Vietnam ve Spam Toplulukları Ziyareti

egitimvideolari

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar malum hepimizin bildiği üzere spam kralları orada yetişiyor. Ülkenin genel vaziyeti de ortada, epeyi fakir. Velhasıl kelam bir Vietnam turu yapmak var aklımda, belki ekmek peşinde koşarken fırını buluruz. :D böyle bir düşüncesi olan var mı?

Buldum ben 1 tane vietnamlı hatun hem keyfimize hem paramıza bakıyoz. Spamcı çıktı kız bide. Ne taktikler varmış ben hiçbişey bilmiyormuşum meğerse...

ne vietnam hayranı varmış forumda arkadaş :D
adamlar uğraşıyorlar buluyorlar yapıyorlar birşeyler sizin gibi beleşe konmuyorlar botla felan hazıra konacanıza biraz uğraşıp birşeyler yapsanız vietnamlıya felan ihtiyacınız kalmayacakta neyse :)

arkadaşlar bizden farklı yaptıkları tek şey araştırmak :) Ha birde yardım etmek buda var bazılarında :)

Buna gerek yok, vietnamca öğrenmek yeterli, vietnamcayı sağlam bilen adam, bir ayda vietnamlıların tüm yöntemlerini öğrenir, adamlara bi ricada bulunsan hemen söylerler :)

E3A1Wn.jpg

Tembellik te üstümüze de yok maşallah emek sarf edip öğrenmeye ne gerek var dimi..
Nasıl olsa birileri paylaşıyor...

Dua edin yakuzalar el atmasın sektöre, işte o zaman iş sakat...

vietnamli bir sponsor yada tur satin almadiktan sonra vietnama giremessiniz. turkiye'lilere cok fena vize uyguluyor bilginiz olsun.

Vietnamca öğrenin arkadaşlar aç kalmazsınız.:D:D:D

rahmetli başkan kenedi
taçsız kral pele
baken bauer
Kaleci mayer
nadya komonaçi
biricit bardo
fenerbahçeli cemil
şöhretlerini Vietnamlılara borçludurlar.

Şans ya.. biz gideriz okadar yol,masraf,dil öğren (böbreğide kaptırabiliriz) yarın youtube para kazanma işini kapatır. :D

Onlarda buraya gelmenin hayalini kuruyor olmasın sakın :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri