[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
hocam merhaba
videoyap dan 2 öneri yapınca biri kayboldu bu yüzden buradan eklemek istedim uygun değilse kaldırabiliriz ...
aklımda 3 öneri var .
1) özellikle VDS li kullanıcılar için önemli !!!
VDS olmayanlar Neden hangi server de yükleneceğini seçiyoruz ?? İp adresimiz Yooutube a iletilmiyor nasıl olsa ?
Otomaik olarak yoğunluğu en düşük olan server de yüklense daha mantıklı olmazmı ?
ve VDS liler içinde tek link eklerken VDS kullanılsın mı diye sormalı bence
genellikle kısa video attığım bi kanala 1 seferlik uzun video atıcam diye kanal ayarlarından serveri VDS'm olarak değiştiriyorum gecikmeli oluyor ..
2)SAĞ MENÜ SIRASI AYARLANA BİLMELİ
toplu video yöneticisi sık kullandığım bi özellik
bunu başlara alabilsem çok daha hızı kullanabilirim ve kullanmadığım seçenekleri gizlesem boşuna göz yorucu olmaz gizlimenü diye bi açılır kapanır bar olur oraya gönderebilriz mesela
3) Yüklenen Son Vİdeoların isimleri
ünlem geç 2 kullanıypruz ya yönetilen kanal çok olunca karıştırabiliyoruz .
her kanala son atılan 2 videonun ismi ni görebilmek istiyorum
bu sayede kanala ünlem geç ile video attıktan sonra reklam ayarlayıp ismini düzeltmiş miyim yoksa henüz yapmamışmıyım görebiliriz ...
büyük bi kolaylık olur
4) İptal butonu .
bu kısma işaretli bölgeye falan bi iptal butonu şart bence
hocam merhaba
videoyap dan 2 öneri yapınca biri kayboldu bu yüzden buradan eklemek istedim uygun değilse kaldırabiliriz ...
aklımda 3 öneri var .
1) özellikle VDS li kullanıcılar için önemli !!!
VDS olmayanlar Neden hangi server de yükleneceğini seçiyoruz ?? İp adresimiz Yooutube a iletilmiyor nasıl olsa ?
Otomaik olarak yoğunluğu en düşük olan server de yüklense daha mantıklı olmazmı ?
ve VDS liler içinde tek link eklerken VDS kullanılsın mı diye sormalı bence
genellikle kısa video attığım bi kanala 1 seferlik uzun video atıcam diye kanal ayarlarından serveri VDS'm olarak değiştiriyorum gecikmeli oluyor ..
2)SAĞ MENÜ SIRASI AYARLANA BİLMELİ
toplu video yöneticisi sık kullandığım bi özellik
bunu başlara alabilsem çok daha hızı kullanabilirim ve kullanmadığım seçenekleri gizlesem boşuna göz yorucu olmaz gizlimenü diye bi açılır kapanır bar olur oraya gönderebilriz mesela
3) Yüklenen Son Vİdeoların isimleri
ünlem geç 2 kullanıypruz ya yönetilen kanal çok olunca karıştırabiliyoruz .
her kanala son atılan 2 videonun ismi ni görebilmek istiyorum
bu sayede kanala ünlem geç ile video attıktan sonra reklam ayarlayıp ismini düzeltmiş miyim yoksa henüz yapmamışmıyım görebiliriz ...
büyük bi kolaylık olur
4) İptal butonu .
bu kısma işaretli bölgeye falan bi iptal butonu şart bence
Son düzenleme: