VideoyapSpamcıV1 "40TL" OTO KANAL BOT

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[MENTION=12395]menzilli[/MENTION] hocam bu abone botu 20 abone attığı bütün kanalların aboneleri 1 e indi
İp spama dusmustur hocam

---------- Spam Engelliyici 10:27 ---------- Önceki Mesaj 10:26 ----------

bende test ettim gayet iyi olmuş vakitten kazandırması en büyük avantajı kanallar işlem görürken diğer işlerimi hallediyorum onu yap sonra ona geç olayı olmuyo. çok kanallı çalışan arkadaşların işini çok hafifleticektir ellerine sağlık hocam

Tesekkurler satislar gunceldir

İp spama dusmustur hocam

---------- Spam Engelliyici 10:27 ---------- Önceki Mesaj 10:26 ----------

Tesekkurler satislar gunceldir

hocam bumu cvp spama düşmesi ne demek program da sıkıntı var demiyoruz careyi spama düşmüş mü diyoruz spama düşmüş bir ip den dolayı kanalları sıkıntıya girmesi gerekmezmi kanallarda sıkıntı yok ,

Hocam abone yuzunden kanali kapatmaz youtube eger ayni ip ile aboneleri sagladiysaniz normal bu ip spama dusmesi aboneler bu yuzden dusmustur keske ilgili konudan yazsaydiniz konular birbirine giriyor boyle

era hocadan izin alamadığımdan yutubum.com versiyonu çıkmayacak bu botun

Son düzenleme:
Satışlar aktifdir lisanslar aksam teslim edilecek bilginize odeme gecen arkadaslar

[/COLOR]satışlar günceldir

---------- Spam Engelliyici 22:08 ---------- Önceki Mesaj 20:26 ----------

Satışlar Günceldir

---------- Spam Engelliyici 22:53 ---------- Önceki Mesaj 22:08 ----------

@EgE lisans teslim edilmiştir

.

Son düzenleme:
arkadaşlar aynı ip le birden fazla kanala token almak sorun çıkarırmı?

arkadaşlar aynı ip le birden fazla kanala token almak sorun çıkarırmı?

genelde aralıklarla modemi resetliyorlar daha iyi oluyor

---------- Spam Engelliyici 11:38 ---------- Önceki Mesaj 11:24 ----------

@aragon ödeme alındı lisans gönderildi

---------- Spam Engelliyici 12:01 ---------- Önceki Mesaj 11:38 ----------

satışlar son hız dvam ediyor

botu denedim oldukça stabil çalışıyor.10 kanalı yaklaşık 20 dakikada yaptı(ip değiştirmedim)

Programı çalıştırmaya başlayınca durdurma seçeneği mevcut mu? Yani abone olmaya başla dedikten sonra durdur gibi bir seçenek arkasından devam et gibi bir durum var mı?

Programı çalıştırmaya başlayınca durdurma seçeneği mevcut mu? Yani abone olmaya başla dedikten sonra durdur gibi bir seçenek arkasından devam et gibi bir durum var mı?

1 kanal ekle bekle olayı var hocam tekrar başla diyince kaldığı yerdden devam edio her seferinde beklio 1 kanal ekleyip başla diyince sıradakini eklio beklio

1 kanal ekle bekle olayı var hocam tekrar başla diyince kaldığı yerdden devam edio her seferinde beklio 1 kanal ekleyip başla diyince sıradakini eklio beklio

Programı gerçekten çok almak istiyorum ama şu ip olayı gerçekten sinirlerimi çok geriyor :)

Aynı ip ile kanala token veren arkadaşların kapanma oranları nedir arkadaşlar?
Yada menzilli senin geri dönüşlerin nasıl kendi bağladığın kanallar ile ilgili

Programı gerçekten çok almak istiyorum ama şu ip olayı gerçekten sinirlerimi çok geriyor :)

bekletip modem resetletenler var hocam yani 1 kanal ekliyor bot bekliyor zaten o ara hemn modem resetlio bot zaten çerezi oto silio bazısı 5-5 eklio modem resetlio ard arda 20 tane ekleyen var tel onay bile istemiyor dedi , gmaillere sadece giriş ve çıkış yapıo zaten bide api alıo

Her kanal eklendiğinde duruyor bot. Modem resetleyip yeniden başlatıyorsunuz. Bu arada sosyal medyada takılabilirsiniz mesela :)

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Her kanal eklendiğinde duruyor bot. Modem resetleyip yeniden başlatıyorsunuz. Bu arada sosyal medyada takılabilirsiniz mesela :)

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dostum benim aslında istediğim 5 kanal bağlayana kadar çok ellememek. Sadece kanal eklemek çok zor geldiği için kanal yapamıyorum ya botta :)

Dostum benim aslında istediğim 5 kanal bağlayana kadar çok ellememek. Sadece kanal eklemek çok zor geldiği için kanal yapamıyorum ya botta :)

üşeniyor insan ama ben sadece video çekecem diye 10 a yakın kanal ekledim vidoeyu kapat aç diye diye arada kaynadı :D

satma kendin kullan kardeşim, 40 tl fiyat neymiş öyle , bana sorarsan öyle yap.

Herkesin işini kolaylaştıracak bir program.. Stabil çalışıyor. Ben her kanalda kendim ıp reset işlemini temizlikleri yine de yapıyorum sonra tekrar başlat deyince kaldığı yerden devam ediyor.

özel yazılım olarak allayıp pullayıp 1500 liraya çok rahat satarmıydım satardım
sırf insanlar görsün diye 580 liralık yaklaşık referans dağıttım bidaha olsa yaparmıydım yapardım

bunu aylık 20 lira yapıp çok daha iyi para kazanırmıydım kazanırdım
burdan kazandığım paraya ihtiyacım varmıydı yoktu

ne bileyim bu işi biraz işde bu acemi spamcılar daha fazla kanal yapsın 4 hane kazanan 5 e çıksın 3 kazanan 4 ü görsün biraz hızlansın biraz daha fazla uyuyabilsin biraz daha şevklenebilsin diye yaptım yoksa buradan kazandığım para 500-600 lira ya vardır ya yoktur team ile harcadığım vakit , pm ile yazdığım onlarca yüzlerce yanıt açıklama vs bu para karşılığında yapılacak iş gerçekden söylediğin gibi yapılacak iş değil hocam ama istiyorumki birilerinin işi görülsün buda farklı bir para birimi galiba

---------- Spam Engelliyici 20:55 ---------- Önceki Mesaj 19:43 ----------

Arkadaşlar özür dileyerek konuyu güncelliyorum [MENTION=11620]era[/MENTION] hocam tektek pm atmam çok uzun surecekti

bugun biraz erkan paydos ediyorum pm lere yarın dönüş sağlayacağım abone ve videoyap için toplam 5 arkadaşında lisansını teslim ettik hayırlı olsun ben uyuyacağım dolayısıyla pmlere dönemeyeceğim

problemi olan arkadaşlar konulardaki videolar ile çözmeye çalışsın çözemeyen yarına sabretsin ben ilgileneyim

bot almak isteyen arkadaş pm atsın yarın ödeme bilgilerini döneceğim

hayırlı geceler yeni alan arkadaşlarda umarım kısa sürede yorum yapacaklardır botlar hk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri