Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Neden lafı uzatıyorsun adam sana neden lafı geveliyorsun direk 30 desene diyor sen yine yok çalışmalarımız devam ediyor yok özel gruplarımız var. Gereğinden fazla boş muhabbet yapıyorsun ve sürekli bi gösteriş yapma havası var sende. Hem sen kampa girmiyor muydun girsene kardeşim ne güzel 5 ay rahattik.[MENTION=44868]ByHergeLe[/MENTION] ben kimseye hakaret etmiyorum, etmemde. kimsenin kimseye uslubundan ötürü hakaret etmeye hakkıda yok. çalışmalarımız skype gruplarına taşındı özel gruplarımız var. sana önerim sonuç almak istiyorsan kafa yoran arkadaşlarla skype de gruplar kur tartış. her sorunun cevabını orada bulursun. forum şuan sadece sağlam dostluklar kurmak için bir tanışma mekanı doğrusuda bu...
Git onu ağlayanlara söyle. Benim tavrım ve forumun genel tavrı senin konuşma üslubuna. Hiç düşünmüyor musun neden herkes benle tartışıyor, laf söylüyor diye? Biraz kendine çeki düzen ver yoksa sürekli böyle kavgalara alet olursun.[MENTION=10988]JaquestTeam[/MENTION] Aha geldi bi tane daha. ben skype gruplarinda bilgi paylasiliyor dedim srn lafi nerenden anladin. Ne yapacagim seni ilgilendirmez gelirim giderim burasi babanizin mekani degil bi duzeyli konusmayi ogren once. sonra niye kimse bi sey paylasmiyor forumda diye agliyorsunuz.
Hakaret etmiyosun ona bakarsak bizde etmiyoruz senin diyologunda sorun var mesajlarin igneleyici,yazdiklarin kavgaya teşvik ediyor neden insanlar benimle JaquestTeamlak yada baska biriyle kavga etmiyor butun mesajlarinda BEN BEN diyosun baska bisey demiyosun biraz empati kur,sen herseyi kendi isine nasil geliyosa öyle yorumluyosun.ben sana bu mesajimdada önceki mesajimdada kötu bisey demedim benim yazdiklarimi biraz düsün,disaridan aynen benim yazdigim gibi görunuyosun,davranisini gözden gecir.[MENTION=10988]JaquestTeam[/MENTION] ben kimseye hakaret etmedim bu nedenle kendimi duzeltmeye ihtiyacim yok. Sanada hakaret ettirmem.
@zekikaynak
şimdilik şart yok gibi gözüküyor,ben bir grubu soktum partnere.
Belki yanlış anladığım yerler olabilir ama kısaca bir VK gurubu kuruyorsunuz (yada public page),daha sonra bu grup yada public page in linkiyle başvurusu yapıyorsunuz, 12-48 saat sonra https://vk.com/id248902071 kullanıcısı grubunuza katılıyor ve bu kullanıcıya editor yetkisi versiyorsunuz. Bundan sonra gruba yükleyeceğiniz videolar para kazandıran özel player ile oynatılıyor
[MENTION=44868]ByHergeLe[/MENTION] ben sen hakaret ediyorsun demedim. Ben seni ve yukardaki jacki hatirliyorum ikinizde bana ozelden sorular sordunuz bende size yanit verdim yardimci olmaya calistim. Kibirli bi adam olsaydim size cevap vermezdim ama yanlis yaptim demek ki herkese yanit vermemek lazim mis. Konuyu fazla uzatmayin Vk icin acilmis konu bu...
Allahını seversen ben sana ne zaman ne sordum he ? Bi söyle de bilelim? Üstelik ben sana hakaret ediyorsun demedim konuşma tarzın üslubun farklı diyorum. Anlayabiliyor musun daha ne kadar açık yazmam lazım? Ama sen ne de olsa işine geleni anladığından ben burda sittin sene laf desem yine anlamazsın.[MENTION=44868]ByHergeLe[/MENTION] ben sen hakaret ediyorsun demedim. Ben seni ve yukardaki jacki hatirliyorum ikinizde bana ozelden sorular sordunuz bende size yanit verdim yardimci olmaya calistim. Kibirli bi adam olsaydim size cevap vermezdim ama yanlis yaptim demek ki herkese yanit vermemek lazim mis. Konuyu fazla uzatmayin Vk icin acilmis konu bu...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.