VirtualDub ile Ünlem ve Eşleşen Geçme (kendi yöntemim)

hocam audio ve video compression ayarlarını yapmanız gerekiyor.
1. - audio -full proccessing mode seciyorsunuz.
- tekrar audio - compression - Mpeg Layer 3 - 128kbit/s 16kb seçin.
2. video - compression - x264vfw h.264 seçiyorsunuz.
daha sonra file - save as avi seçiyoruz.

Hocam audio ayarı tamam da bende video sekmesinde x264vfw h.264 bu yok.Bunun için ayrı eklenti mi yüklemek gerek. ilk mesajında verdiğin dosyadan indirdim programı.

Forumdan ibrahim92 arkadaşın "ekran karartma nasıl oluyor?" sorusu üzerine kısa bir video çektim. Virtualdub ile ünlem ve eşleşen geçmek için kendi kullandığım yöntemimdir. Malum vds'de kapsamlı video düzenleme programları düzgün çalışmıyor. :)

Not: Eğer sound ile eşleşen alıyorsanız herhangi bir video edit programında, video arkasına anonim müzikler ekleyip ses seviyesini %10-%20 olarak ayarlayabilirsiniz. hala sıkıntı yaşıyorsanız videonun başından, sonundan ve ortasından 2-3 saniyelik kırpmalar yapın. geçecektir...

virtualdub x264 ayarlıdır. indirme linki: Zippyshare.com - VirtualDub-1.10.4-hakan.rar
Siyah 1920x1080 noise eklenmiş siyah resim: Zippyshare.com - 1920x1080.rar

video 720p dir. iyi seyirler..

pppsaga - YouTube

dostum bunlar programı ındırme lınkı mı

Hocam audio ayarı tamam da bende video sekmesinde x264vfw h.264 bu yok.Bunun için ayrı eklenti mi yüklemek gerek. ilk mesajında verdiğin dosyadan indirdim programı.

Hocam k-lite mega pack indirip kurun (konuya ekledim), daha sonra klasörün içinde ffinputdriver-bin-0.7-64.zip ve 32 bit zip dosyası var. onu açıp plugin klasörüne koyun. düzelmesi lazım.
eğer çalışmassa uzaktan bağlanıp hallederiz:)

dostum bunlar programı ındırme lınkı mı
evet indirme linki.

hocam anlatım için öncelikle teşekkür ederim. ünlemli videoları bu yöntemle geçtikten sonra en fazla bir kanala kaç tane video atabildiniz? bu şekil yaptığınız videolar hiç ünlem oldu mu?

hocam anlatım için öncelikle teşekkür ederim. ünlemli videoları bu yöntemle geçtikten sonra en fazla bir kanala kaç tane video atabildiniz? bu şekil yaptığınız videolar hiç ünlem oldu mu?

3-5 tane attım para kazanmayı açtım. bir kere bile uyarı vermedi.:) fakat vds üzerinde render yapmak zor iş.

vds de çalışıyor. 40 dakikalık filmin bir partını 5-7 dakikada felan çeviriyorum

dediğim gibi biraz acele oldu. kusura bakmayın.:)

arkadaşlar armut piş ağzıma düş olayı yapmayalım arkadaşımızın ellerine bilgisayarına sağlık herkesin derdine derman olmak için uğraşmış ve herkese çok faydalı birşey yapmış ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ

o değilde :)

vpsdeyim..

k-lite yükledim ve efektleri ilgili klasöre attım.. bunları yapmadan önce açtığı video dosyasını tanımaz oldu program.. nedir yanlış yaptığım hocam?

valla hocam bilmiyorum. ama yanlış yere atmış olmayasınız. pcnizin 32 bit veya 64 bit olayına dikkat edin. plugins klasörüne atacaksınız. zaten verdiğim linkteki program hazır hali sadece klite mega pack kurmanız gerekiyor.

valla hocam bilmiyorum. ama yanlış yere atmış olmayasınız. pcnizin 32 bit veya 64 bit olayına dikkat edin. plugins klasörüne atacaksınız. zaten verdiğim linkteki program hazır hali sadece klite mega pack kurmanız gerekiyor.

yok doğru yere attımda virtualı kaldırıp tekrar yaptım işlemleri oldu sağolasın.. peki bişi daha soracağım hazır yakalamışken :) benim yüklediğim filmlerde altyazı var horizantel çevirince biraz saçma olmaz mı :)

tahminen 1 saatlik videoyu ne kadar sürede renderliyorsunuz yazarmısınız

video boyutuna göre değişir hocam. ama 40 dakikalık 640x360 ebatlarında bir video, virtualdub ile 5-10 dakika sürebiliyor. eğer arka plana anonim müzik felan koymaya kalkarsak baya zaman kaybı oluyor.:)

yok doğru yere attımda virtualı kaldırıp tekrar yaptım işlemleri oldu sağolasın.. peki bişi daha soracağım hazır yakalamışken :) benim yüklediğim filmlerde altyazı var horizantel çevirince biraz saçma olmaz mı :)

olmaz olur mu tabiki saçma. örnek ben misal italyanca atıyorsam, altyazısız italyanca olmasına dikkat ediyorum.

okadar güzel okadar güzel anlattmıssınki daha en başından yapamadım ınsan mouse tusunu reklendıreır ne yaptgını goremyıoruzkı en bastan videoyu programa atıyorsun galıba dedım denedım olmuyor

Kardeş bu nasıl yorum ya?
Bazen hakkaten paylaşım yapan insanları paylaşımdan soğutuyorsunuz.
K.bakmada adam üşenmemiş, kendi yöntemini videoya alıp bizimle paylaşmış.
Sen ne zamandır bu forumdasında ne verdin bu üyelere bir söyle bakayım.
Satış konularının altında "ref olayım" dan başka mesajını görmedim bu zamana kadar.

-

Çok saolun hocam paylaşım için, herkes yapmaz bu kıyağı.

hocam ben 2-3 saattir deneme yapıyorum bu prog. la 3-4 kere denedim fakat olumlu sonuç alamadım sizin yaptığınız işlemin aynısı yaptım fakat sonuç ünlem bu attığım kanal ise temiz ve 1 hafta beklemiş bir kanal anlamadım gitti aynı kanala camtasia ile çerçeve denedim aynı videoyu geçti..
selamlar..

hocam ben 2-3 saattir deneme yapıyorum bu prog. la 3-4 kere denedim fakat olumlu sonuç alamadım sizin yaptığınız işlemin aynısı yaptım fakat sonuç ünlem bu attığım kanal ise temiz ve 1 hafta beklemiş bir kanal anlamadım gitti aynı kanala camtasia ile çerçeve denedim aynı videoyu geçti..
selamlar..

peki arka plana anonim müzik eklediniz mi? ben hiç sorun yaşamadım ne yalan söyleyeyim.:)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri