Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sallama clientmi olur hocam her duyduğuna tamam demeYeniden token vermesi gerekir sallama client olayıyla zaten token verileceğini de zannetmiyorum. Hadi verdin diyelim zaten yükleme yapamazsın.. Client ıd ve secret olmadan videoyapta işlem yapılamaz ki hangi clientle yetki verdiyseniz o clientle işlem yapar. Cliente bu kadar takılmasın kimse ortak client candır gerisi heyecan
botu aldım arkadaş kurulumunu yaptı anlattı şu an kanalları ekliyorum örnek vereyım yarım saatte 25 kanal ekliyosan bununla 10 dakika![]()
vardır bildiği dedimde eğer sıkıntı olucaksa uğraşmam onunla
---------- Spam Engelliyici 22:04 ---------- Önceki Mesaj 22:03 ----------
şu mutluluk bile yetiyor insanateşekkürler
Tamam hocam bu mesajı bir daha okuyunca anladım gece gece yanlış anlamışım kusura bakma..Hocam client id ve secreti rastgele sallasın sonra ortak client kullan diyip öye kanal eklesin bence
İlk konunuza ilk ben yazmıştım bi ref isterdim deneme amaçlı ama maalesef yanaşmadınız şimdi başkalarına ref dağıtınca biraz kırıldım
Program iyi güzelde otomatik modemi resetlemedikten sonra bi esprisi kalmıyor bence.
Hayırlı satışlar bol kazançlar.
satın aldım deniyorum arkadaş gayet ilgili sonuçları yazarım![]()
xp de calısıyor mu hocam
şöyle programları yapınca kendin kullanmalısın. şu programın gideri 40 tl değil. kendin kullansan aklını çalıştırsan aylık 50bin gelirin olur. bunun az daha gelişmişini oto modem reset olanına 3k teklif aldım.
Mantık YANLIş !!!
[MENTION=11620]era[/MENTION] üstad , [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] üstad botları yapmasalardı ozaman , sadece kendı kullanacakları birer bot yapıp dedıgın o 50k lere para demezlerdı ...
Kendi kendilerine takılırlardı
Bu mantıgın bana bencılce geldı hocam ...
Ve zaten bu botları yaptılarsa da bir bildikleri , bir mantıkları vardır...
Belki amme hizmeti olacak , Belkı kazanc saglıyorlar ama şunu unutma onlar bile yapmasa birileri mutlaka yapacaktı ...
Kanal satıcılarının da hiçbiri kanal satmasın ozamanbiriyle konustum gecen gun ben VİDEO YÜKLEYEREK denedım kazanamadım diyor adam satarak kazanıyorum diyor , belkı sen ondan aldıgın 1 kanaldan 3k - 5k kazanıyordun ama adam aldıgı o 1 TL den memnun
1000 tane satıyorum 1k TL kazanıyorum mantıgında
![]()
Hocam, 40 tl ye sınırsız bi süreli satıyor. Yani kazanacağı para 1k tl anca. videoyap sahibi her ay 150k alıyoşu programın yanına bi tane arge exe yap. İkisini kullan, 50k aşşağısı alırsan gel bana
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.