Vietnamlılar Hala Sağlam Spam Yapıyorlar

bende tüm zarfları saklıyorum evde atayımmı resim ? inanacakmsıın hala spam yaptığıma peki ?

Google en sonunda Vietnam'da reklam sistemini kaldıracak.
Orada reklamveren de yoktur sanırım. :)

Türklerden de vardır yine işi götüren götürüyordur :) ama tabi o işi sağlam götürenin forumlarda fazla işi olmaz.

dır dur,mış muş u bırakın arkadaşlar,ya özgüne geçin yada farklı sektörlere yönelin...yt bir piyangoydu zamanında vuran vurdu..

dır dur,mış muş u bırakın arkadaşlar,ya özgüne geçin yada farklı sektörlere yönelin...yt bir piyangoydu zamanında vuran vurdu..

15.07.2018 tarıhınde konu acmıstım spam konusunda dıye sızde spam kanallarıdakı kazancınız devam edıyor yazdınız bugun arkadaslar spam bıttı neden dıyorsunuz buyrun acıklamaya HA belkıde haklısınızdır bıtmıstır ama bıtmedıgını suandakı kanallardan gorebılıyoruz bakan buluyor zaten

15.07.2018 tarıhınde konu acmıstım spam konusunda dıye sızde spam kanallarıdakı kazancınız devam edıyor yazdınız bugun arkadaslar spam bıttı neden dıyorsunuz buyrun acıklamaya HA belkıde haklısınızdır bıtmıstır ama bıtmedıgını suandakı kanallardan gorebılıyoruz bakan buluyor zaten

komple gitti para kazanmalar

komple gitti para kazanmalar

ustat hıcmı paranmadın acık kaldıgı surece spam yapıyorsanı basınıza bu gelmeyecekmı kanal kapanmayacak para kazanma gıtmeyecek hocam ona bakarsan adamların 900 bınlık abonelı kanalın para kazanması gııttı ozgundende vazgecsınler bu mantıga göre cızgıde bırcok kanal gıttı anımasyon tarzı kanallarda

Son 2 senede 100 den fazla adsense hesabı yönettim.Elimde kalan 30 adsense. Takılmayın böyle şeylere..Baktıkça da enerjiniz düşer yapacak bir işiniz varsa da odaklanamazsınız.

Son 2 senede 100 den fazla adsense hesabı yönettim.Elimde kalan 30 adsense. Takılmayın böyle şeylere..Baktıkça da enerjiniz düşer yapacak bir işiniz varsa da odaklanamazsınız.

nasıl onay alıyorsunuz...biz elimizde para kazanması açık kanalı yanlışla 4 aşamalı yaparken :mad:

İşleyen demir ışıldar
Ama vietnamlılar gölgesine ışık verebiliyor Sadece..

vietnamlılarda bizim durumlardan müzdarip. eskiden yoğun olarak olarak çalıştıkları yüksek tmbli kategorilerde bile tek tük kaldılar. kategorilere düşen vietnamlı sayısından bunu anlıyorum ben. yok vietnamlılar pk açma yöntemi buldu yok rerörerö. yok öyle birşey.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri