VISO Network Ailesinden Size Bir Teklif Var,

• Kullanıcı kbasali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri

kbasali

Kayıtlı Üye
VISO (broadbandtv) Network Kimdir.

- VISO Network dünyanın en eski 2. Network'üdür. 2005 Yılından beri Network hizmeti sunmaktadır.
- Dünyanın En büyük 4. Networkü’dür,
- 10,000'den fazla Kanala hizmet etmektedir,
- 1 Milyardan fazla video izlenimine reklam sağlamaktadır,

VISO Network'e katılım Şartları;
Aylık 10,000 izlenmesi olması gerekiyor kanalınızın
VISO Network esnek bir yapıya sahip bir kuruluştur Özgün içerik oluşturuyorsanız ve henüz gerekli kitleye ulaşamadığınızı düşünüyorsanız ve ayık izleniminiz 10,000 izlenme altın ise'de başvurabilirsiniz.

- Herhangi bir İhtarı olmaması gerekiyor kanalınızın.

- Aylık kazancınızdan kesinti oranı kanalınızın izlenme hacmine göre değişmektedir.
Aylık 1 milyon izlenme alan kanal ile aylık 10,000 izlenme alan kanalların kesinti oranları elbette aynı olmadığı için kesin bir kesinti oranımız mevcut değildir ve kanalın hacmine, içeriğine göre değişkenlik sağlamaktadır.

-Dizi, cover şarkı, spor müsabakaları, paylaşımına izniniz olmayan ilerleyen zamanlarda tellif hakkı verme ihtimali olan, Spam yapan kanalların VISO network bünyesine katılm olasılığı epey düşüktür.

- CPC oranları hakkında hiç bir network size garanti veremeyeceği gibi VISO olarak bizimde bu konuda herhangi bir taahhüdümüz yoktur. CPC oranları birden fazla etkene bağlı olduğu için bu konuda kesin birşey söylemek imkansıza yakındır. Elbette %92'lik bir müşteri memnuniyeti, Dünyanın en büyük 4. networkü ve en eski networklerin den birisi olduğumuzu ve bunların getirdiği avantajları göz önüne alırsanız bu konuda herhangi bir sıkıntınızın olmayacağını anlamanız mümkündür.

Nasıl Başvurabilirsiniz;
- [email protected]
adresine Youtube kanal linkinizi gönderebilirsiniz,
- Youtube: VISO-kbasali - YouTube
Adreslerinden iletişime geçebilirsiniz.
Hafta sonları çok hızlı cevap veremeyebilirim.

VISO Network ile ilgili sorularınızı veya merak ettiklerinizi bu konu altından sorabilirsiniz.

Diyelimki herhangibir ihtar yok ama para kazanma kapalı ? bu durumda kabul edilirmiyiz.

Afaki bir cevap vermek istemem ama eğer ileride bir telif çıkarma ihtimali var ise pek mümkün değil.

İsterseniz [email protected] adresine email ile gönderin kanalınızın adını ve bende kontrol ediyim kanalınızı.

Afaki bir cevap vermek istemem ama eğer ileride bir telif çıkarma ihtimali var ise pek mümkün değil.

İsterseniz [email protected] adresine email ile gönderin kanalınızın adını ve bende kontrol ediyim kanalınızı.

Bir mail gönderdim konudada belirttiğim gibi para kazanma özelliği yok.

awe gibi yeni acilmis icinde 5-10 adet video olan kanallari aliyormusunuz?

içeriği kendımız olusturup daha sonra kendımıze aıt olmayan yuklersek kontrol edıp networktan atılma oluyormu hocam

Kesintinin % kaç olduğunu bilmemiz lazım. Neye göre kanal bağlayabiliriz ki? Ya %60 kesilirse? Kesinti belli olmaz her kanaldan aynı kesinti yapılmaz demek biraz kafa kurcalayıcı. Yanlış anlaşılmasın sakın zaten eski bir network. Kanalımın birine teklif gedliği için sordum bunu.

içeriği kendımız olusturup daha sonra kendımıze aıt olmayan yuklersek kontrol edıp networktan atılma oluyormu hocam

Bu sorun her networkde olduğu gibi VISO'da mevcuttur.

Kesintinin % kaç olduğunu bilmemiz lazım. Neye göre kanal bağlayabiliriz ki? Ya %60 kesilirse? Kesinti belli olmaz her kanaldan aynı kesinti yapılmaz demek biraz kafa kurcalayıcı. Yanlış anlaşılmasın sakın zaten eski bir network. Kanalımın birine teklif gedliği için sordum bunu.

Kesintinin % kaç. olduğunu söyleyebilmemiz için kanalı görmemiz gerekiyor.
Daha evvel bahsettiğim aylık 1 milyon izlenen kanal ile aylıok 10k izlenen kanala aynı teklif verilmiyor.

Aylık çok ciddi izlenimleri olan kanallardan herhangi bir kesinti yapılmadığı, network'e dahil olabilmesi için teşvik adı altında 5-10k usd verilen durumlar bile oluyor.

Hal böyle olunca bilmediğim bir kanal için teklif verebilmemiz pek mümkün olmuyor ne yazık ki :(

Sorunuza net bir cevap veremediğim için kusura bakmayın.

Hayırlı olsun hocam :)

Teşekkür ederim.

VISO Network %40 kesinti yapiyor bulasmamak gerek bence.

Tercih sizin elbette,
%40 kesinti yapılmıyor VISO network'de. Youtube kanalı, içeriği ile ilgilidir, Farklı kanallara farklı tekliflerimiz oluyor.

Sizin kanalınıza %40 teklif edilmiş olabilir. ama bu herkese %40 teklif ediyoruz demek değildir.

Ayrıca Sadece VISO değil herhangi bir Network için sadece kesinti miktarını düşünmeyin. Çok daha kapsamlı ve çok daha geniş bir konu bu.

hocam zor birşey değil kazanca göre komisyon açıklamak.

0-100 arası şu kadar 100-1000 arası şu kadar 1000-10.000 arası şu kadar vs. en azından yaklaşık birşeyler söylemeniz lazım.Aylık çok ciddi izlenimleri olan kanallardan herhangi bir kesinti yapmıyoruz demek burdakilerin yüzde 99.9 unu ilgilendiren bir konu değil çoğu kişi orta ölçekli kanallara sahip.

hocam zor birşey değil kazanca göre komisyon açıklamak.

0-100 arası şu kadar 100-1000 arası şu kadar 1000-10.000 arası şu kadar vs. en azından yaklaşık birşeyler söylemeniz lazım.Aylık çok ciddi izlenimleri olan kanallardan herhangi bir kesinti yapmıyoruz demek burdakilerin yüzde 99.9 unu ilgilendiren bir konu değil çoğu kişi orta ölçekli kanallara sahip.

Çok haklısınız ama bunun'da sadece kanal izlenmesi ile ilgili değil. Video içeriği ve Network elindeki reklam anlaşmaları ile ilgili oluyor.

Toplamda 700K - 1M altı izlenmesi olan kanalların %40 altında teklif alma ihtimali pek yok. Kesin değildir ama ortalama olarak düşünebilirsiniz.

Kesin bir cevap almak için [email protected] adresine kanal adını PM atarsanız 24 saat içinde geri dönüş yaparım.

Arkadaşlar, Aylar önce Viso BroadbandTV ye bir kanalımı bağlamak için baya bi uğraşmıştım. Daha sonra kabul edildim ama kanalım telifler yüzünden kapatılmıştı. kanal aklımdan bile çıkmış, az önce paypala baktım ve çok şaşırdım Broadband kanalın tüm kazançlarını göndermiş. Partnerlerin sorun yarattığı bi dönemde sizlede paylaşayım dedim.

18nnIqz.png

Arkadaşlar, Aylar önce Viso BroadbandTV ye bir kanalımı bağlamak için baya bi uğraşmıştım. Daha sonra kabul edildim ama kanalım telifler yüzünden kapatılmıştı. kanal aklımdan bile çıkmış, az önce paypala baktım ve çok şaşırdım Broadband kanalın tüm kazançlarını göndermiş. Partnerlerin sorun yarattığı bi dönemde sizlede paylaşayım dedim.

18nnIqz.png

Vay bende bu konuyu unutmuşum :)

Teşekkür ederim hocam paylaşım için

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri