Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam ben bazı kanalları çekemiyorum bu sorun neden kaynaklıdır. Yeni api vs aldım hemde 2-3 kere ama olmuyor. Kanalın adını yazıyorum toplu videoda hiç bir tepki vermiyor nedense.
hocam benim merak ettiğim birşey var.Ben bir hafta önce buyfullchannel'a verdiğim siparişlerde 300 video yüklenmesi gerekirken 20-150 arası video anca yüklendi şimdi siz toplu yükleme sorununu düzeltince bu kalan videolar kanallara yüklenecekmi?
Toplu video bölümünde, çekim şekli seçiniz=> kanalı komple kopyala etkin değil bende silik görünüyor [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
Bir de imacros ile reklam açmada -yeni değil bu önceden de vardı- sorun oluyor tüm videoların reklamını açmıyor bazısı kalıyor üstadım.
Bu sorun ücretlide de çoğu zaman oluyor hocam ilk kanala girişte zorlanıyor sistemama şu an ücretsizde denedim rahat bi 10 dakika uğraştım sonra yeniden yetki verdim bu kez sorunsuz girdi.. Halbuki öncede yetki verip proxy ile giriş yapmayı denemiştim olmamıştı. Takılıyor bazen böyle nerden nasıl kaynaklanıyor anlamıyorum. Hatta ücretli proxylerde uzun süredir kullandığımız kanallarda da aynı hatayı veriyor. Proxy falan değişmememize ragmen daha sonra kendiliğinden düzeliyor
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] kanala otomatik video eklensin bölümü hala aynı hocam, ona el atıp süreyi düşürür müsün 5 dk da bir kontrol etsin
Birde destekten birşeyler yazmıştın kontrol edersen sevinirim iyi çalışmalar![]()
Arkadaşlar kanal çek kısmında eğer ki çektiğiniz kanalın tüm videoları çıkmıyorsa 6 tane seçenek var bunlarla oynayarak hepsini çıkarabilirsiniz..
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] eyw üstadım![]()
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam toplu videoda kanal çek e basınca bu hatayı alıyorum. Api keyi yenilemiştim bugün. Üyelik ID : 15761
Yöneticiye iletiniz: Error calling GET https://www.googleapis.com/youtube/v3/channels?part=statistics,c..........(403) There is a per-IP or per-Referer restriction configured on your API key and the request does not match these restrictions. Please use the Google Developers Console to update your API key configuration if request from this IP or referer should be allowed.
hocam videoyap destekten sana yazamıyorum son mesajı ben gönderdiğim için. bu kısım tam anlamıyla düzeldi mi bende hala aynı çünkü
Emirleri sildim namazdan sonra tekrar aktif edip emirleri id veririm hocamMerhaba hocam,
yönetici desteğine aynen bu şekilde yazıp o denediğiniz kanalında adını yazarmısınız? Yeni eklenenler(hepsi) seçeneğini seçtiniz
merhaba hocam,
dün gece aktif ettim yavaş yavaş yükleme başlar ve detaylı incelemeyi yapacağım bfyde bugün.
hallettim hocam tüm bölümleri aktif ettim. imacrosa bakıcam bugün kendim kanal yapıcam kısmetse
erhan hocam proxy olayınada geceye bakıcam inş biraz destek mesajlarına başlamam lazım çığrundan çıktı
murat hocam dün akşam o bölümü aktif etmiştim. acaba kontrolünü yapabilmem için bir üyelik id verebilirmisin sıkıntılı olan. senin üyeliğe baktım sende emir yokveya başka üyeliğinde var.
Teşekkürler hocam aynen dediğin gibi telif riskli ve hepsi seçeneği var. seçimlerde işte risk istiyorsanız hepsini seçin gösterir hepsini.
Özgün video üret bölümünden bu hatayı alıyorum.
Yöneticiye iletiniz: Error calling GET https://www.googleapis.com/youtube/...&key=AIzaSyCRVPuIttTFJkUcbfKLdgw3NcrznAnchQg: (400) Bad Request
[MENTION=24414]Bay Torlak[/MENTION] dün yeni api key almıştım bu hatayı veriyordu. sanırım gece yeni bir ayar çekti aynı mail üzerinden eski api keyi silip yeni api key aldım ve düzeldi şuan.
YouTube API Key yenileyin diyor, yeniliyorum fakat yine aynı hatayı veriyor.
API Key alırken farklı birsey mi yapmak gerekiyor ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.