Vine Videom Patladı.

• Kullanıcı ubus56
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Kazanc Artırma Yolları

ubus56

Kayıtlı Üye
arkadaşlar 7 saniyelik 1 ay önce attığım video patlamış günde 2-4 k arası izlenme alıyor fakat kazanç düşük ben bunu nasıl arttırabilir? playlist filan tavsiyesi olan varmı?

Ula bende çok güzel videolar attım hiç izlenmiyor benim kanal spam falan oldu herhalde hiç index almıyor..Yeni kanal açayım ne güzelde kanaldı :D

Hocam sadece bu videoada video önü reklamı aktif etsen sonuç ne olur acaba?

bilemiyorum hocam. yabancı içerek. türkçe reklam çıkma olasılığı varmıki

---------- Mesaj saat 16:00:11 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:59:17 civarında gönderildi. ----------

Ula bende çok güzel videolar attım hiç izlenmiyor benim kanal spam falan oldu herhalde hiç index almıyor..Yeni kanal açayım ne güzelde kanaldı :D

güncel video atcan hocam. 20 tane atıyom 4-5 tanesi +500 izlenim geliyor. 1-2 gün sonra 5 bin izlenim.

Vine videoları birleştirip atın, 40sn altı videolarda video patlasada sağlam kazanç gelmiyor.
hangi kişinin vinesi ise en yeniyi en öne arkasınada eski vineleri ekleyebilirsin.

Arkadaşlar vine ne oluyor tam olarak :)

şu 7 saniyelik olan videolar kardeş

---------- Mesaj saat 16:12:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:11:32 civarında gönderildi. ----------

Vine videoları birleştirip atın, 40sn altı videolarda video patlasada sağlam kazanç gelmiyor.
hangi kişinin vinesi ise en yeniyi en öne arkasınada eski vineleri ekleyebilirsin.

hocam öyle yapıorum zaten. 7 saniyelik ayrıda atıyorum birleştirerekte. şans eseri 7 saniyelik olan patdı 45 k izlenim var analytisc kazancı 14 dolar:S

Arkadaşlar video ayarlarından bu bölümü seçiyormusunuz ??

'' Bu video ödemeli bir ürün yerleşimi içeriyor ''

---------- Mesaj saat 18:15:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:13:11 civarında gönderildi. ----------

şu 7 saniyelik olan videolar kardeş

---------- Mesaj saat 16:12:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:11:32 civarında gönderildi. ----------

hocam öyle yapıorum zaten. 7 saniyelik ayrıda atıyorum birleştirerekte. şans eseri 7 saniyelik olan patdı 45 k izlenim var analytisc kazancı 14 dolar:S

Nerden alınıyor ki o videolar yoksa kendimiz videoları kesip 7 saniyelik mi yapıyoruz ??

seçili degil dostum?

---------- Mesaj saat 16:17:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:16:44 civarında gönderildi. ----------

---------- Mesaj saat 18:15:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:13:11 civarında gönderildi. ----------

Nerden alınıyor ki o videolar yoksa kendimiz videoları kesip 7 saniyelik mi yapıyoruz ??

yok ben seevine.com dan çekiyorum. toplu indiriyorum tek tek atıyorum ilk daha sonra youtube editör ile hepsini part part birleştirip atıyorm.

Videonun icerisindeki gordugun herseyin etiketini gir.Ornek 7 saniyelik videoda neler gorunuyor(masa-bardak-tv vs vs) + kamera komedi,eglence,aklina ne geliyorsa bu tur etiket onlari gir ve iphone vines,samsung vines video vs bu turde 2 -3 etiket ekle video onu reklamini kapat.Etiketler 10-12 civari olsun fazla kasma.

Arkadaşalr video önü reklamı nerden ayarlıyoruz ??

Video önü reklam '' Yayın içi TrueView '' mi oluyor ??

Videonun icerisindeki gordugun herseyin etiketini gir.Ornek 7 saniyelik videoda neler gorunuyor(masa-bardak-tv vs vs) + kamera komedi,eglence,aklina ne geliyorsa bu tur etiket onlari gir ve iphone vines,samsung vines video vs bu turde 2 -3 etiket ekle video onu reklamini kapat.Etiketler 10-12 civari olsun fazla kasma.

Muslera hocam bendede aynı durum var bana ne önerirsiniz 1 ay önce attığım Moda modeli ile ilgili telifsiz bir video şuanda 60 bin izlenmeye ulaştı tek video 80 abone getirdi.Halende izlenim artıyor günde 5 bin izlenme alıyor halende artıyor.Ne yapmam lazım kazancı arttırmak için?Adsense bağlamayı unutmuşum dün farkettim kanalda farkedince 55 bin izlenim parasını alamıyorum değilmi hocam dün adsense bağladım.Birde hocam az önce baktım videonun başında reklam çıkıyordu ve 10snyede reklam vardı o kalkmış şimdi?Adsense ile ilişkilendirdiğimden dolayımı ne yapmam lazım?Birde tbm 0,06 ne yapmam lazım?

Saygılar...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri