Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

hocam ben bazı kanalları çekemiyorum bu sorun neden kaynaklıdır. Yeni api vs aldım hemde 2-3 kere ama olmuyor. Kanalın adını yazıyorum toplu videoda hiç bir tepki vermiyor nedense.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] yönetici desteğe yazdım cevaplarsanız sevinirim.

Üyelik Id : 16269

hocam benim merak ettiğim birşey var.Ben bir hafta önce buyfullchannel'a verdiğim siparişlerde 300 video yüklenmesi gerekirken 20-150 arası video anca yüklendi şimdi siz toplu yükleme sorununu düzeltince bu kalan videolar kanallara yüklenecekmi?

hocam ben bazı kanalları çekemiyorum bu sorun neden kaynaklıdır. Yeni api vs aldım hemde 2-3 kere ama olmuyor. Kanalın adını yazıyorum toplu videoda hiç bir tepki vermiyor nedense.

Merhaba hocam,

yönetici desteğine aynen bu şekilde yazıp o denediğiniz kanalında adını yazarmısınız? Yeni eklenenler(hepsi) seçeneğini seçtiniz

hocam benim merak ettiğim birşey var.Ben bir hafta önce buyfullchannel'a verdiğim siparişlerde 300 video yüklenmesi gerekirken 20-150 arası video anca yüklendi şimdi siz toplu yükleme sorununu düzeltince bu kalan videolar kanallara yüklenecekmi?

merhaba hocam,

dün gece aktif ettim yavaş yavaş yükleme başlar ve detaylı incelemeyi yapacağım bfyde bugün.

Toplu video bölümünde, çekim şekli seçiniz=> kanalı komple kopyala etkin değil bende silik görünüyor [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
Bir de imacros ile reklam açmada -yeni değil bu önceden de vardı- sorun oluyor tüm videoların reklamını açmıyor bazısı kalıyor üstadım.

hallettim hocam tüm bölümleri aktif ettim. imacrosa bakıcam bugün kendim kanal yapıcam kısmetse

Bu sorun ücretlide de çoğu zaman oluyor hocam ilk kanala girişte zorlanıyor sistem :) ama şu an ücretsizde denedim rahat bi 10 dakika uğraştım sonra yeniden yetki verdim bu kez sorunsuz girdi.. Halbuki öncede yetki verip proxy ile giriş yapmayı denemiştim olmamıştı. Takılıyor bazen böyle nerden nasıl kaynaklanıyor anlamıyorum. Hatta ücretli proxylerde uzun süredir kullandığımız kanallarda da aynı hatayı veriyor. Proxy falan değişmememize ragmen daha sonra kendiliğinden düzeliyor

erhan hocam proxy olayınada geceye bakıcam inş biraz destek mesajlarına başlamam lazım çığrundan çıktı :)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] kanala otomatik video eklensin bölümü hala aynı hocam, ona el atıp süreyi düşürür müsün 5 dk da bir kontrol etsin ;)

Birde destekten birşeyler yazmıştın kontrol edersen sevinirim iyi çalışmalar :)

murat hocam dün akşam o bölümü aktif etmiştim. acaba kontrolünü yapabilmem için bir üyelik id verebilirmisin sıkıntılı olan. senin üyeliğe baktım sende emir yok :) veya başka üyeliğinde var.

Arkadaşlar kanal çek kısmında eğer ki çektiğiniz kanalın tüm videoları çıkmıyorsa 6 tane seçenek var bunlarla oynayarak hepsini çıkarabilirsiniz..

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] eyw üstadım :)

Teşekkürler hocam aynen dediğin gibi telif riskli ve hepsi seçeneği var. seçimlerde işte risk istiyorsanız hepsini seçin gösterir hepsini.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam toplu videoda kanal çek e basınca bu hatayı alıyorum. Api keyi yenilemiştim bugün. Üyelik ID : 15761

Yöneticiye iletiniz: Error calling GET https://www.googleapis.com/youtube/v3/channels?part=statistics,c..........(403) There is a per-IP or per-Referer restriction configured on your API key and the request does not match these restrictions. Please use the Google Developers Console to update your API key configuration if request from this IP or referer should be allowed.

hocam videoyap destekten sana yazamıyorum son mesajı ben gönderdiğim için. bu kısım tam anlamıyla düzeldi mi bende hala aynı çünkü

hocam videoyap destekten sana yazamıyorum son mesajı ben gönderdiğim için. bu kısım tam anlamıyla düzeldi mi bende hala aynı çünkü

Merhabalar,

yabancı dil değilde artık türkçe hata mesajını söylüyor. Api keyiniz hatalı olduğunu yazıyor. Kanallarım kısmındaki api keyin yanında tam olarak nasıl alındığı artık anlatılıyor

Merhaba hocam,

yönetici desteğine aynen bu şekilde yazıp o denediğiniz kanalında adını yazarmısınız? Yeni eklenenler(hepsi) seçeneğini seçtiniz

merhaba hocam,

dün gece aktif ettim yavaş yavaş yükleme başlar ve detaylı incelemeyi yapacağım bfyde bugün.

hallettim hocam tüm bölümleri aktif ettim. imacrosa bakıcam bugün kendim kanal yapıcam kısmetse

erhan hocam proxy olayınada geceye bakıcam inş biraz destek mesajlarına başlamam lazım çığrundan çıktı :)

murat hocam dün akşam o bölümü aktif etmiştim. acaba kontrolünü yapabilmem için bir üyelik id verebilirmisin sıkıntılı olan. senin üyeliğe baktım sende emir yok :) veya başka üyeliğinde var.

Teşekkürler hocam aynen dediğin gibi telif riskli ve hepsi seçeneği var. seçimlerde işte risk istiyorsanız hepsini seçin gösterir hepsini.
Emirleri sildim namazdan sonra tekrar aktif edip emirleri id veririm hocam ;)

Düzeldi

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

İmacros VİDEO ORTASI bölümü hala hatalı, 2 gündür çalışamadım o yüzden hocam.

Yöneticiye iletiniz: Error calling GET https://www.googleapis.com/youtube/...=ParamparcaDizi&key=UCz5Ct_S9vD6so6kUHn_2FkA: (400) Bad Request

Şunu çözer misin lütfen, " Sisteme Ekli Olmayan Kanalım " da bu çıkıyor. Çözersen çalışayım bugün artık baya zaman kaybettim :)

Bir de kanallardaki videoları eksik çekiyor, 80 video varsa 42 video çekiyor, ona da bakar mısın.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] kanal sayısının süresini üyelik süresi kadar uzatıp mevcut limiti 100 den 250 ye artırır mısın, 2 saat sonra üyelikten otomatik eklensin seçeneğini ve otomatik video emirlerini kontrol edebilirsin

Kanaldan video sil bölümünde, videoları bulamıyor. @Web_Scripti

img

Yöneticiye iletiniz: Error calling GET kanal url: (403) There is a per-IP or per-Referer restriction configured on your API key and the request does not match these restrictions. Please use the Google Developers Console to update your API key configuration if request from this IP or referer should be allowed.

bunu nasıl aşarım kanal kopyalanmıyor

[MENTION=24414]Bay Torlak[/MENTION] dün yeni api key almıştım bu hatayı veriyordu. sanırım gece yeni bir ayar çekti aynı mail üzerinden eski api keyi silip yeni api key aldım ve düzeldi şuan.

[MENTION=24414]Bay Torlak[/MENTION] dün yeni api key almıştım bu hatayı veriyordu. sanırım gece yeni bir ayar çekti aynı mail üzerinden eski api keyi silip yeni api key aldım ve düzeldi şuan.

az önce açtım yeni kanal onun apisini yazdım hocam :/

YouTube API Key yenileyin diyor, yeniliyorum fakat yine aynı hatayı veriyor.
API Key alırken farklı birsey mi yapmak gerekiyor ?

Edit: Simdi de;" Video Bilgileri Çekilemedi. Video adresi hatalı olabilir." uyarısı alıyorum.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri