VİDIQ'nun Yararlarını Gördünüz mü ? Evetse Ne Kadar Etkili Oldu ?

• Kullanıcı cruelnerd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

cruelnerd

Kayıtlı Üye
Selamlar Arkadaşlar.

VidIQ'yu aldım baya analiz ediyorum vs ama kanalda tık yok gerçekten hiç bir hareketlilik yok.

Önerilen keywordleri kullanıyorum açıklama ve etiketleri düzgün giriyorum, thumbnail muntazam yapmaya çalışıyorum ama yok.

Bu programla kanalı yükselişe geçen var mı ?

totally bullshit VidIQ

etiketlerde kaçıncı sırada çıkıyorum onun haricinde bir faydası yok tabi oda doğruysa :D

youtube analytics i iyi kullanmaya bak. en önemli iki unsur ctr ve izlenme yüzdesi.

youtube analytics i iyi kullanmaya bak. en önemli iki unsur ctr ve izlenme yüzdesi.

Hocam CTR değerlerim yüksek gibi geliyor bana 40-50 ama, izlenme sürelerim çok düşük. 10 dakikalık bir videoda ortalama 1:30-2:00 dakika ortalama kötü değil mi ?

ctr 40-50 organik olamaz. izlenme sürelerin de çok düşük.
youtube'un yerinde olsan, videonun sadece %20si izleniyorsa o videoyu üste çıkarır mısın? insanları videoda daha çok tutman gerekiyor. nasıl yapacağın sana kalmış..

ctr 40-50 organik olamaz. izlenme sürelerin de çok düşük.
youtube'un yerinde olsan, videonun sadece %20si izleniyorsa o videoyu üste çıkarır mısın? insanları videoda daha çok tutman gerekiyor. nasıl yapacağın sana kalmış..

Organik hocam, kanal 3 günlük belki ondan olabilir bilemiyorum.

Hocam yeni kanalda gösterim az olacağı için CTR yüksek olur zaten. Kitle edinmiş bir kanalda ise izlenme süreleri iyi ise CTR genel olarak düşük olacaktır çünkü ilk yayınladığında yüksek başlar. CTR düşene kadar video gösterilmeye devam eder düşünce gösterimler de düşer.

Hocam yeni kanalda gösterim az olacağı için CTR yüksek olur zaten. Kitle edinmiş bir kanalda ise izlenme süreleri iyi ise CTR genel olarak düşük olacaktır çünkü ilk yayınladığında yüksek başlar. CTR düşene kadar video gösterilmeye devam eder düşünce gösterimler de düşer.

Cevaplarınız için teşekkür ederim hocam. Ortalama izlenme sürelerinde hangi miktarlarda endişe duymalıyız. Örneğin 12 dklık bir videom attıktan sonra çoğu anahtar kelimelerde 3 ve 4. sıraya geldi 1 saat kaldı biraz izlendi. İzlenme süresi ortalaması düşük olduktan sonra hep taglardaki hakimiyetini kaybetti. Bu süre hangi oranda ortalamada olmalıdır. Geneli nedir ortalama için ?

---------- Spam Engelliyici 22:19 ---------- Önceki Mesaj 22:17 ----------

videoların izlenme sayısı nasıl? düşükse izlenme yüzdesinin sebebi olabilir. ctr'nin yüksek olmasının sebebi de izlenme sayisinin düşük olmasidir.

Kanal Bu hocam : https://www.youtube.com/channel/UCO8rZCcfd-C-_PG7UigqPqw

Gelişimi hoşuma gitmiyor, izleyicileri tutamıyorum videoda. Sanırım editler canlı değil, ses tonum da hoşuna gitmiyor milletin. Başka açıklaması yok, her türlü bilgiyi vermeye çalışıyorum ama 0:50-1:20 arasında dolaşıyor süreler.

Hocam videolarda izlenme yokki şuanda konuda görenler tıklayıp kapatmış olsa zaten dibe indi o izlenme süresi. Ses tonu iyi hocam rahatsız edici bir sesin yokki.

SM-G973F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ctr nedir gençler ? :)

emin değilim bende görenler varsa yazsın lütfen

camtasia trial ile çektiğin için videonun ortasında kocaman reklam var.. amatör olduğun izlenimini uyandırıyor izleyicide.

Basic VidİQ sadece etiketlerin aranmalarda sıralamasına bakmak için işe yaradı bende.
1 aylık aşağıdaki kodu kullanarak 49$'lık Boost VidİQ edinebilirsiniz. Hâlâ kullanımı aktif bir kod galiba.

Kayıt olurken dikkat edilmesi gerekenler:
Sanal kartla açmanız tavsiye edilir ve limiti 20 lira olması kâfidir. 1 ay sonunda karttan para çekmeye çalışıyor. 50 dolar az fiyat değil. Belki unutup 1 aylık ücretsiz kullanımı iptal etmezsiniz diye yazdım.
Farklı gmaillerle de açılıp sürekli kullanılabilir sanal kartlarla ama bazı özellikleri am olarak kullandırtmıyor(thumbnail önerisi kullanılamıyor ki gereksiz bence)

VidİQ Boost Kodu: maytheviewsbewithyou

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri