VideoyapSpamcıV1 "40TL" OTO KANAL BOT

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
botu aldım arkadaş kurulumunu yaptı anlattı şu an kanalları ekliyorum örnek vereyım yarım saatte 25 kanal ekliyosan bununla 10 dakika :D

Sallama clientmi olur hocam her duyduğuna tamam deme :) Yeniden token vermesi gerekir sallama client olayıyla zaten token verileceğini de zannetmiyorum. Hadi verdin diyelim zaten yükleme yapamazsın.. Client ıd ve secret olmadan videoyapta işlem yapılamaz ki hangi clientle yetki verdiyseniz o clientle işlem yapar. Cliente bu kadar takılmasın kimse ortak client candır gerisi heyecan

vardır bildiği dedimde eğer sıkıntı olucaksa uğraşmam onunla

---------- Spam Engelliyici 22:04 ---------- Önceki Mesaj 22:03 ----------

botu aldım arkadaş kurulumunu yaptı anlattı şu an kanalları ekliyorum örnek vereyım yarım saatte 25 kanal ekliyosan bununla 10 dakika :D

şu mutluluk bile yetiyor insana :) teşekkürler

İlk konunuza ilk ben yazmıştım bi ref isterdim deneme amaçlı ama maalesef yanaşmadınız şimdi başkalarına ref dağıtınca biraz kırıldım

Hocam client id ve secreti rastgele sallasın sonra ortak client kullan diyip öye kanal eklesin bence
Tamam hocam bu mesajı bir daha okuyunca anladım gece gece yanlış anlamışım kusura bakma..
Kanala token vermeden sallama bilgiler girsin sonra ortak client girsin ki ortak client sürekli değişsin diye yapıyorsun sanırım. Yine de gerek yok hocam buna ortak tek bir clienti ben çıktığından bu yana bir hesabımda hiç değiştirmedim. Aylardır aynı kapanma olmaz zaten ortak clientte kolay kolay.. Yinede tedbir amaçlı her toplu kanal ekleme işlemi öncesi manuel olarak kendimizde değiştirebiliriz ortak clienti. Bu sayede kanal ekleme süresi uzamamış olur.

Ama tabi bir öneridir isteyenler çoğalırsa güncellemeyi yapacaktır arkadaş..

Program iyi güzelde otomatik modemi resetlemedikten sonra bi esprisi kalmıyor bence.
Hayırlı satışlar bol kazançlar.

İlk konunuza ilk ben yazmıştım bi ref isterdim deneme amaçlı ama maalesef yanaşmadınız şimdi başkalarına ref dağıtınca biraz kırıldım

siz kırılmayın hocam pm attım hatırladım sizi tamamdır

---------- Spam Engelliyici 22:23 ---------- Önceki Mesaj 22:22 ----------

Program iyi güzelde otomatik modemi resetlemedikten sonra bi esprisi kalmıyor bence.
Hayırlı satışlar bol kazançlar.

hocam bekleme koyarak kişinin modemi resetlemesi süre tanıyabiliyor

veya paralı proxy ekleyebiliyorsunuz bota ip değişimi için

---------- Spam Engelliyici 22:23 ---------- Önceki Mesaj 22:23 ----------

satın aldım deniyorum arkadaş gayet ilgili sonuçları yazarım :)

merakla bekliyoruz hocam teşekkürler
herhangi bir problem oldunda pm ile ulaşırsanız sevnirim :)

---------- Spam Engelliyici 22:24 ---------- Önceki Mesaj 22:23 ----------

xp de calısıyor mu hocam

xp de tam stabilite sorunu olabiliyor microsoft güncelleme desteğini çektiğinden hocam w7 , w2008 , w8 gibi güncel işletim sistemlerinde daha stabil çalışıyor

---------- Spam Engelliyici 22:29 ---------- Önceki Mesaj 22:24 ----------

Kurulum ve satış işlemleri devam ediyor gece 02:00 a kadar burayadayım

şöyle programları yapınca kendin kullanmalısın. şu programın gideri 40 tl değil. kendin kullansan aklını çalıştırsan aylık 50bin gelirin olur. bunun az daha gelişmişini oto modem reset olanına 3k teklif aldım.

Mantık YANLIş !!!
[MENTION=11620]era[/MENTION] üstad , [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] üstad botları yapmasalardı ozaman , sadece kendı kullanacakları birer bot yapıp dedıgın o 50k lere para demezlerdı ...
Kendi kendilerine takılırlardı :)

Bu mantıgın bana bencılce geldı hocam ...

Ve zaten bu botları yaptılarsa da bir bildikleri , bir mantıkları vardır...
Belki amme hizmeti olacak , Belkı kazanc saglıyorlar ama şunu unutma onlar bile yapmasa birileri mutlaka yapacaktı ...

Kanal satıcılarının da hiçbiri kanal satmasın ozaman :) biriyle konustum gecen gun ben VİDEO YÜKLEYEREK denedım kazanamadım diyor adam satarak kazanıyorum diyor , belkı sen ondan aldıgın 1 kanaldan 3k - 5k kazanıyordun ama adam aldıgı o 1 TL den memnun :) 1000 tane satıyorum 1k TL kazanıyorum mantıgında :)

Mantık YANLIş !!!

[MENTION=11620]era[/MENTION] üstad , [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] üstad botları yapmasalardı ozaman , sadece kendı kullanacakları birer bot yapıp dedıgın o 50k lere para demezlerdı ...

Kendi kendilerine takılırlardı :)

Bu mantıgın bana bencılce geldı hocam ...

Ve zaten bu botları yaptılarsa da bir bildikleri , bir mantıkları vardır...

Belki amme hizmeti olacak , Belkı kazanc saglıyorlar ama şunu unutma onlar bile yapmasa birileri mutlaka yapacaktı ...

Kanal satıcılarının da hiçbiri kanal satmasın ozaman :) biriyle konustum gecen gun ben VİDEO YÜKLEYEREK denedım kazanamadım diyor adam satarak kazanıyorum diyor , belkı sen ondan aldıgın 1 kanaldan 3k - 5k kazanıyordun ama adam aldıgı o 1 TL den memnun :) 1000 tane satıyorum 1k TL kazanıyorum mantıgında :)

Hocam, 40 tl ye sınırsız bi süreli satıyor. Yani kazanacağı para 1k tl anca. videoyap sahibi her ay 150k alıyo :) şu programın yanına bi tane arge exe yap. İkisini kullan, 50k aşşağısı alırsan gel bana

Merhaba bende bu tür botlar geliştiyiroum kendime özel bir kaç botum var.İhitiyacı olanlar için Güzel birşey arkadaşınki :)Programı yaparken çok kısa sürede %90 a gelior sonra çok yavaş ilerler .çünkü buglar programın parçası.Stabil bir haldeyse tebrik ederim kendisini.Yapabilirsem Tam otomatik +15 onaylı YT hesap açmaya uğraşıyorum :)(kolay olmayacak).
Klavyemden Bi Kare :D :D :D

Hocam, 40 tl ye sınırsız bi süreli satıyor. Yani kazanacağı para 1k tl anca. videoyap sahibi her ay 150k alıyo :) şu programın yanına bi tane arge exe yap. İkisini kullan, 50k aşşağısı alırsan gel bana

dediğim gibi hocam çok şükür reel hayatta ekmeğimi kazanıyorum bu biraz zevk için adam zaten her ay bota para ödüo video yüklemek için bide ek yazılıma para istersem bu o adama yük olmasada ne bilim fırsatcılık gibi oluyor o kadar botun botundan aylık para almak böylesi daha hoşuma gidiyor benim :)

---------- Spam Engelliyici 22:54 ---------- Önceki Mesaj 22:46 ----------

Satışlar Günceldir

---------- Spam Engelliyici 23:15 ---------- Önceki Mesaj 22:54 ----------

Satışlar Günceldir

Botu şimdi test ettim. Videoyapta harcayacağınız zamanı kısa süreye indiriyor özellikle spam çalışan arkadaşlar için bence başarılı bi program. Tek yapmanız gereken şifre kanalları girmeniz..

teşekkürler hocam
Satışlar günceldir

---------- Spam Engelliyici 25.05.2015 00:00 ---------- Önceki Mesaj 24.05.2015 23:26 ----------

Pmlere ve bot teslimlerine yarın dönülecek arkadaşlar iyi geceler

bende test ettim gayet iyi olmuş vakitten kazandırması en büyük avantajı kanallar işlem görürken diğer işlerimi hallediyorum onu yap sonra ona geç olayı olmuyo. çok kanallı çalışan arkadaşların işini çok hafifleticektir ellerine sağlık hocam

yutubum için bir an önce gelirse sevinirim
eline sağlık

[MENTION=12395]menzilli[/MENTION] hocam bu abone botu 20 abone attığı bütün kanalların aboneleri 1 e indi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri