Videoyap.com'a Neler Eklenmesini İstersiniz?

Merhaba Arkadaşlar,

bugğn destekden bir arkadaş yazdı ve mantıklıysa bunu api ile yapmak mümkün. Ama riski varmıdır ben denemedim hiç. Bu konuda çalışmaları olan yazarsa sevinirim.

Önerisi: sistemde tanımlı kanallarımdan seçtiklerim birbirine otomatik olarak abone olsa diyor. Yani mesala 9 kanalı seçti bu 9 kanal birbirine abone olucak. Her kanalda farklı 8 er tane abonelik olucak. Sizce youtube un bir yaptırımı olur mu? Videoyap içerisindeki özellikler gibi sadece api olucak kanal şifresine gerek duyulmuycak. Deneyimli arkadaşlar yazarsa sevinirim

O olay için ayrı bir bölüm yap bence üstad biz ka al li ki verelim ekledigimiz uyelikler oraya abone olsun..

HTC One cihazımdan Tapatalk Pro kullanılarak gönderildi

Merhaba Arkadaşlar,

bugğn destekden bir arkadaş yazdı ve mantıklıysa bunu api ile yapmak mümkün. Ama riski varmıdır ben denemedim hiç. Bu konuda çalışmaları olan yazarsa sevinirim.

Önerisi: sistemde tanımlı kanallarımdan seçtiklerim birbirine otomatik olarak abone olsa diyor. Yani mesala 9 kanalı seçti bu 9 kanal birbirine abone olucak. Her kanalda farklı 8 er tane abonelik olucak. Sizce youtube un bir yaptırımı olur mu? Videoyap içerisindeki özellikler gibi sadece api olucak kanal şifresine gerek duyulmuycak. Deneyimli arkadaşlar yazarsa sevinirim

ben bunu sana özelden yazalı 4 5 gün oldu hocam dönüş yapmadın

Ben manüel yapiyorum 15 gündür daha bise olmadi.

Asıl merak ettiğim durum buydu. Peki sadece kendi kanallarınıza mı abone ediyorsunuz yoksa gidipde bir vevo ya abone etme yapıyormusunuz? yani kaliteli 1-2 sizin olmayan kanalada abone ediyormusunuz hocam?

O olay için ayrı bir bölüm yap bence üstad biz ka al li ki verelim ekledigimiz uyelikler oraya abone olsun..

HTC One cihazımdan Tapatalk Pro kullanılarak gönderildi

Merhaba hocam,

mantıklı sadece kendi kanallarınız arasında değil. şu kanalımı belirttiğim şu kanallara abone et diye kanallarınızın haricinde belirtilen yerlerede abone yaptırmayı yaparım teşekkürler hocam.

ben bunu sana özelden yazalı 4 5 gün oldu hocam dönüş yapmadın

Hadi ya üzgünüm hocam. p.m. lere inan yetişemiyorum. Ytpara konuları ve destek mesajlarına ancak yetişiyorum. P.m.'de daha hiç okumadığım 89 mesaj var. Onları 4-5 gün arayla okumaya çalışıyorum. Birazdan sizinkine bakacağım hocam.

Asıl merak ettiğim durum buydu. Peki sadece kendi kanallarınıza mı abone ediyorsunuz yoksa gidipde bir vevo ya abone etme yapıyormusunuz? yani kaliteli 1-2 sizin olmayan kanalada abone ediyormusunuz hocam?

Merhaba hocam,

mantıklı sadece kendi kanallarınız arasında değil. şu kanalımı belirttiğim şu kanallara abone et diye kanallarınızın haricinde belirtilen yerlerede abone yaptırmayı yaparım teşekkürler hocam.

Hadi ya üzgünüm hocam. p.m. lere inan yetişemiyorum. Ytpara konuları ve destek mesajlarına ancak yetişiyorum. P.m.'de daha hiç okumadığım 89 mesaj var. Onları 4-5 gün arayla okumaya çalışıyorum. Birazdan sizinkine bakacağım hocam.

haklısın hocam sıkıntı yok :) sadece öneride bulunmuş ve yardım istemiştim sizden sonra dönüş yapmayıp aynı öneriyi baskasının dedigini buraya yazınca bozuldum sadece :D

Kanalların güvenliği açısından kanallarımızın tamamını videoyap üzerinden takip etmek güzel olurdu.
Kanal takip olmalı.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
Hocam uzun süren denemelerim sonucu bir sonucu paylaşmak isterim.
Ünlemden % 99.99 geçme yöntemini.

Sizin şu andaki ünlem geç benim çalıştığım katagoride anca % 60 etkili olabiliyor. Ünlem geçsiz atarsam ise bu oran % 30 lara kadar düşebiliyor.
Yani sizin ünlem geç etkili, ama yeterince değil.

Gelen ünlemlerin yarısının video başlığından, etiketinden ve açıklamadan geldiğini keşfettim. Bu daha önce biliniyordu, hatta ilk zamanlarda sizde uygulamıştınız ancak tek başına yeterli olmuyordu.

Yöntemim şu şekilde işliyor:
Sizin sistemde ünlem geç % 70 süre veya % 90 süreyi seçiyorum.
Ana sayfadan video çalışıyorum. Her attığım videonun başlığını, açıklamasını ve etiketini rastgele harfler giriyorum.
Misal:
Normalde video başlığı:
_Peppa pig full episodes_
Ben bunu:
(dghnbıslbnvsb) olarak giriyorum, başlık, açıklama ve etikettede aynı şeilde giriyorum. Ve videoyu yüklettiriyorum. İşleme bittkten sonra video % 99 dolar yanıyor. Ancak aynı videoyu orjinal başlığıyla yülettiriyorum dolar yanmıyor.

Burda önemli olan, sizin şu andaki ünlem geçin yanında başlık, etiket, ve açıklamyı rastgele harfler girmektir.

Bu sistemi videoyapa uyarlayabilirseniz çok güzel olur.
Çok önemli rahgele sayılar girildiğinde işe yaramayabiliyor, ancak sadece harfler girildiğinde başarı oranı daha fazla
Teşekürler

tamamen kendi kanallarım arasında dolaşıyorum.yeni kanal açtıkça sayfam var oraya linkini ekliyorum diğer kanallardan abone oluyorum.

Size bir link atim sayfa bana ait nasıl yaptığımı anlarsınız. linki ifşa etmezseniz sevinirim pm den gönderiyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri