Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Videonu ülkelere göre engelleyemezsin. Bu engelleme şuan youtube da onlara verilen ad aklıma gelmiyor ama belli bir kanalların hakkı var buna. Full partnerde falanda yok bu özellik. Televizyon kanallarının kanallarında falan var. Zamanında araştırmıştım boşuna uğraşma kısacası imkanı yok belli ülkeleri engellemenin. İhtar vermeyen yönlere kaymanı öneririm
Eskiden video yöneticisinden engellenirdi tabi 5-6 yıl önce onu değiştirdiler artık yok
ben partnerde istediğm ülkelere engelleyebiliyorum(awesomness) denedim
En son ne zaman yaptın yaptıysan nasıl yaptın söyleyebilirmisin olursa güzel olur?
Ben 1-2 ay öncesine kadar google forumlarında sormuştum bunu ordan aldığım cevaba göre söyledim ama değişmiş olabilir.
video yöneticisi> engellemek istedğin videonun yanındaki düzenle butonunun yanındaki küçük çentiğe bas> seçeneklerde ülkelere göre engelle yazıyor, ordan istediğin ülkeyi seç engelle de, sadece partner kanalında oluyor
---------- Mesaj saat 00:30:01 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:26:44 civarında gönderildi. ----------
http://j1308.hizliresim.com/1d/y/s2730.png bu da resmi ,en son şimdi yaptım
Bende yaptım şimdi yalnız enteresan ben olmadığından çok emindim. Google forumunda da bana cevap veren normal biri değil yetkili biriydi demekki ben sorduktan sonra değişmiş yada o herif beni yanlış anlamış ta olabilir.
Sağolasın bilgilendirdin
TBM'si düşük ülkerin alayında engellemek lazım Videoları.
Dadanıyorlar sonra Tbm düşüyor
![]()
Bu olay anca ihtar konusunda yardım eder yani TBM i düşük ülkeleri engellemek bir yararı olmaz çünkü adsense te gördüğün ortalama TBM zaten. Yani onlar düşük diye diğerlerinden aldığın kazanç azalmıyor sadece adsense te daha düşük gözüküyor moral bozuyor![]()
Sana şöyle açıklayayım.
Bende tbm 0.07'nin altına düşmüyor normalde.
Fakat Türkler vede Hintliler bir kanala dadandıkları zaman tbm 0.05'in üstüne çıkmıyor.
Yani ben yabancı içerik çalışıyorum TR ve Hint hiti aldığım zaman hangi video almışsa ben o videoyu bu ülkelere yasaklasam bana yararı olur.
Benim anlamadıgım bu bahsettiğiniz engelleme , o video o ulkede gozukmucek kımseyemı demek? yoksa baskası o vıdeoyu kullandıgında sen engelleyınce engellendı uyarısımı yıcek?
eski konuları karıstırırken bu konu dikkatimi çekti ayrıca bi konu açmak istemedim bunun için. üstteki sorunun cevabını bilen var mı? gecenlerde bi video dikkatimi çekti. vds den girince görünüyor listede. ama kendi ip imden Tr den bakınca listede bile gözükmüyor. tamam bu videoyu tr ye engellemiş ama ben az önce kendi videomda tr yi engellediğimde ve tr den tıkladıgımda video kullanılamıyor diyor evet ama video hala listede ve kanala ulaşılabiliyor. yani flag atacak olan veya sahte telif atacak olan gene atar. devekuşu misali kafayı kuma gömmek oluyorbahsettiğim örnekteki gibi engellenen ülkenin indexinde gözükmemesi nasıl yapılır acaba fikri olan var mı ? partner kullanıyorum bu arada.

Bende yaptım şimdi yalnız enteresan ben olmadığından çok emindim. Google forumunda da bana cevap veren normal biri değil yetkili biriydi demekki ben sorduktan sonra değişmiş yada o herif beni yanlış anlamış ta olabilir.
Sağolasın bilgilendirdin
hocam bu olay partnerde mi oluyor sadece?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.