Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Video ortası imacros kod üretme bölümünün onarımını bekliyorum kanal bağlamak için, halleder misin hocam teşekkürler

Yeni sistem geleceğini çok önceden yt uyarmıştı.. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Mehmet hocam bizim yapmamız gereken birşey var mı? Yeni api key almak vs gibi. Aslında api key alırken v3 versiyonunu işaretliyorduk sanırım yeniden api key falan almamız gerekmiyor doğru mudur?

Merhaba Arkadaşlar,

toplu videodada örneğin kelime araması yaptığınızda size videoyap yeni api key alın diyorsa api keyi siz youtubr api v2 varken almışsınız demektir. Yeni sürümünde yt nin almalısınız. Biz youtube ile kanallarınızın iletişimde olan her bölümü youtube api v3 ile yapıyorduk. Fakat bir kanaldaki videoları kanalın içine login olmadan göstertmeyi api v2 ile yaptırıyorduk. Api v2 tamamen kapandı. Yani sorgulaması dahi kapandı o nedenle bu durum yaşandı. Kanala bağlanmadan sorgulama olaylarını api v3 e taşıyorum sırayla.

hocam buyfullchannel yükleme yapmıyor onunlada bugün ilgilenebilecek misiniz?

hocam buyfullchannel yükleme yapmıyor onunlada bugün ilgilenebilecek misiniz?

Aynen hocam onun bölümüde değişti. Kanallar içerisindeki videoları sorgulama yapısı değişti. Videoyap'a bağlı bir şekilde çalışıyor. bugün videoyapın otomatik kanal çek bölümü düzelince oda düzelmiş olucak.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Mehmet hocam işlerin bitince şu vdslerde anlık yükleme ayarına bir bakar mısın? Çoğu zaman 5 videodan fazlasını yüklemeyi deniyor sanırım. Aşırı kilitlenme oluyor. Son zamanlarda vdsler yükleme konusunda sıkıntılıydı. Sende biliyorsun konuda epey yazan olmuştu. Vds bilgilerinin bulunduğu sayfada bize verilen linki açtığımızda anlık kaç video yüklediğini çoğu zaman göstermiyor. Orada kaç videoya işlem yapıldığını da görebilirsek aşırı videoyu yüklemeye çalıştığında bilgimiz olur en azından..

Api v3 almak, aslında bildiğiniz gibi arkadaş client alırken hemen hemen hep görüyoruz.

Public API access ile alıyoruz API V3

a52Py7.png

YBr3jA.png

8gDm9A.png

toplu yüklemede son bir hafta seçiyorum ama 6 ay önceki videolar falan geliyor. genel sorun mu?

Hocam merhaba 3 gün önce destekten yazmıştım fakat dönüş olmadı. En kısa zamanda bir bakarsanız sevinirim.

Üyelik id : 1123
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam senin sisteminde tek çalışma sistemim ol olduğu için soruyorum hit videolar ile popüler videolar arasındaki fark nedir tam olarak toplu videolarda :D baya bi kanal denedim bir fark göremedm

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam otomatik eklensin seçeneğini ve otomatik kanal çekmeyi sıraya alır mısın rica etsem

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri