak. Çok büyük + avantaj demektir. Amerikada toplu kapanma diye bir olay çünkü yok.

https://security.google.com/settings/security/activity Burada türkiye yazan her yer amerika olmuş olacak.

Hocam ben özelden cevap attım ama yogunsunuz sanırım bu videoyap botu 30 tl ye aldıgımız , tek bir ip denmi atıyor yoksa sürekli farklı ipmi? bu botla 3 kanal ile 10 kanal açmak arasında fark varmı günlük ?

Hocam videoyap deneme aldım bu saatte aldıgım ıcın 1 saat deneme sürem kalmış rica edersem yarın geceye kadar güncelleyebilirmisiniz

İD:16311

Ünleç geç 1 kullanıyorum bütün videolar ünlem.

evet hocam ben almıştım orda belirttiğiniz bi yerden hatta destekten yazmıştım ipler eklenti ile normal girştede kullanılıyor heralde 6 gb gibi bandwidth limiti vardı o da her türlü yeter zaten..güzel yenilik videoyapla entegre çalışması .

Merhaba üstad,

bwsini nerden gördün :) Aslında sen sadece ipye girmiş olabilirsin hocam. Çünkü o ipyi kullanmak için direk ip adresinin bir kullanıcı adı ve şifresi olur. O nedenle onları girmek gerekir.Fakat ben şifre ataması yapmadan önce test etmişte olabilirsin ben bwsini nereye yazmışlar göremedim henüz. Fakat bw olayı var. Bir kişi gelirde bir dosya indirirse sonuçta proxyninde bwsi gider, kendi internetininde proxy i sadece tarayıcı amaçla kullanmak gerekiyor :)

Otomatik dünya telif para aktif edildiği zaman buraya yazarmısınız yakın zamanda ip adresi alacağımda onlar geldiğinde almayı düşünüyorum

Tmmdır üstad kısa zamanda yazacağım inşallah..

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam her kanal için bir ip adresi mi almamız gerekecek acaba?

Merhaba hocam,

ben açıkcası her kanalıma farklı ip ile giriş yapanlardanım. Bir kanalın cezasını diğer bir kanal çeksin istemem. Bu nedenle her kanalıma 1 ip adresi atarım. Fakat 2-3 kanala 1 ip ile giriş yapanlar mevcut. Önermesemde o şekilde kullanmayı isteyen varsa yine kullanabilir üstad. O kişinin bütçesine ve çalışma stiline bağlı bir durumdur.

Hocam ben özelden cevap attım ama yogunsunuz sanırım bu videoyap botu 30 tl ye aldıgımız , tek bir ip denmi atıyor yoksa sürekli farklı ipmi? bu botla 3 kanal ile 10 kanal açmak arasında fark varmı günlük ?

Merhaba hocam,

Videoyap botu içerisinde 640 farklı yükleme serverı bulunmaktadır. 29.000 üyemize ait tüm kanalların yüklemeleri 640 farklı serverdan yapılmaktadır. Videoyap api v3 sistemini kullanır(Token). Yani senin kanalına aslında videoyap giriş yapmaz, senin kanalına facebook da uygulama evet dediğin gibi aynen youtube dada evet diyorsun biz senin kanalda işlem yapmaya yetki kazanıyoruz. Yani Kanalın içerisine bir giriş v.s. söz konusu olmuyor. Aşağıdaki linkden bakabilirsin. Hiç bir şekilde bir giriş v.s. göremezsin. Çünkü videoyap api v3 kullanır ve linux makinalarla çalışır.

https://security.google.com/settings/security/activity

Ünleç geç 1 kullanıyorum bütün videolar ünlem.

Merhaba üstad,

Ünlem geç 1 : %70-80 veya 90
Ünlem geç 2 : Aktif

bunlar seçili olduktan sonra en iyi oranda geçersin. Sen eski olduğun için kanal ünlem spam listesine düşmüş olabilir ihtimalini anlatmayacağım. Dilersen ünlemleri silmeden yönetici desteğine o kanalı yazarsan ben içerisine girip bakayım hocam, ona göre daha net konuşalım. Bol kazançlar

% kaç kullanıyorsunuz ? %70-80 en ideal ben hiç sıkıntı yaşamıyorum

Galiba arkadaş barbie gibi zor sektörde çalışıyor. Bu nedenle ünlem geç 2 de yanına şart diyebiliriz. Yoksa ünlem geç 1 çoğunlukla yetiyor. Ama üstüne birde ünlem geç 2 atınca kaçarı kuçarı kalmıyor :)

1 saattir video atmıyor

O Aykut hocam, sen buaralara uğrarmıydın. Seni görmek için demekki sistem 1-2 saat otomatik yüklemeyi yapmaması gerekiyormuş:P Sabah 08:00'da geldiğim gibi aktif ettim. Dediğin saatlerde tıkanma olduğu gözüküyor. Fakat hızla tıkanma zamanındaki videolar eriyor. Bana sistem otomatik smsyi 04:50'de yükleme serverı kitlendi diye sms gelmiş. Fakat yorgunlukdan hiç duymamışım bile.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam dün destekten sordugum ip değiştirme konusunu beceremedim. rica etsem desteğe bi bakarmısınız ? üyelik id 779

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam part birleştir dediğimiz zaman editleme yapamiyoruz. Bunda gelistirme yapacak misiniz? En azindan çerceve ekleyebilsek güzel olurdu

çalışmamı engelleyen bir durum vardı, [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam sağolsun halletti. çok sağol hocam

Torrentten indirme emri verdim ama yarım saat oldu indirme yapmadı acaba bir sorun mu var, bir bakarmısınız lütfen

Arkadaşlar şuan toplu link veya toplu videoda sıkıntı yaşayan var mı? [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam toplu linkten yükledim başlatıyor dedi kaldı öylece. toplu videoda ise sadece 5 video 30-40 dakikadır erteleniyor. yaşayan başka kimse var mı arkadaşlar?

Arkadaşlar şuan toplu link veya toplu videoda sıkıntı yaşayan var mı? [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam toplu linkten yükledim başlatıyor dedi kaldı öylece. toplu videoda ise sadece 5 video 30-40 dakikadır erteleniyor. yaşayan başka kimse var mı arkadaşlar?
Bende sıkıntı yasadim. 23 tane link attim 10 tanesi falan yüklenmiş. Yogunluk var galiba

Sorunum acil calisamiyorum rica etsem bakar misin mehmet hocam id : 12347

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende sıkıntı yasadim. 23 tane link attim 10 tanesi falan yüklenmiş. Yogunluk var galiba

Telif hakkı videoyu indirtmemeye kadar korunan ultra büyük video olabilir. Toplu videoda anlık içeride 8 milypn zamanı gelipde yüklenmeyi bekleyen video var. Bunun %0.2 si ertelenmiş. Yani çalıştığınız videoyu görmek gerek. Nasayfada videoyu tam özgünleştir dediğinizde üstte size bu video x firması tarafından eşleşeni onaylı otomatik telif atar diye uyarı veren tipden video olabilir. Aksi durumsa destekden linkleri atarmısınızx

Telif hakkı videoyu indirtmemeye kadar korunan ultra büyük video olabilir. Toplu videoda anlık içeride 8 milypn zamanı gelipde yüklenmeyi bekleyen video var. Bunun %0.2 si ertelenmiş. Yani çalıştığınız videoyu görmek gerek. Nasayfada videoyu tam özgünleştir dediğinizde üstte size bu video x firması tarafından eşleşeni onaylı otomatik telif atar diye uyarı veren tipden video olabilir. Aksi durumsa destekden linkleri atarmısınızx

Hocam merhaba ben dün deneme almıştım 11 gibi 12de bitttiği için kullanmamıştım bana şimdi verebilirmisiniz bugün bu saatten yarın bu saate ? 24 saat yani token olaylarını çözmem lazım çok karışık geldi

İD:16311

Botu olmayan o sitenin direk denediğin mp4 linkini destekden yazarmısın bakayım nasıl bir site mp4 ü nasıl bir tür
Hocam anasayfada son yarım saattir bir sıkıntı mı var yüklemeleri yapmıyor yapmadıklarından birinide yükleme sırasına eklemiş öyle uyarı çıktı.. Ama diğer verdiğim emirler bir kısmı yok ortada
Normal videoyapta

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri