30 unda olacaksa ne kaldı ki şunun şurasında...kesinlik yok herhalde?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhaba hocam,
Senin yorumun gerçekten benim için hep önemli olmuştur.
Sonuçta resmi bir konferans olmayacak. Fakat 4'lük normal hayatta nasıl anlatım yapacaksam o şekilde yapabileceğim programlar varsa 1-2 tane isim yazabilirsen çok sevinirim.
Eğer online olacaksa(kaldıki oylamada da gördüğüm kadarıyla bir çok kişi istiyor ama vakti yok veya ulaşım yapamıyor.)
Programdan istediğim beklentiler:
1) Ben konuşma yaparken tüm izleyicilerin ekranına benim bilgisayarda yaptığım işleri görmesini ve sesimi duymasını istiyorum. (Sağ alt köşede beni görebilirler veya görmeyebilirler. Farketmez programın yapısı nasıllsa öyle olur.).
2) Ben gerektiği yerlerde soru cevabı açacağım soru sormak isteyenler sırayla sorulsun istiyorum. Yoksa her bir ağızdan 2-3 kişi soru sorabilir. Eğer bu mümkün değilse benim konferansdan bir kişiyi atabilmem gerekiyor. Yani kasıtlı olarak birşeyler diyor araya giriyor veya küfür v.s. ediyorsa yani bir çözümü olması gerekiyor.
3) Link ile herkesin girebilmesi değilde bir tür davetiye ile girilebilmesini istiyorum.
4) Eğer mümkünse başka katılımcılardan konferans sırasında beyin fırtınası gerekirse ekranını herkese açmak isterse benim tarafımdan izin ile yapılabilmesini istiyorum.
Kısacası çok şey istiyorum. Bunlara benzer çok prof bir program varsa bu iş online olarak yapılabilir. İstanbulda olan ve gelebilenlerlede konferans sonrası bir yemek ayarlıyabiliriz(tarafımdan karşılanacak).
Bu kesinlik değil sadece çok prof bir konferansı netten ayarlıyabilirsek daha çok kişiye ulaşmak adına düşünüyorum. Anketin yarın geceye kadar devam etmesi bu süreçte prof her ihtiyacı karşılamasına bağlı bakınıyorum program önerilerine açığım
4. madde hariç hepsini Webinar & Online Conference | GoToWebinar ile yapabilirsiniz. 4. maddeyi yapan bir sistem yok zaten (Bunda yapabilirsiniz aslında ama bütün katılımcılar için geçerli değil).
Yurtdışı kaynaklı 100' e yakın webinara katılmışımdır, milyon dolarlık firmalar bile dünya çapındaki hizmetlerinin tanıtımları, pazarlaması için burayı kullanıyorlar.
Benim tavsiyem bir incelemenizdir, soracağınız birşey olursa özelden bana da sorabilirsiniz.
Merhaba Arkadaşlar,
Her 6 ayda bir defa düzenlemeyi planladığım bir konferans düşünüyorum. Katılım durumlarına göre konferansı yapıp yapmamaya karar vericem.
30 Mayıs veya 6 haziran Cumartesi günü yapmayı planlıyorum. Lütfen ankete katılınız.
Konferansı Ekrana yansıtma ile bir otelde konferans salonunda yapmayı planlıyorum. Otel bakırköy istanbul civarında olacaktır.
Konferansda anlatılacaklar.
14:30 - 15:00 arası Videoyap kullanımı hakkında hızlıca anlatım.
15:00 - 16:30 arası para kazanma için kopyalanacak videoları araştırma bulma anlatımı.
16:30 - 17:00 soru cevap
Amaç tanışma ve nasıl para kazanılır bunu anlama.
Katılım Şartları: Videoyap süresi olan arkadaşların hepsine videoyap tarafından bu hafta ekranlarına davetiye formu gelicek ve formu doldurmalarıyla birlikte size davetiye çıktısı verecektir.
Merhaba Arkadaşlar,
Arkadaşın önerdiği programı inceledim. Açıkcası programa bayıldım. Her türlü sunumda kolaylığı sağlıyor. Gönlüm canlı konferans yapmaktandı fakat katılım cok az olacağını görüyorum. Tabiki bu anketi site üzerinden yapmadığım için çok az üyeme ulaşabildim. Amacım nabız ölçmekti. GotoWebinar ile konferansı yapmaya karar verdim. Çünkü Canlı konferans kıvamında olacağına inanıyorum
Videoyapın online sayısının en yüksek olduğu an cumartesi gecesi olduğu için konferansı cumartesi gecesi yapacağım. Ama saatinde hem fikir değilim. Konferansı iyi duyurmak için ve planlama adına gelecek hafta yani 6 haziranda yapacağım. Saatine kısa sürede karar vericem. Online konferans sonrasında [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] türkiyeye gelince canlı konferasıda yapma kararı aldım.
İlgili duyuru yakında siteden yapıcam
Çok teşekkürler hiç böyle bir sistem beklemiyordum. Acaba sunumu yapan kişi siz oldunuz mu? Kullanımını araştırmaya başladım
Merhaba Arkadaşlar,
Arkadaşın önerdiği programı inceledim. Açıkcası programa bayıldım. Her türlü sunumda kolaylığı sağlıyor. Gönlüm canlı konferans yapmaktandı fakat katılım cok az olacağını görüyorum. Tabiki bu anketi site üzerinden yapmadığım için çok az üyeme ulaşabildim. Amacım nabız ölçmekti. GotoWebinar ile konferansı yapmaya karar verdim. Çünkü Canlı konferans kıvamında olacağına inanıyorum
Videoyapın online sayısının en yüksek olduğu an cumartesi gecesi olduğu için konferansı cumartesi gecesi yapacağım. Ama saatinde hem fikir değilim. Konferansı iyi duyurmak için ve planlama adına gelecek hafta yani 6 haziranda yapacağım. Saatine kısa sürede karar vericem. Online konferans sonrasında @Serk@nYT türkiyeye gelince canlı konferasıda yapma kararı aldım.
İlgili duyuru yakında siteden yapıcam
Çok teşekkürler hiç böyle bir sistem beklemiyordum. Acaba sunumu yapan kişi siz oldunuz mu? Kullanımını araştırmaya başladım
ne oldu bu iş usta kesinleşmedi miMerhaba Arkadaşlar,
Her 6 ayda bir defa düzenlemeyi planladığım bir konferans düşünüyorum. Katılım durumlarına göre konferansı yapıp yapmamaya karar vericem.
30 Mayıs veya 6 haziran Cumartesi günü yapmayı planlıyorum. Lütfen ankete katılınız.
Konferansı Ekrana yansıtma ile bir otelde konferans salonunda yapmayı planlıyorum. Otel bakırköy istanbul civarında olacaktır.
Konferansda anlatılacaklar.
14:30 - 15:00 arası Videoyap kullanımı hakkında hızlıca anlatım.
15:00 - 16:30 arası para kazanma için kopyalanacak videoları araştırma bulma anlatımı.
16:30 - 17:00 soru cevap
Amaç tanışma ve nasıl para kazanılır bunu anlama.
Katılım Şartları: Videoyap süresi olan arkadaşların hepsine videoyap tarafından bu hafta ekranlarına davetiye formu gelicek ve formu doldurmalarıyla birlikte size davetiye çıktısı verecektir.
Videoyap değilde serkan abi konferans verseydi gelirdim![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.