Videoyap ile Para Kazanma Konferansı İstanbul

Gelip - Gelmeme Planı

• Kesin geliyorum. Her 2 tarihte bana uyar.

Oy: 27 12,7%
  • Belki gelebilirim. Her 2 tarihte bana uyar.

Oy: 23 10,8%
  • 30 Mayıs olursa kesin geliyorum.

Oy: 10 4,7%
  • 30 Mayıs olursa belki gelirim.

Oy: 7 3,3%
  • 6 Haziran olursa kesin geliyorum.

Oy: 14 6,6%
  • 6 Haziran olursa belki gelirim.

Oy: 25 11,7%
  • Botu kullanıyorum, gelecek vaktim yok.

Oy: 75 35,2%
  • Botu kullanıyorum, bana gerekli bir konsferans olduğunu düşünmüyorum.

Oy: 32 15,0%

• Kullanılan toplam oy
    213
Bence konferans ve / veya online yayin dogru bir yaklasim degil;

Bunu tekrardan degerlendirmenizi ôneriyorum;

Bu konunun sayfalarinda bazi arkadaslarin degindigi riskler cok olasidir ve belkide cok daha fazlasida vardir; Tespihte hata olmaz derler, ama sanki " Kas yaparken gôz cikarmak " gibi bir durum var;

Ustadim, tamamen iyi niyetle dusundugunuz ve hatta elinizi tasin altina koydugunuz bu organizasyon yerine ve de samimiyetinize istinaden ônerim sudur;

Kendi calisma ortaminizin musaid bir bôlûmûnde kisitli bir sayida ama sûrekli degisen guruplara tek seferlik bir kurs vermeniz;

misal her egitimde 10 kisi, bilgisayarlarini alir gelirler ( veya 10 cihaz koyarsiniz ucuzundan) 1 arkadasinizi gorevlendirirsiniz, sizin belirlediginiz konu ve teknikleri uygulamali olarak yaptirir;

Herkez uygun oldugu bir gun icin rezervasyon yaptirir, uzaktan gelenler, gece yolculugu yapar, sabahtan aksama kursunu alir aksam geri dôner; boylelikle konaklama sorunuda olmaz;

Kalabalik olmayan ve cook daha verimli olabilecek bu ônerimi dikkate almaniz dilegimle; saglicakla kalin [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Son düzenleme:
bu iş 1 yıl net sürsün bir tane dana keseceğim. :D keşke yıllarca sürse bu şekilde.

edit: bot değil. youtube spam olayı.

haziranda istanbulda eigitimmi olurmus gel hocam bodruma bodrumda yap hem millet denize girer :)

haziranda istanbulda eigitimmi olurmus gel hocam bodruma bodrumda yap hem millet denize girer :)

Bodrum ya da Antalya merkez de olabilir hatta bizim de işimize gelir sanırım. Hem böylelikle tatili de aradan çıkarırsın [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] :)

Temmuz ortasi yada sonu gibi yaparsan iyi olur hocam bende uygun olurum ben vds calisiyorum fakat videoyap a gecmeyi planliyordum cok iyi olur bu olay bence..

Bu arada eğer online olmayıp İstanbul'da olacaksa uçak biletini şimdiden ayarlamamız gerekecek. Seçim nedeni ile biletler sıkıntı olabilir.

hem çok kıymetli bilgileri öğreneceğiz hem de be gelemem internet ortamında olsun.daha önce de dediğim gibi ciddi anlamda mazereti olanlar bi tarafa bu kadarcık zahmete de katlaniverelim.yapılan yasal değil diye konferansı federaller mi basacak 😁bu endişeyi de anlamıyorum.

Webinar olursa katılım çok olur ama yüzyüze olursa katılanlar için daha verimli olur.
Keşke gelme şansım olsaydı. Şu an manuel çalışıyorum ama yinede bunu kaçırmak istemezdim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri