Videoyap Tam Özgünleştirme Botu

• Kullanıcı OquzAlp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım – Bot Satış

Özgünleştirme Botu Yapılsın mı ?

• Spam yapıyorum, Böyle bir sistem olursa Kullanırım

Oy: 28 71,8%
  • Kullanmam

Oy: 11 28,2%

• Kullanılan toplam oy
    39
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OquzAlp

Yasaklanmış
Web sitesi
www.oquzalp.com
Arkadaşlar [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] ye aşağıda ki gibi bir öneri yaptım.sizinde görüşünüzü almak isterim böyle düşünen arkadaşlar varmı . bi anket yapalm dedim. oy kullanın lütfen

Sayın [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

bildiğiniz gibi kapanmalardan sonra bir çok kişi VDS e geçti. ben yükleme yapıyorm yine kapanıyor.bu botla alakalı değil benim yükleme sitilimle alakalı.youtube artık fütursuzca spama izin vermiyor.ben bunu vds de yapıyorm yalnız. botta olmuyor. sizden bir isteğim var.

Sizin sisteminizin tam özgünleştirme kısmı mükemmel bişey. bu sayede milyarlar kazandım. Allah razı olsun sizden. ama şuan o botu kullanmaadıgımdan o sistemi kullanamıyorum.sadece özgünleştirme yapabilecek bir sistem kurabilirmisinz. eminim ki bir çok kişi kullanacaktır.

yani videoları vds de yükleyip botla. bütün videoları tam özgünleştir.yapcaz. eğer böyle bi sistem kurup satışa cıkarırsanız.(FARKLI BİR DOMAİN VE HOST İÇİNDE BARINACAK ŞEKİLDE, VİDEOYAP DAN BAĞIMSIZ) çok dua alırsınız. bu söylediğimi ciddiye alıp dönüş yaparsanız memnun olurum. genele açık kurmasanız da eğer düşünürseniz ücretiyle bana öyle bi sistem yapabilirmisinz.

hayırlı çalışmalar bol kazanclar

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] bekliyoruz hocam:)

Iyifikir aslinda. Zaten bot son birkac aydir cok ta bir ise yaramiyor.

Güzel bi konu olmuş,

web_scripti hocamda ben razıyım allah'ta ondan razı olsun...3 aylık üyelik aldım 1 ayını kullandım sistemi tatıl moduna aldım... en kötü zamanda botunu kullandım mayıs ayının ilk haftaları idi, 1 yıllı aşkındır kullanan üyelerin nasıl bir izlenim bıraktı çok merak ediyorum,

kapanmaların botla hiç bir alakası yok VDS de yükleme yapıncada kapanıyor kendim bizzat her türlü denedim ayrıca ytparada en çok spam yapan arkadaşlardan bir tanesi alex de denedi vds yüklemelerindede kapanıyor değişen bir durum yok Sadece Spam zorlaştı profesyoneller için sıkıntı yok botu kullanıyorum hatta binlerce video atıyorum herhangibir problem yaşamıyorum önemli olan aceleci davranmamak

вєякαη;506589' Alıntı:
kapanmaların botla hiç bir alakası yok VDS de yükleme yapıncada kapanıyor kendim bizzat her türlü denedim ayrıca ytparada en çok spam yapan arkadaşlardan bir tanesi alex de denedi vds yüklemelerindede kapanıyor değişen bir durum yok Sadece Spam zorlaştı profesyoneller için sıkıntı yok botu kullanıyorum hatta binlerce video atıyorum herhangibir problem yaşamıyorum önemli olan aceleci davranmamak

Hocam ben bot ile atıyorum 50
vds ile atıyorum 150
Bot kanalı kapanıyor vds kanalı kapanmıyor . Aynı mailler maillerde fark yok . Ben anlamadım siz nasıl yapıyorsunuz botla biraz tüyo fena olmaz özel mesaj ile :D

вєякαη;506589' Alıntı:

valla o denedi bu denedi diye kimsenin lafıyla hareket etmem ben. bizzat denedim gördüm. vds den attıgım 1350 videolu kanallar aylardır ayakta. BEN BOTA SUÇ BULMUYORUM. ben hızlı yükleme yapıyorum, aceleciyim.veya işime gelmiyor. ne dersen artık. sadece bir öneri. botu yada vds i karalama yada savunma konusu değildir.ankete oy kullanmanız yeterlidir..

Hocam ben bot ile atıyorum 50
vds ile atıyorum 150
Bot kanalı kapanıyor vds kanalı kapanmıyor . Aynı mailler maillerde fark yok . Ben anlamadım siz nasıl yapıyorsunuz botla biraz tüyo fena olmaz özel mesaj ile :D

dikkat etmen gereken tek yer kanalyap.com a kanallarını eklememek,Ve mac adresini değiştirmeyi dene ben bir kanala 500-600 video atıyorum sorun olmuyor

Buyrun videoyap botu ile yüklemiş olduğum kanallarımdan ufak bir kısmı

daha yeni çektim

lBr2pE.png

[MENTION=11862]alperenuzun[/MENTION] günlük 50v 15 dakka aralıklı.

vdsden attım kapandı bottan attım kapandı,vdsden attım sağlam bottan attım sağlam.bu iş biraz şans aslında.tertemiz çalıştım kapandı,1 saatte 500 video bastım ayakta.gelde şimdi kime suç bul :D

dikkat etmen gereken tek yer kanalyap.com a kanallarını eklememek,Ve mac adresini değiştirmeyi dene ben bir kanala 500-600 video atıyorum sorun olmuyor
Hocam kanalyap a bağlamıyorum zaten . Mac falan denedim olmadı . Vdsde kapanmadı botta kapandır . Sadece bu bot değil tüm botları denedim site botları yani
[MENTION=11862]alperenuzun[/MENTION] günlük 50v 15 dakka aralıklı.

Hocam 15dk çok uzun bir süre :)

вєякαη;506611' Alıntı:
Buyrun videoyap botu ile yüklemiş olduğum kanallarımdan ufak bir kısmı

daha yeni çektim

ben size yapamassınız yada olmuyor demiyorum. botu sağlıklı olarak kullanan bir çok arkadaş var zaten. tekrar söylüyorum.botu karalama konusu değil bir öneridir !

Bence botta öncelikle işleniyoru düzeltip stabil bir hale sokup daha sonra extraları yapması tercihimdir.

ben size yapamassınız yada olmuyor demiyorum. botu sağlıklı olarak kullanan bir çok arkadaş var zaten. tekrar söylüyorum.botu karalama konusu değil bir öneridir !

Yalnız şöyle birşey olabilir mevcut sistemi bozmayıp sistem aynı şekilde kalıp farklı bir sistemle başka bir alan adı altında VDS sisteminde kullanılabilir. bütün özellikler aynı kalacak fakat bot masaüstünde kullanıma uygun olacak gibi

вєякαη;506634' Alıntı:
Yalnız şöyle birşey olabilir mevcut sistemi bozmayıp sistem aynı şekilde kalıp farklı bir sistemle başka bir alan adı altında VDS sisteminde kullanılabilir. bütün özellikler aynı kalacak fakat bot masaüstünde kullanıma uygun olacak gibi

bende onu diyorum. zaten. farklı bir sistem. farklı domain hostda. belli bi fiyattan satışa sunulcak.sadece özgünleştirme yapcak sistem başka hiç bişey yapmıycak.

вєякαη;506589' Alıntı:

adam burda botu karalamıyor farklı bir sistemde böyle bir imkanın sunulmasını istiyor yoksa şunu hepimiz biliyoruzki gelmiş geçmiş en iyi bot her zaman videoyap botudur öylede kalacak ...

Merhaba Arkadaşlar,

Videoyap özgünleştirme botu videoyap ile birliktedir. Vds kullanan arkadaşlar illa videoyap özgünleştirmesi yapmak istiyorsa botu da satın alması gerekiyor. Özgünleştirme için ayrı bir sistem kurmayı düşünmüyorum. Günde 20'ye yakın kişi zaten özgünleştirme yapmanın sırrını soruyor. 2 yıldır botda olan ve onbinlerce kişiye para kazandıran bir özelliktir. Bunu ücretsiz veya daha cuzi miktarlara satarsam bunu kullanan sayısı daha çok artar. Aynı videoyu yükleyen ve özgünleştiren sayısı da daha çokda artacağı için küçük bir hit azalması yaşanır. Videoyap müşterilerime bunu yapamam, videoyap kullanmak her yönüyle bir ayrıcalıktır. Bu ayrıcalıkları bölmem mümkün değil.

Konu kilitlenebilirse sevinirim arkadaşlar. Videoyap özgünleştirme yapma reklamı olmuş oldu. Pek reklamı sevmem.

Merhaba Arkadaşlar,

Videoyap özgünleştirme botu videoyap ile birliktedir. Vds kullanan arkadaşlar illa videoyap özgünleştirmesi yapmak istiyorsa botu da satın alması gerekiyor. Özgünleştirme için ayrı bir sistem kurmayı düşünmüyorum. Günde 20'ye yakın kişi zaten özgünleştirme yapmanın sırrını soruyor. 2 yıldır botda olan ve onbinlerce kişiye para kazandıran bir özelliktir. Bunu ücretsiz veya daha cuzi miktarlara satarsam bunu kullanan sayısı daha çok artar. Aynı videoyu yükleyen ve özgünleştiren sayısı da daha çokda artacağı için küçük bir hit azalması yaşanır. Videoyap müşterilerime bunu yapamam, videoyap kullanmak her yönüyle bir ayrıcalıktır. Bu ayrıcalıkları bölmem mümkün değil.

Konu kilitlenebilirse sevinirim arkadaşlar. Videoyap özgünleştirme yapma reklamı olmuş oldu. Pek reklamı sevmem.

hocam zaten videoyapımız var. ama bütün videoları aynı anda özgünleştirme yapamıyorz :s buna bir çözüm bulun bari. şimdi 25 kanalı bağlayıp 25 bin videoyu tek tek elle özgünleştirmek büyük külfet olmaz mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri