Videoyap Kanalı Kapanmayan Gelsin

15 gün dayandı milletimiz yine meşhur konu açıldı? peki neden bu konular açılıyor neden yazılıyor olayına gelelim.

xtekin34 arkadaş mesala 20 gündür destekden ses bile vermemiş konu açmış.

xchernobilx arkadaş 2-3 aydır botu dahi kullanmıyor fakat yazıyor.

sadeceytpara arkadaş ise kanalım kapanıyor diye ankete geldi oy verdi. üyelik id vermedi. etiketlendi yine vermedi.

Şimdi soruyorum siz sorunu çözmek için bana gelmezken ben sizin hatalarınızı bilemem ve doğru yola geçiremem.

Sağolsun 2-3 arkadaş dışındada kimse bu konulara gelipde kanalım kapanmıyor yazmıyor. çünkü milletin derdiyle uğraşmak istemiyor. Açıkcası bende bu tür konularda kimselerle uğraşmıyorum. varsa kapanman gelirsin desteğe yazarsın. Yoksa baltaması botu kullanmadan yapan çok kişi gördüm.

Hocam sürekli zarar ederken neden botu kullanmaya devam edelim? 2-3 ay önce botu bıraktı demişsinizde niye bıraktı, ne yaptı demeden yazıp sanki hiç botu kullanmamış gibi bir algı oluşturmaya çalışıyorsunuz ve yanılıyorsunuz.
Benim denemediğim yöntem kalmadı sizin botla. Aklınıza gelebilecek her yöntemi denedim bu forumdaki her farklı kullanıcıdan mail aldım fakat ardı ardına kapandı. Günlük 5-10 video yüklüyordum hepsi bir anda gitti.
Yazılımsal olarak botunuz çok güzel fakat gerçekleride görmeniz gerekiyor. Ortak vdsle kapanma olayları sürekli devam edecektir.

Çerez falan komple siliyorum 1. kendisi otomatik siliyo çıkış yapınca birde ayriyetten kendim açıp yavaş temizleme yaptırıyorum. Herşeye didik didik dikkat ediyorum hocam

Siz 1 kanala günde kaç video atıyosunuz en fazla hocam?
Toplu videodan mı atıyosunuz? tek tek mi? yoksa linkleri bekleyerek mi?
Ve videolar % kaç ünlem geçte ?

Hocam ünlem geç % kaç yapıyosunuz?

Hocam vds ile günde kaç kanala giriyosunuz ve günde kaçar video atıyosunuz?

Hocam vds bir bot kullanıyorum (ismini vermem rekabet açısından doğru olmaz). Tüm kanallarıma tek ip ile girip çıkıyorum ve tek seferde videoları atıp çıkıyorum bir daha belki 1 hafta belki 3 hafta sonra bakıyorum. Video atma konusunda ise çok dikkat etmiyorum ama 50 videoyu çok geçmedim şu ana kadar.

videoyap ile kapanma oranım şuan için %99larda :) ne yaptıysam ettiysem olmadı olmadı olmadı.Aynı işlemleri okula gidip internet cafeye ve ev arkadaşımın pcleri ile deneyeceğim.Sonuçları tekrardan paylaşacağım.Bi hocam pc değiştir dedi bi deneyelim pclerle mi laakası var ama video atmadan full açık atıldığı an gidiyor :)

videoyap ile kapanma oranım şuan için %99larda :) ne yaptıysam ettiysem olmadı olmadı olmadı.Aynı işlemleri okula gidip internet cafeye ve ev arkadaşımın pcleri ile deneyeceğim.Sonuçları tekrardan paylaşacağım.Bi hocam pc değiştir dedi bi deneyelim pclerle mi laakası var ama video atmadan full açık atıldığı an gidiyor :)

Ben hep söylüyorum kapanmaların yüksek oranda sebebi Pc dir diye. Ama bu benim şahsi düşüncem. Birde ben PC yi değiştirdiğim anda videoyap hesabınıda değiştirdim. Farklı id alarak devam ettim. Clint id alırken 2006 kayıtlı temiz kanalımı kullandım.

Üç ay kapanmayan kanalı eski PC den açtığım anda kapanıyor.

Arzu eden varsa videoyap tan video yüklediğim 2 aydan fazladır kapanmayan bir kanalımı test için isteyen varsa verebilirim. Kendi videoyap hesabına kayıt eder. Video yükler. Ama kendi bilgisayarından girmez. Kontrolü ben yaparım ne oluyor diye.

Video yükler dener kapanmıyorsa anlaşılır sebebi.

Ben hep söylüyorum kapanmaların yüksek oranda sebebi Pc dir diye. Ama bu benim şahsi düşüncem. Birde ben PC yi değiştirdiğim anda videoyap hesabınıda değiştirdim. Farklı id alarak devam ettim. Clint id alırken 2006 kayıtlı temiz kanalımı kullandım.

Üç ay kapanmayan kanalı eski PC den açtığım anda kapanıyor.

Arzu eden varsa videoyap tan video yüklediğim 2 aydan fazladır kapanmayan bir kanalımı test için isteyen varsa verebilirim. Kendi videoyap hesabına kayıt eder. Video yükler. Ama kendi bilgisayarından girmez. Kontrolü ben yaparım ne oluyor diye.

Video yükler dener kapanmıyorsa anlaşılır sebebi.

hocam açtığım bir kanalı evdeki diğer pcden bağladım ve şimdi o pc ile çekim işlemini yaptıracam orjinal pcmden hiç girmediğim bi kanala.sonuçları gene akşama paylaşırıım :)

Videoyapın sahibi kusurunu kabul etmiyor yada sistemini düzeltmiyor.

On kişide olsak burada eleştirme hakkımız var.

Ama kendisi biraz ağır konuşmaya başladı

Bot eskisi gibi olsa biz ondan daha çok mutlu oluruz.

Çerez falan komple siliyorum 1. kendisi otomatik siliyo çıkış yapınca birde ayriyetten kendim açıp yavaş temizleme yaptırıyorum. Herşeye didik didik dikkat ediyorum hocam

Siz 1 kanala günde kaç video atıyosunuz en fazla hocam?
Toplu videodan mı atıyosunuz? tek tek mi? yoksa linkleri bekleyerek mi?
Ve videolar % kaç ünlem geçte ?
partner kanallarda gunde fix 50vid atıyorum, %0 ünlem geç, toplu video
adsense kanallarda video uzunluğuna göre %90 a kadar çıkarıyorum ünlem geçi toplu video yine, max50 vid
tamamı en beğendiğim özelliği olan 5-8 dk arası
kanallarımdan bekleyenleri sonra yükle yap.
web hocamın aksine ben ortak clienti tavsiye etmiyorum:) kendi temiz clientiniz en iyisi
video up tamamen bitince aç kazanmaları
şehir efsanesi olduğuna inanmakla beraber mac adresini güncelle
kendi açtığın sıfır bir kanala pcden el ile vine video yükle 50 tane eğer o kanal kapanıyorsa sorun sendedir yok kapanmıyor ve sen bütün bunları yaptıysan videoyap süreni uzatma, yeni bir hesap aç sıfırdan başla. İllaki bir tezat durum vardır ortada, yoksa kapanma cidden genel değil.

not: ben 20-25 kanal ile çalışıyorum kazancım öyle çok ahım şahım değil toplamda günlük xxin üst sınırı gibi bir mebla goruyorsam sükrediyorum gayet iyi, çok fazla kanalla çalışan arkadaşlarımın görüşü daha onemli tabi

Her kapanan kanalin sebebi videoyap deyil. Bazen kanal video atmadan , bota baglamadan bile kapaniyor. Anlasilmayan bir olay varsa ; Youtube eski youtube deyil.Artik dikkatli calismak sart. Bot sahibinin dediklerini harfiyen yapmak gerekiyor.
Neden bazilarinda kanal kapaniyor, bazilarinda kapanmiyor ? Bot ayni bot deyilmi ?
Birazda "acaba ben nerde hata yapiyorumda kanallarim kapaniyor" demek lazim.

15 gün dayandı milletimiz yine meşhur konu açıldı? peki neden bu konular açılıyor neden yazılıyor olayına gelelim.

xtekin34 arkadaş mesala 20 gündür destekden ses bile vermemiş konu açmış.

xchernobilx arkadaş 2-3 aydır botu dahi kullanmıyor fakat yazıyor.

sadeceytpara arkadaş ise kanalım kapanıyor diye ankete geldi oy verdi. üyelik id vermedi. etiketlendi yine vermedi.

Şimdi soruyorum siz sorunu çözmek için bana gelmezken ben sizin hatalarınızı bilemem ve doğru yola geçiremem.

Sağolsun 2-3 arkadaş dışındada kimse bu konulara gelipde kanalım kapanmıyor yazmıyor. çünkü milletin derdiyle uğraşmak istemiyor. Açıkcası bende bu tür konularda kimselerle uğraşmıyorum. varsa kapanman gelirsin desteğe yazarsın. Yoksa baltaması botu kullanmadan yapan çok kişi gördüm.

hocam yanlış anlama açık konuşayım size üyelik id numaramı forumdan yazdım özelden yazdım destekten ne yazsam size 24 saat sonra cevap veriyorsunuz ben size her seferinde 24 saatmi beklicem ? herkezle tek tek sorununuz çözülene kadar ilgilenseniz bence uzun sürmezdi :D

Mail:[email protected]
Videoyap Giriş Id:asas
Videoyap Üyelik ID:11936

Bu konu kesinlikle videoyap botuyla ilgili. bende admini şansa bak, bugun destek ten uyardım.
Toplu video dan kesinlikle 5 dk altını seçmeyin! hatta kendisine kaldırması gerektiğinide söylemiştim. farketmemiş olabilir. belki 10 dk seçcekse sistem 5 dk de atiyor olabilir. optimisazyonunu yapması lazım.

Admin toplu video olayında 5 dk den aşağı yüklenmesini kaldır. yine kanalım kapandı. ilkinde anlamadım ama bu sefer farkettim. yine 5 dk yaptım kanal gümledi bak..
bu 2. oluyor . ben sana diyimde. sonra millet sana patlar.. inputtan 5 dk altı seçeneklerin hepsini sil. seçemesinler yani.
kolay gelsin..

Hocam sonuç aldınız mı?
sabah 6da video atmıştım kendi bilgisayarımdan.gündüz uyandığımda patlamıştı.hemde 3 adet video attığım bile.Abime evdeki bilgisayrdan yükleme yaptı.şuan ikiside açık.Kanalın tokenini birini kendi diğerini evdeki pcmden verdim.sonuçları yarın öbür gün net söyleyebilriim :)

sabah 6da video atmıştım kendi bilgisayarımdan.gündüz uyandığımda patlamıştı.hemde 3 adet video attığım bile.Abime evdeki bilgisayrdan yükleme yaptı.şuan ikiside açık.Kanalın tokenini birini kendi diğerini evdeki pcmden verdim.sonuçları yarın öbür gün net söyleyebilriim :)

Tamam hocam takipteyim :) Birde ortak client mi yoksa normal secret id mi onada dikkat edin denerken hocam :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri