Videoyap ve Client Olayları(Toplu Kapanma Yaşayanlara)

Sistemdeki en yüksek abone sayısını ve en yüksek izlenim sayısınıda yazsaydınız :)

Arkadaşlar benimde dün 500k olan bir kanalım kapandı içim cız etti :) sebebi çok kez kural ihlali yada diğer sebepler diyor hocamın dediği gibi bundan sonra kanallar 100k geçtimi bottan ayırıp sadece takip bölümünü kullanmak lazım

benmde kanallarım kapandı 6-7 tane hocam . yalnız kafam karıştı

3) Ortak clientı güvenle kullanabilirsiiz. Hiç bir şekilde toplu kapanması 6 aydır gözükmemiştir(6 ay önce ortak client özelliğini eklemiştim). Güvenilirdir.

demişsiniz bu ortak client hangisi oluyor ? kanallarım sayfasındaki Client ve api keyler mi ? ben onları bir defa demo alırken girmiştim bir daha hiç api key filan girmedim demodan sonra 1 aylık üyelik kullandım şimdi 3 aylık daha aldım. kapanmalar baya oldu bende. hiç api keyden filan oldugunu düşünmemiştim. son 2-3 gündür kanallarım kapanıyor videoyapta olan.

Arkadaşlar 3 kanalım patlama yaşıyor şu an :) bottan ayırıp sadece takipte kalmasını istiyorum yardım lütfen teşekkürler

kendim hallettim teşekkürler :)

Son düzenleme:
Üstad kanalları yapıyorum haber içerikli telif oluşturmayacak videolar ekliyorum izlenim de alıyorum gel gelelim kanalları adsense e bağlayınca ipler kopuyor.Her gün tek kanalı adsense e bağlıyorum ancak bir süre sonra adsense hesabım kapanıyor kanallara kolay kolay bir şey olmuyor.Ne yapmak lazım bir önerin var mı bu konuyla ilgili bir ara partner çalışayım dedim ama adsense zevkini hiçbir şey vermiyor.

öf ya benimkiler kapanmıyor diye seviniyordum. her kanala kendi clientini veriyordum. ortalama 10 video yüklüydü ne telif nede topluluk tertemiz kanallardı, ileri düzeyde pc temizliğine ip,çerez,konum gizliliği farklı satıcılardan kanallar vs dikkat ediyordum.150 civarı kanal hepsi kapanmış çıldırmamak elde değil.

ne yapacağız bilemiyorum

Son düzenleme:
bende de kapanma olmuş bende botu uzun zamandır nerdeyse var oldugundan beri kullanırım hataya yer yoktur kanallarımda genelde kanalda açıklama etiket kapk vs hepsini yaparım tr den girdiğimden trden yüklerim ama bende de son 4 gündür hepsi mutlaka kapandı.

Video yüklenmiş olan 100 kadar kanal kapanmış video basılmayanlar açık bendede malesef.. Bilgisayardan video yüklediklerimde açık sorun yok onlarda

öf ya benimkiler kapanmıyor diye seviniyordum. her kanala kendi clientini veriyordum. ortalama 10 video yüklüydü ne telif nede topluluk tertemiz kanallardı, ileri düzeyde pc temizliğine ip,çerez,konum gizliliği farklı satıcılardan kanallar vs dikkat ediyordum.150 civarı kanal hepsi kapanmış çıldırmamak elde değil.

ne yapacağız bilemiyorum

+1 Bende aynısını yapıyordum yine kapanmış hani varsa bot sahibinin bir MANTIKLI bir açıklaması iyi olurdu

hocam çerez temizlemek için sadece ccleaner mı kullanıyorsunuz ?

7-10 gündür 1 tane kişinin kanalı kapandı mı acaba? Youtube bir tarama yaptı uygunsuz içerik, eşleşen veren kanallar hangisi kapansın diye ve onlar kapandı. Youtube to youtube yapıyorsunuz ve riskli içeriklerle sonrada kapanıyor yine başa sarıyor. Youtube to youtube yapmayı bırakında ekmeğinizi kazanın. 1 aydır dilimde tüy kalmadı youtube to youtube yapmayın youtube anlıyor diye.

7-10 gündür 1 tane kişinin kanalı kapandı mı acaba? Youtube bir tarama yaptı uygunsuz içerik, eşleşen veren kanallar hangisi kapansın diye ve onlar kapandı. Youtube to youtube yapıyorsunuz ve riskli içeriklerle sonrada kapanıyor yine başa sarıyor. Youtube to youtube yapmayı bırakında ekmeğinizi kazanın. 1 aydır dilimde tüy kalmadı youtube to youtube yapmayın youtube anlıyor diye.
Hocam dediğin gibi yt videolarını anlıyor olabilir ama eşleşenle falan alakası yok benim bir iki kanal kalmış onlarda eşleşenli engelli kanallar çünkü :) dediğin gibi ytden video çekmemek lazım birde öyle deneyek

Kapandı çok sayıda destekten yazdım. Son yüklenenlerin bazıları riskli içerik değildi amatör kanal diye tabir edilen içeriklerden. Yt to yt render yaptıktan sonra farkedermi.

Son düzenleme:
yt dısında uzun videoları ayıklayabilse bot harika olurdu. ama genelde belli başlı sitelerden kısa videolar çıkıyor. Ayrıca videonun verileriyle oynayıp her yüklelen videoyu farklı,yeni video olarak göstermenin bir yolu yok mu? renderdan hariç. Yt dışından bot ile kanallar yapıp da toplu kapanma yaşayan varsa burada durumunu paylaşabilrmi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri