Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kardeş bu nasıl yorum ya?
Bazen hakkaten paylaşım yapan insanları paylaşımdan soğutuyorsunuz.
K.bakmada adam üşenmemiş, kendi yöntemini videoya alıp bizimle paylaşmış.
Sen ne zamandır bu forumdasında ne verdin bu üyelere bir söyle bakayım.
Satış konularının altında "ref olayım" dan başka mesajını görmedim bu zamana kadar.
-
Çok saolun hocam paylaşım için, herkes yapmaz bu kıyağı.
bende virtualdub kuruluda mp4 videoları atamiyorum hata veriyor![]()
![]()
videonun sesini kısmayın. sonradan eklediğiniz anonim müziğin ses seviyesini %10-%30 arasına çekin. enstrümantal müzikler tercih edin....hocam eline sağlık anonim müzik ekleyince videonun kendi müziğinin altında sesi kısı olarak duruyor bu anonim müzik 2 müzik birleşmiş videonun asıl müziği+sesi kısık anonim ses böylece eşleşen müzikten geçiyor böylemi acep saçmaladım ama![]()
[MENTION=15163]Elturqo[/MENTION] Hocam paylaşımına sağlık. Hocam ekranın mouse hareketlerii algılayarak çeksen daha makbule geçecektir. Bu şekilde çoğu kişinin anlaması zor olacaktır.
Forumdan ibrahim92 arkadaşın "ekran karartma nasıl oluyor?" sorusu üzerine kısa bir video çektim. Virtualdub ile ünlem ve eşleşen geçmek için kendi kullandığım yöntemimdir. Malum vds'de kapsamlı video düzenleme programları düzgün çalışmıyor.
Not: Eğer sound ile eşleşen alıyorsanız herhangi bir video edit programında, video arkasına anonim müzikler ekleyip ses seviyesini %10-%20 olarak ayarlayabilirsiniz. hala sıkıntı yaşıyorsanız videonun başından, sonundan ve ortasından 2-3 saniyelik kırpmalar yapın. geçecektir...
virtualdub x264 ayarlıdır. indirme linki: Zippyshare.com - VirtualDub-1.10.4-hakan.rar
Siyah 1920x1080 noise eklenmiş siyah resim: Zippyshare.com - 1920x1080.rar
k-lite mega pack
video 720p dir. iyi seyirler..
pppsaga - YouTube
Hocam teşekkürler. Ama bende 1.20 gblik 1 saatlik videoyu renderlarken daha 20dk gelmemişken video 60 gb oluyor masaüstünden bakıyorum. 100 gb alan var benim vds bilgisayarımda. Bu yüzden disk dolu diyor ve devam etmiyor. 20dk renderdan 60 gb oluyor anlıcagınız video. Bunun önüne geçebilir miyiz?
bunun için ayrı bir video çekeyim. sanırım baya sıkıntı yaşanıyor.
sanamı sorucam bilader konu açarım açmam ref olurum olmam sanamı batıyor
arkaşaka yazdım oda cevabını verdi ne balıklama atlıyorsun![]()
Bana sormayacaksın tabi, aldığın terbiye bunu gerektiriyorsa benim elimden birşey gelmez. Ben uyardım sadece, konuyu açan kişiyi tanımam, ama birisi çıkıpta kendi yöntemini videolu bir şekilde anlatıyorsa, ben onu ayakta alkışlarım, bunu yapamıyorsan eğer, "insan bi mausu falan renklendirir yeaa bu ne böyle yeaa" tarzı yazmazsın en azından. Konu sahibinin sert çıkmayışının sebebi seni kırmak istememesidir başka birşey değil. Bakma bende çoğu zaman bu tarz mesajlara sessiz kalıyorum ama bu sefer tak etti. Bu tarz yazan tek sen değilsin zaten var bir kaç tane daha... Neyse hayatta başarılar.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.