VodafoneNet. (AKK'siz Paketler) Kullanan var mı?

Cagdaser

Kayıtlı Üye
Fiyatlar oldukça uygun hem haberiniz olsun hemde kullanan varsa bilgi olarak (down/up/ping) paylaşırsa sevinirim önümüzdeki ay taahütüm bitiyor geçmeyi düşünüyorum.

Türktelekom altyapısı kullanıyorlarmış, bölgenizin desteklediği en yüksek hızı fiyat farkı olmadan sağlıyorlar.

Kampanya Digital Dükkan diye geçiyor ama bugün görüştüm bireysel ev kullanıcılarıda bağlatabiliyor. 12 günde en geç tüm işlemler haloluyor dedi.
kampanya: Dijital Dükkan Paketi | Tarifeler | Kurumsal: Vodafone Türkiye

buradan fiber/vdsl2 i sorgulatabilirsiniz.

Özgün içerik üreten ve yayın yapan arkadaşlar içinde up oranı çok iyi 4mbps sağlıyorlar en az.

7den7 e olan pakette 19:00 dan sabah 7 e kadar 3mbps hız veriyorlar.

oEGXnm.png
[/url][/IMG]

Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Kendi alt yapısını belirli bölgelerde aktif edicekti diye duymuştum. Türk telekom alt yapısı ile çok sorun yaşarsınız :) TTnet iyidir :D

geçen sene üniversiteye gittiğimde kardeşim eve vodafone bağlatmış.Ara sıra eve gelirdim film izlemeye çalıştığımda delirirdim.Hız olarak TTNET hep 6mb verdi eve , vodafone 12-15 arasını gösteriyordu ama nedense kısa bir videoyu bile zor yukluyordum.

Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Kendi alt yapısını belirli bölgelerde aktif edicekti diye duymuştum. Türk telekom alt yapısı ile çok sorun yaşarsınız :) TTnet iyidir :D

Anladım hocam, ben açıkcası Screenshot by Lightshot 83 mbps destekliyor bölgem ne yazıyorsa onu alırsınız dedi mh.
ondan 50 bile verseler çok sorun etmem gözüyle baktım ilk çünkü

Sol'un 50mbps si bile 339tl.
ttnet'in 50mbps ise 365 tl.

zaten kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını, olumsuzluklarını yazsınlar diye açtım bakalım duruma göre bi değerlendirme yaparız.

turkcel superonline aldım bugun normalde gelicekde her zaman ki gibi beni cenabetliğimden midir nedir sorun çıktı modem arıza kaydı oluşturdular internet gelince hızını paylaşırım

hazır konu açılmışken bişey sormak istiyorum, hani akk ları aşma durumunda 3mb ten 5mb'e çıkartılıcaktı, bu haberde mi fake çıktı, bir ara böyle söylentiler vardı

5785425390.png

Ben 70 tl lik paketini kullanıyorum gayet memnunum ama 240 gb lik kotayı 1 haftada bitiriyorum.Akk siz pakete geçiş oluyorsa hemen geçerim.

hazır konu açılmışken bişey sormak istiyorum, hani akk ları aşma durumunda 3mb ten 5mb'e çıkartılıcaktı, bu haberde mi fake çıktı, bir ara böyle söylentiler vardı

O iş rafa kalkmış gibi duruyor hocam dillendirilmedikçe konuluşmaz. 2017 sonu - 2018 başı gibi zaten bi artış olacağı belirtiliyordu gerçi öyle bi durumda bu seferde akklerden kısıcaklar tarifelerde.
Kısa vaadede akksiz bi pakete kapak atmak lazım

---------- Spam Engelliyici 22:18 ---------- Önceki Mesaj 22:18 ----------

5785425390.png

Ben 70 tl lik paketini kullanıyorum gayet memnunum ama 240 gb lik kotayı 1 haftada bitiriyorum.Akk siz pakete geçiş oluyorsa hemen geçerim.

Bi görüş istersen hocam belki tarife yükseltiliyordur. Ping sorunu yaşadınmı peki?
geçen ay sanırım olmuş donanımhaberde sıkıntı çektiğini yazanlar olmuş baya düzeltildiğini belirtmişler ama bi bölgedemiydi sadece merak ettim.

kaç para ödüyorsunuz hocam buna aylık, birde her modeme reset attığınızda ıp değişiyor mu,

70 tl ödüyorum 64mbs paketi ama gördüğün gibi 70 mbs hız alıyorum.Modemi resetleyince ip değişiyor yt için kullanabilirsin yani
[MENTION=7877]Cagdaser[/MENTION] fazla oyun oynamadığım için ping sorunu olsada farketmedim.

ben başvurmuştum, telefonda 2 soru sorduk hemen terslemeye başladılar.bende yol yakınken başvurumu iptal ettim.

ben başvurmuştum, telefonda 2 soru sorduk hemen terslemeye başladılar.bende yol yakınken başvurumu iptal ettim.

adını soyadını al ve şikayet formu doldurmak istiyorum de sonra bak gör...

---------- Spam Engelliyici 22:53 ---------- Önceki Mesaj 22:51 ----------

5785425390.png

[url=http://hizliresim.com/aX9nbz][/URL]

ttnet'in selamı var :D

Ben direk bayi ile görüştüm hocam sonra telefon ilede bi görüşme yaptım ikiside sıcak bi irtibat kurdular.
Ön kayıt alalım, istiyorsanız numaranızı bırakın taahütünüz bitmeden orada devam eden aboneliğinizi iptal ettirelim gibi bi kaç şey sundular.
ama okuduğum kadarıyla işlemler sırasında 3 günde bağlatanda var 10-15 gün uğraşanda zaten bunu söylediğimde başvurunuzdan sonra en kötü ihtimal 12 gün için bağlarız dediler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri