Vodafone Ödenmemiş Fatura Mesajı

Turkiye.gov.tr üyeliğin var ise oradan online olarak adına olan kartları sorgulayabiliyorsun. Bir bak istersen.

Hocam birisi numarayı vermiş olabilir benimde başıma geldi arkadaş benim numarayı mı vermiş napmış beni arıyorlar bende en son artık müşteri hizmetlerini arayıp teyit ettirdim..

kardeşimin olayı geldi aklıma.bi bankadan sürekli mesajlar geliyordu sonra aramaya başladılar kredi borcunuzu ödeyin yoksa hacze gelicez filan diye.sonunda bankaya gittik,birisi kredi çekerken kardeşimin numarasını vermiş,soyadını hatırlamıyorum ama adıda kardeşimle aynıydı.adamlara gidip durumu anlatmasak kesin eve gelirlerdi en azından :)

e-devlet;

Vodafone
Vodafone işletmecisinde herhangi bir abonelik bilginiz bulunmamaktadır.

Şöyle bişey olmuş olabilir. "Faturam ödenmesse şu numaraya da bildirim gitsin" şeklinde.. Tabi bu tamamen iyimser olarak düşündüğüm :)

%90 dolandırıcılık hocam. Ara müşteri hizmetlerini.

Herkese selamlar
az önce sms geldi, xxx numarasına ait 36 tl ödenmemiş fatura bulunuyor gibisinden. ve bu xxx numarası bana kesinlikle ait değil, aile vs. ne oluyor ya? ben şahsi olarak turkcell kullanıcısıyım. sizlerede böyle sms geldi mi? gelmediyse birinize gelecek. müşteri temsilcisini arayıp sorucam.

+
ekşi sözlükte okudum,
https://eksisozluk.com/entry/66299425

harbi birileri bir şey karıştırıyor.. şimdi ben ne yapmalıyım ? bu durumu izah etsek anlamazlar biliyorum... durduk yere iş çıkarttılar.

aynısı başıma geli hocam.

wodafondan birisi benim kimlik bilgilerimi kullanarak üstüme hat açmıştı aradım wodafonu biraz uğraştım ama sonunda hallettik

görüştüm, mesaj yanlışlıkla atılmış, fatura yok (diyorlar).
iyi bakalım, ileride yüksek borç ile karşıma çıkmaz diyorum tekrardan

görüştüm, mesaj yanlışlıkla atılmış, fatura yok (diyorlar).
iyi bakalım, ileride yüksek borç ile karşıma çıkmaz diyorum tekrardan

olsa olsa yeni bir dolandırıcılık yöntemi üretmiş olabilir ler diye düşünüyorum :) aklıma bişi de gelmiyor hocam :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri