vitrocoin 100 token 22 dolar değerinde ücretsiz !!

Hocam ciddi ciddi çıkacak mı sizce :D

Usta btw yede herkes öyle dedi valla çatır çutur çıktı yani :D multi hesap açanlar zengin oldu yani :D 30milyon coin dağıtıldı btw de valla yine çıktı piyasaya ben ümitliyim nedense :D 22 dolardan çıkması imkansız zaten ama nerden çıkarsa benim açımdan kar multi hesaplarla elimde 50e yakın hesap var :)

site şuanda btc eth hesaplarına aktarıma izin veryor. Ben 1 coin istedim bakalım btcye ödeyecek mi. Borsaya girerse diye diğerlerini tutuyorum da pek umutlu değilim ben bu siteden. İco bitmeden hatta daha borsaya girmeden bu kadar yüklü miktar parayı öderseler batarlar

site şuanda btc eth hesaplarına aktarıma izin veryor. Ben 1 coin istedim bakalım btcye ödeyecek mi. Borsaya girerse diye diğerlerini tutuyorum da pek umutlu değilim ben bu siteden. İco bitmeden hatta daha borsaya girmeden bu kadar yüklü miktar parayı öderseler batarlar

gelirse haber verir misiniz hocam ? biz de deneyelim

200 vic çekim talebi yaptım ama saha işlem yok blockainde görünmüyor belki borsaya düşünce öderler

yuh naptn hocam sen ya. Keşke borsaya girmesini bekleseydin. Bu site fake mi değil mi belli dğil lakin siteye güzel bir rağbet var. Yoğun olarakta fake söylentileri aldı başını gidiyor ama girerse sağlam vurgun yapılacak o kesinleşti :) Borsaya grincede her türlü tavan yapardı. Ama senin parayı öderse zaten köşeliksin her türlü :D hayırlısı bakalım

yuh naptn hocam sen ya. Keşke borsaya girmesini bekleseydin. Bu site fake mi değil mi belli dğil lakin siteye güzel bir rağbet var. Yoğun olarakta fake söylentileri aldı başını gidiyor ama girerse sağlam vurgun yapılacak o kesinleşti :) Borsaya grincede her türlü tavan yapardı. Ama senin parayı öderse zaten köşeliksin her türlü :D hayırlısı bakalım

Bunlar yüzde yirmilik kısmı bile değil hocam daha çok var :D

konim sitesinin. orda bitcoin yatır bölümünden btc adresini alıp vitracoinde cüzdanım bölümündeki yere bastım. 100 vitracoini işleme aldı 0,25 btc 60 doğrulamadan sonra hesabınıza geçecektir diyor. hayırlısı beklemedeyim haber ederim.

---------- Spam Engelliyici 18:59 ---------- Önceki Mesaj 18:08 ----------

bunun için heryerde ağır scam yazıyor.

konim sitesinin. orda bitcoin yatır bölümünden btc adresini alıp vitracoinde cüzdanım bölümündeki yere bastım. 100 vitracoini işleme aldı 0,25 btc 60 doğrulamadan sonra hesabınıza geçecektir diyor. hayırlısı beklemedeyim haber ederim.

---------- Spam Engelliyici 18:59 ---------- Önceki Mesaj 18:08 ----------

bunun için heryerde ağır scam yazıyor.

Para vermedik ya dert etmeye gerek yok:)

Sitede Trading açık bi deneme yapıp 10 vic btc adresime gönder dedim bu şekilde bi yazı çıktı 60 ağ onayı aldıkdan sonra btc adresinize gönderilecektir diyor. Sizce gelirmi :)

10 vic olanlar denemesin arkadaşlar ben ilk kayıt olanlardanım. 100 vic vardı bende deneme amaçlı yaptım gelmesi zaten pirenin başbakan olması gibi birşey.

4arMvQ.jpg

Son düzenleme:
Üye olmayı unutmayın güvenim olmasada kader :D

Ref link üye oldum hocam. İnşallah buda bitcoin white gibi borsaya girer :)

51 dolarda kaldı bu vitro yoksa gerçekten çıkacakmı :D son 17 saat bakalım dümenmi değil mi göreceğiz :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri