Vine Kategorisinde Kazanc var mi?

• Kullanıcı GetReaL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

GetReaL

Kayıtlı Üye
Millet ben vine videolari yüklemek istiyorum. Fakat bircogunuzun bildigi gibi vine yüklenildiginde birkac saat icinde eslesen geliyor ve tüm kazanilanlar hak sahiplerine gidiyor.

Fakat bu eslesen bazen 1-2 saat sonra geliyor, bazen 8-10 saat sonra geliyor. Peki cok yüksek aboneli kanalim varsa ve eslesen gelene kadar kazanilan para bana mi kaliyor?

Adsense'te olursan sana kalır, ama artık Vine dönemi bitti sayılır çok yüksek aboneli kanallar var sizin kanalın öne çıkması çok zor.

Vine kategorisinde değil ama başka çalıştığım içerik'te eşleşen gelece dek adsenseye yansıyan kazanç adsense'de kesinleşmişti sorun olacağını sanmam :)

Yani kısaca ; What Happens in Adsense Stays in Adsense

Vine kategorisinde değil ama başka çalıştığım içerik'te eşleşen gelece dek adsenseye yansıyan kazanç adsense'de kesinleşmişti sorun olacağını sanmam :)

Yani kısaca ; What Happens in Adsense Stays in Adsense

Peki hocam ne kadar zamanda eslesen geliyordu?

Vine da kazanç bitiyor maalesef uğraşmaya değmez hocam

Sorun ne sordun cevap verdik ? 3 sene önce yapıyoduk senin başlıcan işi biz kazanç olsa söylerdik.

"Yok" yazacagina 1-2 kelime de aciklama yapmak zor mu geldi? Senin basliyacagin isi biz 3 sene önce yapiyoduk diyorsun ama bende 3 senedir vinedan para kazaniyorum. Yalniz taktigim farkli. Ben sadece Vine starlarindan yeni vinelari sordum. Sizin gibiler yüzünden forum cirkin bir hale geliyor.

---------- Spam Engelliyici 04:39 ---------- Önceki Mesaj 04:36 ----------

yukarıda ki arkadaş yazınca seninde laf sokasın geldi heralde oysa ki o kadar alıntı yapmışsın seni terbiyeye davet ediyorum...

"Yok" yazarak kisa kesmis arkadas bende uzun uzun sormak yerine karsilik kisa cevap verdim. Belki arkadasin düsündügü gibi daha faydali olur dedim. Laf sokulacak birsey mi yazmisim orada?

Hocam sosyal medyadan izlenim ile falan yaparsın yapmasina da dökme suyla nereye kadar dönecek değirmen? abonesi milyonları,yüzbinleri bulmuş birçok kanal var sıralama sıkıntısı yaşanıyor ben birkaç hafta önce bıraktım hevesle başladığım vine işini adamlar sıralamada kadrolaşmış resmen attığım videoları 10.sayfada bile bulamayınca aramayı bıraktım kim bilir kaçıncı sayfada siz düşünün. Sadece vine değil bu tip komedi-eğlence kategorisinde durum genel olarak böyle ancak çok kaliteli ve gülme garantili videolar ile belki uzun zamanda birşeyler yakalarsınız ama o bile zor bence. Yinede vine çalışmak istiyorsaniz siz bilirsiniz

dar bi kategoriyle başlayıp sonra kitle büyüyünce genişletebilirsin kategorini. ama direk best funny vines diye başlarsan baya uzun sürer :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri