Videoyap ile Para Kazanma Konferansı İstanbul

Gelip - Gelmeme Planı

• Kesin geliyorum. Her 2 tarihte bana uyar.

Oy: 27 12,7%
  • Belki gelebilirim. Her 2 tarihte bana uyar.

Oy: 23 10,8%
  • 30 Mayıs olursa kesin geliyorum.

Oy: 10 4,7%
  • 30 Mayıs olursa belki gelirim.

Oy: 7 3,3%
  • 6 Haziran olursa kesin geliyorum.

Oy: 14 6,6%
  • 6 Haziran olursa belki gelirim.

Oy: 25 11,7%
  • Botu kullanıyorum, gelecek vaktim yok.

Oy: 75 35,2%
  • Botu kullanıyorum, bana gerekli bir konsferans olduğunu düşünmüyorum.

Oy: 32 15,0%

• Kullanılan toplam oy
    213
İnternetten canli yayin yapsaniz hocam, katilamayanlar icinde yararli olur.

Bir önceki mesajımda belirttiğim gibi hocam denedim o olayı fakat perforamns alamadım. Yani görüntülü anlatamadım. Kişi ekranımı görmesi gerekiyor çünkü.

Mehmet efe hocam 6 haziranda [MENTION=28843]RoxiRox[/MENTION] ile kedin ordayız. :)

İnşallah hocam bekliyorum sizleri süper olur.

Botu Kullanamamıyorum , Bir turlu de beceremıyorum ŞIKKI nı goremedım :D

Evet bu konuda haklısın. Tanıtım videomu bugün yiğenime izlettim. Kendisi youtube işine girmek istemişti. İzledim amca hiç birşey anlamadım sen bana canlı olarak anlat dedi. Yeni tanıtım videomu daha detaylı yapmaya çalışacağım. Ama bu konferans için kısmet artık hocam.

online katılabilme imkanı olsa keşke (ücretli de olabilir bu katılım - malum gerekli alt yapı için maliyet olacak)

Ankarada ikamet ediyorum, hafta sonu olsa bile gelmem zor maalesef..
ama dediğim gibi bir online katılım platformu oluşturulabilse cidden harika olur

Hocam biraz araştıracağım. Yani hiç kimsenin benim ekrana izin vermedikçe yazmaması. Benim ekrandada istediğim zamanda yazı olarak yazmam istediğim zamanda da bilgisayarımdaki ekranı o alanda göstermeliyim. Yani öyle bir program hiç görmedim.

izlemeye gelebiliyozmu :D

Sen botlara karşı değilmisin.

caner ve ben abi kardaş gibiyiz kim birimizle konuşsa diğerimizi soruyo zaten :D caner ankaradamıydı izmirdemiydi neydi :D çağırırız gelir sorun yok

:) Bekliyorum aynen gelmesi gerek. Canersiz düğün olmaz.

Uzakta Olmasam Gelmek İsterdim Gaziantepteyim :)

Bakalım hocam uzak olayı için birşeyler ayarlamaya çalışacağım. Konferansı cdye çekip isteyen üyelerime internet ortamında değilde flash disk ile kargolama yapacağım.

Hocam tarihi biraz hızlı belirleyin işten izin alalim ve uçak bileti anca aliriz

Şahsen onur duyarım. 1-2 gün içinde anket bize gün seçmemize yeterlidir. Şuan için 6 haziran gözüküyor.

finaller ayın 5inde bitiyor. Bütler eğer çok erken değilse uçağa atlayıp gelebilirim :) yanımızda maks kaç kişi getirebiliyoruz :p ?

Yer problemi olacağını sanmıyorum. Yani 2 kişi getirmenizde sıkıntı olmayacaktır.

Umarım bu konferans 6 haziranda olur eğer öyle olursa ne yapıp ne edip gelicem :D

İnşallah hocam şuanda 6 haziran olarak gözüküyor.

7 Haziran da seçim öncesi gün biraz zor 30 Mayıs olabilir.

Dikkat edin de konferans sırasında bir baskın yemeyin yt ajanları tarafından. :D

Hocam fikir guzel fakat yapilacak seyin sonuclarinda cok buyuk zarara ugrayabilirsiniz.

Ayrica iki tarihte de toplu organizasyon yapilmasi yasak.

Son düzenleme:
7 Haziran da seçim öncesi gün biraz zor 30 Mayıs olabilir.

Seçimi unutmuştum. Siyasetle hiç ilgilenmiyorum fakat gördüğüm kadarıyla 6 haziran daha çok kişi tarafından uygun görülüyor.

Dikkat edin de konferans sırasında bir baskın yemeyin yt ajanları tarafından. :D

Yt'nin sinirleneceği bir şey yapmayacağım. Yt yaptığımız işle eminim ki çok seviniyordur. Herşey yt den yt ye kopyalama değil:) Ben anlatımlarımdan sonra onu yt de uygulayabilir mi uygular. Ben işi öğreteceğim kişi nasıl uygulayacağı ona bakar. Ama bir yt yöneticisi bu konferansı izlese eminim ki salondaki herkesden gurur duyar. Çünkü kendisi bizim kazanmamızdan daha cok kazanıyor.

Hocam fikir guzel fakat yapilacak seyin sonuclarinda cok buyuk zarara ugrayabilirsiniz.

Teşekkürler hocam, kesinlikle bu konuda hak veriyorum. Bu görüşme birebir şu kanalları çekin listesi değil aslında. Bu kaynak bulmayı ve kaynak bulma ufkunu geliştirecek bir konferans olacak.

İnternetten olsa tam super olur

Bu konferansı iyi bir şekilde yapabileceğim bir program bulamadım hocam

team wiewer de dediğin gibi bir özellik var. mousesini kapattığın zaman bilgisayarına dokunamıyor.

netten canlı bağlantılar ile katılım olsa çok iyi olur biraz uzaktayım izmirdeyim

finaller ve aradaki mesafeden dolayı gelemeyecem ama yararlı olacaktır kesinlikle :) olmadı kaydedilen videoyu gizliye atarsınız youtube link verirsiniz :p :D şaka bi yana hocam bi kişi alırsa onu internete verme ihtimalide var bunuda düşünün..

Teşekkürler hocam, kesinlikle bu konuda hak veriyorum. Bu görüşme birebir şu kanalları çekin listesi değil aslında. Bu kaynak bulmayı ve kaynak bulma ufkunu geliştirecek bir konferans olacak.

Hocam yine de cok buyuk sorunlar yasayabilirsiniz. Tavsiyem internet uzerinden bu isi halletmeniz olacaktir. En azindan kimin girip ciktigindan haberiniz olur. Bunun icin bircok program var, hic yoksa Google Hangout var.

Adanada bekliyoruz memleketinizi unutmayin :)

Telefondan gönderildi.

YT Academy'nin spam versiyonu VY Academy tarzı bir şey galiba :) Yazın ortasında herhangi bir gün olursa gelebilirim ama finaller bütler derken bu günler içinde gelmem olanaksız :)

Ha birde istanbul yerine Türkiye'nin merkezi Ankara gibi bir yerde olursa herkese eşit koşullarda olur gitmek :)

konferanstan ziyade online bir şey yapmanı tavsiye ederim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri