O
Ocean41
Guest
Videoyap hak lazımda hayrına verebilicek varmı acaba 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
arkadaşlar biraz önce havale geçtim arkadaşa.Şimdi, bende hedefteki youtube linkleri var.Bunları not defterine tutuyorum mesela.Onlarla indireceğim de, toplu indirme-250 hak - botla çekme kısmını tam çözemedim. Yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı? Bu hak dediğimiz, acaba kanalı topluca çekmek mi?
Sevgili arkadaşım, verilen 250 hak 250 adet video yükleyebilmen için. Günlük olarak bundan fazla yükleyebilmen için ekstra yükleme hakkı satın alman lazım. Bunun dışında sormak istediğin bir konu varsa videoyao konusuna yazabilirsin. Orada herkes cevaplayacaktır.
teşekkürler
teşekkürler2 kişiye 1000 er den 2000 hak verilecektir.
kişiler teamle bağlanıp hesap eklemesi yapacağı için şifresini değiştirsin öyle gelsin.
haklar devredilince eski şifreye çevirirler.
ilk alıntı yapan 2 kişiye verilecektir.
bir de nasıl bu kadar indirebiliyorsunuz onunda tüyosunu verin.bize gelince mi yavaşlıyor bu bot anlamadım.
teşekkürlerskype : [email protected]
2 kişiye 1000 er den 2000 hak verilecektir.
kişiler teamle bağlanıp hesap eklemesi yapacağı için şifresini değiştirsin öyle gelsin.
haklar devredilince eski şifreye çevirirler.
ilk alıntı yapan 2 kişiye verilecektir.
bir de nasıl bu kadar indirebiliyorsunuz onunda tüyosunu verin.bize gelince mi yavaşlıyor bu bot anlamadım.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.