Videoyap'dan Yeni Bir Proje Düşüncesi

kopazar sistemi her işte oldugu gibi olur bak usta yorumları okumadımda genişletilebilir kopazar %10 komisyonla calısıyor adsense satısı da olabilir bunun yanında aklıma bi kaç bişi daha geliyor..

Edit: Senle bi istişare yapak :)

Harika olur hocam en kısa sürede bekliyoruz :) Bakiye sistemi ile çalışacak değil mi?

güzel bir çalışma, bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar diliyorum.(partnerli kanallarda da birden fazla reklam açmayı otomatik yaparsanız, büyük bir yükten kurtaracaksınız bizleri)

Düşünce çok iyi. Kesinlikle yapmalısınız.

Merhaba Arkadaşlar,

öncelikle çoğunlukla olumlu yorum almaya çok sevindim.

Sonuçta satışı yapan kişinin alış-veriş sayısı gözükecek. Stokdaki miktarıda anlık gözükecek. Yani onun açtığı kanalların açılış tarihini, toplam izlenmesini ve abone sayısını göstericek. sıfır kanal alışlarında bunun önemi yok ama değerli kanal alışında sistem size bunu garanti etmiş olacak. çünkü karşı tarafın verdiği bilgilerle kanala bağlanıp size teslim etmiş olacak.

Komisyon oranını 50 TL altı alış-verişlerde %15 olarak düşünüyorum.
Örneğin 40 TL'lik alış-verişte 6 TL'sini ben alıcam. 34 TL'sini satın alan almış olucak.

50 TL üstü alış-verişlerde %10 olarak düşünüyorum.
örneğin 100 TL alışverişte ben 10 TL alıcam, 90 TL'yi satan alıcak.

Bu oranlar sadece kafamdan şuanda geçen rakamdır. %100 güvenli sistem olmuş olacağını temin ederim.

Hocam sistemi tam anlamadım biraz uykuluyum ondan sanırım. Ama ben abone satın alırdım. Çok gerekli olduğu düşüncesindeyim.

Düzenleme: Şimdi tekrar okudum, anladığım kadarıyla bi nevi trade yöntemi ile çalışacak. :)

Düşündüğünüz komisyon oranı fazla gibi.

Hocam selamlar, sistem içerik olarak, düşünce tarzı olarak muheteşem. Keşke böyle bir konu açmadan, direk yapıp gelseydiniz, daha başarılı olurdu bence. Kafada canlandırmakta zorluk çekilmezdi hem hem de benzerleri ortaya çıkarsa problem yaşanır bu noktadan sonra diye düşünüyorum. Her neyse kişisel görüşüm, mail açacak arkadaşlar ile anlaşmanız o komisyon oranlarıyla biraz zor, ama kalan her şey çok iyi, komisyon oranını düşürdüğünüzde tüm satıcıların sizinle çalışacağına inanıyorum açıkçası. Başarılarınızın ve çalışmalarınızın devamını diliyorum...

Belli bir zamandan sonra işlem hacmi artarsa komisyon oranları düşer. Fakat başlangıçta biraz benimde kazanmam gerekiyor. kişi 60 tl lik alışveriş yaptıgında ben 6 tl kazanıcam gibi dursada bununreklam bütçesi ve tanıtımı var. Videoyap ilk açıldığında google adwords de 6 ay durmadan reklam yayınladı hacmi yakalamak için.

Peki sıfır kanal satışlarındaki işlemleri nasıl takip edeceksiniz?
Sonuçta forumda satış yapanlar var fakat bazılarından alınan kanallar 1 hafta sonra patlayabiliyor.

Yani yapılacaksa özellikle yeni açılmış kanalların belirli şartlarda açılmasını istemeniz lazım müşteri memnuniyeti açısından, bunu takip etmek oldukça zor olacaktır, fakat eski kanallar için dediğiz sistem işe yarayabilir.Anladığım kadarı ile sadece sizin forum diğer alışveriş sistemleri gibi güvenli alışverişi sağlayarak aracı olacak.

Merhabalar,

öncelikle projeyi yapmadan önce arz/talep olayını ölçmek için konu açtım. bundan 1.5 yıl önce videoyap.com içinde böyle bir konu açmıştım ve konuya toplam 16 kişi yazmışdı. Şuanda geldiği durumu anlatmak ve reklam olmasını istemiyorum.

Sıfır kanal satın alırken tabiki herkes biraz endişe yaşıyacaktır. Satın alan kişi kanallara api key girerse o kanalın hangi ip den açıldığını, listeletebilirim. Böylelikle kanalları farklı iplerden mi aynı iplerden mi almış oldugunuda görebilirsiniz. Tabi o satıcıya kalmış bir durumdur.

Ben burada derme çatma bir yazdığımın da farkındayım. Şuana kadar verdiğim hiç bir sözü tutmamazlık etmedim, hakkımda 1 adet şikayet benim veya şirketim Maksimum Bilişim Tic. Ltd. Şti. adına bulunmuyor. Bu başarıyı sizler sayesinde yakaladım. Ve bu projeyide anlımın akıyla yapacağıma inanıyorum.

Belki şöyle bir sistem olabilir. Garantili şatış altında.

Satıcı 100 tane gmail mail ve şifresini girdi. Sonra 10 gün garanti düğmesine bastı. Bir kişi geldi 20 tane stokdaki hemen kanalı aldı ve anında kendisine kanal mail ve şifresi geldi. Kanalları kullandı 10 gün içinde kanallar patlarsa o gmail adreslerinin sadece yeni şifresini sisteme girer iade butonuna basar. Eğer satıcı garanti butonuna basmışsa. İade için sistem bakar kanallar gerçekten tam anlamıyla kapalı sistem parasını geri iade eder. çünkü 10 gün garnati verdiği için sistem satan kişiye 10 gün parasını ödemeyip bekletmiş olur. Çok uzun oldu çok can sıktım ama mantığı bu şekildede bir güvence eklenebilir.

Satıcılar için .xls , .csv import.
Alıcılar içinde export.
Videoyap join.
Trade sistemi.
Yukarıda arkadaş yazdı,keşke yapıp ciksaydiniz.tutmaması için tek neden sizsiniz bence hocam.

mobil mesaj

Merhabalar,

öncelikle projeyi yapmadan önce arz/talep olayını ölçmek için konu açtım. bundan 1.5 yıl önce videoyap.com içinde böyle bir konu açmıştım ve konuya toplam 16 kişi yazmışdı. Şuanda geldiği durumu anlatmak ve reklam olmasını istemiyorum.

Sıfır kanal satın alırken tabiki herkes biraz endişe yaşıyacaktır. Satın alan kişi kanallara api key girerse o kanalın hangi ip den açıldığını, listeletebilirim. Böylelikle kanalları farklı iplerden mi aynı iplerden mi almış oldugunuda görebilirsiniz. Tabi o satıcıya kalmış bir durumdur.

Ben burada derme çatma bir yazdığımın da farkındayım. Şuana kadar verdiğim hiç bir sözü tutmamazlık etmedim, hakkımda 1 adet şikayet benim veya şirketim Maksimum Bilişim Tic. Ltd. Şti. adına bulunmuyor. Bu başarıyı sizler sayesinde yakaladım. Ve bu projeyide anlımın akıyla yapacağıma inanıyorum.

Satıcı 100 tane gmail mail ve şifresini girdi. Sonra 10 gün garanti düğmesine bastı. Bir kişi geldi 20 tane stokdaki hemen kanalı aldı ve anında kendisine kanal mail ve şifresi geldi. Kanalları kullandı 10 gün içinde kanallar patlarsa o gmail adreslerinin sadece yeni şifresini sisteme girer iade butonuna basar. Eğer satıcı garanti butonuna basmışsa. İade için sistem bakar kanallar gerçekten tam anlamıyla kapalı sistem parasını geri iade eder. çünkü 10 gün garnati verdiği için sistem satan kişiye 10 gün parasını ödemeyip bekletmiş olur. Çok uzun oldu çok can sıktım ama mantığı bu şekildede bir güvence eklenebilir.

Hocam şunuda göz önüne alın, kanalı satan sağlam ama alan sıkıntılıysa 10 gün içinde kapattırırsa?

düşünce güzel fakat kötü niyetli arkadaşlara karşıda çözüm bulunmalı.

Merhabalar,

Hocam bu dediğiniz zor olabilir, 10 gün garantili kanal zor bulunur, +18 içerik yüklersin aşırı telif gelecek kategori yüklersin 2 günde gider, kanal satıcılarının böyle risklere gireceğini sanmıyorum kullanan insana da bağlı bu biraz ayrıca youtube alış-veriş bölümünü, hacmini iyice araştırın öyle kalkışın bu işe derim, ayrıca her satıcının sizi seçmeme olasılığı da var, büyük kitlelere ulaşırsanız tutabilir ama aksi taktirde zor gibi :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri