TheGangster
Yasaklanmış
Kiev'e bi daha gelirsem pm atarımukraynaya gelen olursa görüşebiliriz![]()
Çok teşekkür ederim hocam takip etmeniz sevindirdiŞu İnterrail olayını yapmayı düşünüyorum bu sene ama Hostel filmini izledim bir hevesle gel görki şimdi çıkart beni interraile![]()
Bu arada blöğünü takip ediyorum hocam gayet iyi gidiyorsun bilgilendirici![]()
Hocam iyi bir planlama ile rezil olmazsınız ve tabi alternatif bir planınız olmalı.Hocam hazır yakalamışken seni bir soru sormak istiyorum ben rahatına fazla düşkün bir adamım bir çok arkadaşım oldu üniversiteden interraile giden bazen trende bazen parkta uyuduklarını söylediler ben açıkçası bu tarz şeylere gelemem bu tarz durumlara denk gelmeden rahat edebileceğimiz şekilde interraile gidip gelebilir miyiz
Daha hiç interraile çıkmadan evden önce bi plan hazırlayın.Tren saatlerine bakın.Atıyorum Paris'tesiniz sırada Barcelona var.Gece trenine binin sabah barçada inersiniz
Hocam ben çadırımı yanımda götürdüm hepMesele parkta yatmak veya dışarda yatmak değil. Parkta uyuyorsun sabah gözlerini açıyorsun başında 4 köpek sana bakıyorlar yani yaşıyorsun ama ölüsün+1 diyorum bende denemelerim sonucu dışarda yatmak hoş güzel ama tehlikeye açık alan.