Videoyap tan kazanan var mı? Kapanmalar sorun yaratıyor mu?

iracible

Kayıtlı Üye
arkadaşlar merhaba

vds den spam yapıyorum günde bir kanal gibi henüz. vds ye daha fazla para vermek istemiyorum şu aşamada, çünkü aldığım para vds yi bile karsılamadı henuz :) biraz tecrüe kazanmak için videoyap alıp denemek istiyorum. fakat videoyaptan cidden kazanan var mı? şuan ki hedefim aylık 500-600 liraya çıkarabilmek. sonra tabi arttırmak isterim.

sizce videoyap ile bunu sağlayabilmek ne kadar mümkün?

hem şu avantajını düşünüyorum, en üşengeç bir insanım bu aralar hele hiç çalışasım yok, kanallar buluyorum ama vds ye indir, yükle, partnere bağla vs.vs zor geliyor üşengeçliğimden. bot bu açıdan daha iyi olur diye düşünüyorum, kanal linkini ver kopyalasın.

1 sorum olacak

VİDEOYAPTAN NASIL KAZANIRIM?

Son düzenleme:
videoyap ilk açıldığı zamanlar 5-6 ay boyunca 4 haneli kazandım özel durumlar gereği youtubeyi bırakmıştım. videoyap olmasaydı ekmek yiyemezdim diyebilirim.

Alınacaklar ;
1 - Bir adet videoyap
2 - Bir adet AsistanPro ( [MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] in yazmış olduğu yani )
Ben şahsen bana yetecek kadar kazanmaya başladım 2 si var bende yetiyor.

böyle sorumu olur hocam
ben aldım
kanal açıyor ,videoları kendi bulup yüklüyor , kategoriyi kendi buluyor rendere kendi yapıyor , adsenseye yada partnere kendi bağlıyor, telif vs geldimi yine kendisi ilgileniyor kanallarla...
ben hiçbişe yapmıyorum akşama eve gelip bakıyorum herşeyi yapmış kebap yani acayip para kazandırıyor

EDİTT... dostum videoyap kazandırıyormu diye değil
ben videoyaptan nasıl kazanırım diye sormalısın sadece videoyap değil hepsi için geçerli bütün botlar şahane
ben şahsen videoyap kullanıyorum çok memnunum :D

Son düzenleme:
Video yap candır, gerisi heyecan. :)

Şiddetle tavsiye ediyorum hocam.

hatta videoyapa banka hesap numaranızı tanımlıyorsunuz [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] her ay ödeme geçiyor

böyle sorumu olur hocam
ben aldım
kanal açıyor ,videoları kendi bulup yüklüyor , kategoriyi kendi buluyor rendere kendi yapıyor , adsenseye yada partnere kendi bağlıyor, telif vs geldimi yine kendisi ilgileniyor kanallarla...
ben hiçbişe yapmıyorum akşama eve gelip bakıyorum herşeyi yapmış kebap yani acayip para kazandırıyor

Hocam kanal açtırmayı çözemedim ben ya 2 kanal açıyor başka açmıyor :D

Renderla falan ugrasmaniza gerek videoyapla dunya geneli ve eslesen gecebiliyorsunuz. Siddetle tavsiye ederim.

Bende videoyapla çalışıyorum günde 1 kanala yada 2 kanal yapıyorum yt to yt yapıyorum her kanala 5-10 Video yüklerim kapanma arada bir olur tavsiye ederim ünlem

böyle sorumu olur hocam
ben aldım

hocam sen neyden bahsediyorsun? videoyaptan mı buyfullchanneldan mı

videoyapta uzun zamandır kapanma olayı yok.. Kapananlarda genelde kişilerin kendi hatalarından dolayı oluyor.. Bunun içinde videoyap duyurular kısmında kanal kapanmasıyla alakalı konuları okumak ve uygulamak şart

teşekkürler herkese tek tek.

bu kadar güzel yorumlar geleceğini düşünmemiştim açıkçası.

bu gece beyaz show'dan sonra çalışmalara başlayacağım videoyapla ilgili :D

böyle sorumu olur hocam
ben aldım

ben videoyaptan nasıl kazanırım diye sormalısın sadece videoyap değil hepsi için geçerli bütün botlar şahane

bu dediklerinizi cidden yapıyor mu hocam ? :D kapanma oranı nedir eğer varsa böyle birşey?

böyle sorumu olur hocam
ben aldım

hocam o soruyu soracaktım aslında. sonra dedim ki şimdi millet kimse taktiğini paylaşmaz diye cevap yazacak diye boşver sormayayım o soruyu dedim. senin izlediğin yol nedir spam çalışması olarak? bahsedebilir misin biraz?

kendi tecrübelerim ile videoyap birleşince voltranı oluşturuyor adeta :) gerisi teferruattır

Artik eskisi gibi kanallarda kapanmiyor.Gözün kapali deneyebilirsin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri