VodafoneNET'e Geçmek İsteyenler, Buyrun Gelin

• Kullanıcı KacaK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
superonline.net de upload hızı kotadan yiyor diye okudum,, sizdede böyle bir durum varmı acaba ?

Superonline.Net Sayfasından Alıntıdır :

Aylık veri indirme (download) ya da veri yükleme (upload hız alanını aştıktan sonra ayın geri kalan günleri için download (indirme) hızı 3 Mbps’ye, upload (yükleme) 1 Mbps’ye düşürülecektir.

Hocam bununlu ilgili hiçbir bilgim yok. Upload ile dl kotası ayrı olur diye biliyorum sadece. Mesela superonline'da 50gb lık bi upload kotası mevcut.. Download kotasına etki etmeden upload dolarsa ikiside düşüyor galiba

Kapımda fiber internet var ama apartmanıma bağlı değil bu işlemler nasıl oluyor acaba? Bir de 0'dan almak ve abonelik taşımak arasında herhangi bir fiyat farklılığı oluyor mu?

Hocam bununlu ilgili hiçbir bilgim yok. Upload ile dl kotası ayrı olur diye biliyorum sadece. Mesela superonline'da 50gb lık bi upload kotası mevcut.. Download kotasına etki etmeden upload dolarsa ikiside düşüyor galiba

Bunu Bi öğrenirseniz bence iyi olur ben ttnet kullanıyorum,, upload 2 ama sınırsız özellikle ttnet le konuştum upload kotaya dahilmi diye,, hayır değil dediler,, gerçi 240 gb kota gayet iyi ama,, ben çok oyun ve hd film indirdiğim için aynı zamandada upload yaptığım için bana sıkıntılı olur,, ama eğer kota yemiyorsa bende düşünürüm.. saygılar

Kapımda fiber internet var ama apartmanıma bağlı değil bu işlemler nasıl oluyor acaba? Bir de 0'dan almak ve abonelik taşımak arasında herhangi bir fiyat farklılığı oluyor mu?

Fiber vodafone tarafından mı getirildi? Ana sayfadaki fiber dediğimiz aslında VDSL hizmetidir. Taşımakla sıfır arasında fiyat farkı bulunmuyor hocam. Bölgenizde vdsl varsa yüksek hızda internet alabilirsiniz.

Fiber vodafone tarafından mı getirildi? Ana sayfadaki fiber dediğimiz aslında VDSL hizmetidir. Taşımakla sıfır arasında fiyat farkı bulunmuyor hocam. Bölgenizde vdsl varsa yüksek hızda internet alabilirsiniz.

Kutuda Superonline yazıyor Vodafone internet Aydın bölgesinde var mı?

Kutuda Superonline yazıyor Vodafone internet Aydın bölgesinde var mı?

Superonline ise işin zor hocam. Bağlamıyorlar her apartmana. Bölgenizde vdsl olabilir. Özelden adresinizi atın kontrol edelim dilerseniz ne kadar hız alabiliyorsunuz

Ayın 21inde ttnet ve tivibu taahhütü bitiyor.bende arayıştayım .arka sokak da superonline var bizde yok.2-3 ay once sokaga vodafone kabloları döşenmisti.biraz araştırayım

Turk Telekom TT175 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vodafone fiber interneti nasıldır? kullanan arkadaşlar yorum yapabilir mi? ttnet fiber kullanıyorum aama bazı bağşantı sorunlarını 2 yıldır çözemedik.. taahhütüm bu ay bitiyor ve vodafona geçmeyi düşünüyorum. (süperonline fiber altyapısı yok) kullanan arkadaşlar önerirler mi acaba?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri