Videoyap hak verebilecek

O
  • Kullanıcı Ocean41
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış
arkadaşlar bu sistemi bende çok merak ediyorum lakin deneme süresinde hiç inceleyemedim bana süre verebilecek kardeş veya abilerimiz varmı :)

Sevgili kardeşim videoyap.com'dan üyeliğini alıp [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] ile görüşüp deneme süresi isteyebilirsin. Derhal aktif ediyor. Memnun kalacağından eminim.

arkadaşlar biraz önce havale geçtim arkadaşa.Şimdi, bende hedefteki youtube linkleri var.Bunları not defterine tutuyorum mesela.Onlarla indireceğim de, toplu indirme-250 hak - botla çekme kısmını tam çözemedim. Yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı? Bu hak dediğimiz, acaba kanalı topluca çekmek mi?

arkadaşlar biraz önce havale geçtim arkadaşa.Şimdi, bende hedefteki youtube linkleri var.Bunları not defterine tutuyorum mesela.Onlarla indireceğim de, toplu indirme-250 hak - botla çekme kısmını tam çözemedim. Yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı? Bu hak dediğimiz, acaba kanalı topluca çekmek mi?

Sevgili arkadaşım, verilen 250 hak 250 adet video yükleyebilmen için. Günlük olarak bundan fazla yükleyebilmen için ekstra yükleme hakkı satın alman lazım. Bunun dışında sormak istediğin bir konu varsa videoyao konusuna yazabilirsin. Orada herkes cevaplayacaktır.

Sevgili arkadaşım, verilen 250 hak 250 adet video yükleyebilmen için. Günlük olarak bundan fazla yükleyebilmen için ekstra yükleme hakkı satın alman lazım. Bunun dışında sormak istediğin bir konu varsa videoyao konusuna yazabilirsin. Orada herkes cevaplayacaktır.

teşekkürler

Beyler günlük video hakkı fazla olan varsa biraz da bana verebilirse cok sevinirim

2 kişiye 1000 er den 2000 hak verilecektir.
kişiler teamle bağlanıp hesap eklemesi yapacağı için şifresini değiştirsin öyle gelsin.
haklar devredilince eski şifreye çevirirler.

ilk alıntı yapan 2 kişiye verilecektir.
bir de nasıl bu kadar indirebiliyorsunuz onunda tüyosunu verin.bize gelince mi yavaşlıyor bu bot anlamadım.

kişiler teamle bağlanıp hesap eklemesi yapacağı için şifresini değiştirsin öyle gelsin.

bir de nasıl bu kadar indirebiliyorsunuz onunda tüyosunu verin.bize gelince mi yavaşlıyor bu bot anlamadım.
teşekkürler :) skype : [email protected]

Çok da yavaş değil ya dün 3 bine yakın videoyu attı 1 saatte.

valla 200 videoyu atamıyorum ben.
sorun bende mi neyde anlamadım.
haklar birikti kaldı.
bir de şu görüntü eşleşeni çerçevelerle geçemedim gitti renk aç falan olmadı.geçen varsa özelden yazsın en azından.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri