VodafoneNET'e Geçmek İsteyenler, Buyrun Gelin

• Kullanıcı KacaK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Şimdi geçiş yapmak istesem hat durumum iyileşirmi ? Yılbaşına kadar 16mbit sorunsuz kullanıyordum. Yılbaşından sonra bir anda kopmalar başladı aradım hızımı 3mbit sabitlediler hala 3mbit olarak kullanıyorum mecburen. Vodafone geçersem bu soruna çare bulunurmu yoksa aynımı kalır.

Şimdi geçiş yapmak istesem hat durumum iyileşirmi ? Yılbaşına kadar 16mbit sorunsuz kullanıyordum. Yılbaşından sonra bir anda kopmalar başladı aradım hızımı 3mbit sabitlediler hala 3mbit olarak kullanıyorum mecburen. Vodafone geçersem bu soruna çare bulunurmu yoksa aynımı kalır.

hat değerleriniz önemli hocam birşey diyemem. Özelden tam adrsinizi yollayın bana kontrol edelim

Yeni Paketler geldi arkadaşlar.

KATLAYAN SUPERNET ADSL PAKETLERİ
SüpetNet ADSL 16Mbps'ye Kadar 60GB Akn 49,90TL
SüpetNet ADSL 16Mbps'ye Kadar 120GB Akn 59,90TL
SüpetNet ADSL 16Mbps'ye Kadar 240GB Akn 69,90TL

KATLAYAN SUPERNET FIBER/VDSL PAKETLERİ
SüpetNet FIBER/VDSL 32Mbps'ye Kadar 60GB Akn 54,90TL
SüpetNet FIBER/VDSL 32Mbps'ye Kadar 120GB Akn 59,90TL
SüpetNet FIBER/VDSL 32Mbps'ye Kadar 240GB Akn 69,90TL
SüpetNet FIBER/VDSL 64Mbps'ye Kadar 240GB Akn 69,90TL

Yeni Paketler geldi arkadaşlar.

SüpetNet FIBER/VDSL 64Mbps'ye Kadar 240GB Akn 69,90TL

bu çok iyiymiş. şimdi baktımda ttnet ile 2017 ye kadar taahhütüm varmış.
bitince kapınızı çalabilirim allah ömür verirse. :)
bu fiyat kampanya bitince nasıl oluyor acaba. ve telefon hattımızı iptal etmemiz durumunda nasıl olur?
fikir olsun diye soruyorum çünkü 20-30 tl ev telefonuna veriyoruz.
60 tl de 75 gb akk lı 20 mbite kadar fibernete veriyoruz taahhütlü kampanyalı fiyat olarak. 100 liraya falan geliyor telefon+internet.

bu çok iyiymiş. şimdi baktımda ttnet ile 2017 ye kadar taahhütüm varmış.
bitince kapınızı çalabilirim allah ömür verirse. :)
bu fiyat kampanya bitince nasıl oluyor acaba. ve telefon hattımızı iptal etmemiz durumunda nasıl olur?
fikir olsun diye soruyorum çünkü 20-30 tl ev telefonuna veriyoruz.
60 tl de 75 gb akk lı 20 mbite kadar fibernete veriyoruz taahhütlü kampanyalı fiyat olarak. 100 liraya falan geliyor telefon+internet.

Ev telefonunuzu iptal edip yalın olarak alabilirsiniz.
Taahhünüzden çıkan cayma bedelinin 120Tlsini vodafone karşılar ama size 200-400 arası çıkar sanırım. İndirimsiz fiyatlarını henüz bilmiyorum 20TL fark ediyordur ama

[MENTION=8375]KacaK[/MENTION] Hocam fiyatlar çok uygun.Ben 16 MBPS kadar yalın 75 GB AKK 64 TL ödüyorum Superonlinede.Bazen internet sayfaları çok yavaş açılıyor bu sorun neden oluyor?Dünden beri aynı sorunu yaşıyorum akşama doğru düzeldi sayfa geçişleri çok yavaş ve VDSye bağlanırkende acayip kasıyordu.Şuanda sorun yok ama :)

Son düzenleme:
[MENTION=8375]KacaK[/MENTION] hocam akn bittikten sonra durum ne oluyor int hızı kota aşım ücreti vsvs varmı bilgi verirmisiniz detaylı

Valla bende başvurucam ama vodafone net şikayet diye yazdımmı birton şikayet var korkuyorum açıkcası

Sent from my iPhone using Tapatalk

[MENTION=8375]KacaK[/MENTION] Hocam fiyatlar çok uygun.Ben 16 MBPS kadar yalın 75 GB AKK 64 TL ödüyorum Superonlinede.Bazen internet sayfaları çok yavaş açılıyor bu sorun neden oluyor?Dünden beri aynı sorunu yaşıyorum akşama doğru düzeldi sayfa geçişleri çok yavaş ve VDSye bağlanırkende acayip kasıyordu.Şuanda sorun yok ama :)

Hat değerlerim böyle hocam iyimi?

pzMlY0.png

kB7mYW.png

Hocam özelden tam adresinizi atın bakalım, kafanıza yatarsa geçişinizi başlatırız

---------- Spam Engelliyici 10:17 ---------- Önceki Mesaj 10:16 ----------

[MENTION=8375]KacaK[/MENTION] hocam akn bittikten sonra durum ne oluyor int hızı kota aşım ücreti vsvs varmı bilgi verirmisiniz detaylı

Akn dolunca hız 3mbit hocam bütün iss'lerde geçerlidir. Paket aşım ücreti yok sadece hız 3mbit'e düşüyor.

---------- Spam Engelliyici 10:18 ---------- Önceki Mesaj 10:17 ----------

Valla bende başvurucam ama vodafone net şikayet diye yazdımmı birton şikayet var korkuyorum açıkcası

Sent from my iPhone using Tapatalk

Haklısınız ama şöyle düşünün, ttnet, superonline vs. hepsinde şikayet var. Sıkıntısız iss yok, sıkıntıyı en iyi şekilde çözen veya çözemeye çalışan iss'ler var. Adresinizi özelden atın hat değerlerinize bakalım kafanıza yatarsa başlarız işlemlere, zaten güzel hatlarda sıkıntı çıkmıyor hocam.

hocam ben de internet bağlayacam fazla da bilgim yok internet hakkında ama akn nin bazen bana yetmediğini biliyorum olduğum yerde fiber var mı yok mu onu da bilmiyorum.ben ttnet kullanıyordum 3 senedir nakil yaptıracaktım tahahhüt de devam ediyor ama adamlar sadece telefon için 20 tl istiyor o yüzden devam ettirmeyecem galiba bana bir yol gösterirseniz sevinirm tşkler .ilgilenirseniz sevinirim.

Hocam özelden tam adresinizi atın bakalım, kafanıza yatarsa geçişinizi başlatırız

---------- Spam Engelliyici 10:17 ---------- Önceki Mesaj 10:16 ----------

Akn dolunca hız 3mbit hocam bütün iss'lerde geçerlidir. Paket aşım ücreti yok sadece hız 3mbit'e düşüyor.

---------- Spam Engelliyici 10:18 ---------- Önceki Mesaj 10:17 ----------

Haklısınız ama şöyle düşünün, ttnet, superonline vs. hepsinde şikayet var. Sıkıntısız iss yok, sıkıntıyı en iyi şekilde çözen veya çözemeye çalışan iss'ler var. Adresinizi özelden atın hat değerlerinize bakalım kafanıza yatarsa başlarız işlemlere, zaten güzel hatlarda sıkıntı çıkmıyor hocam.

Benımkı fiber olan bolge yenı yapı herkez fiberli aksam eve geçtımmı adres atarım [emoji4]

hocam ben de internet bağlayacam fazla da bilgim yok internet hakkında ama akn nin bazen bana yetmediğini biliyorum olduğum yerde fiber var mı yok mu onu da bilmiyorum.ben ttnet kullanıyordum 3 senedir nakil yaptıracaktım tahahhüt de devam ediyor ama adamlar sadece telefon için 20 tl istiyor o yüzden devam ettirmeyecem galiba bana bir yol gösterirseniz sevinirm tşkler .ilgilenirseniz sevinirim.

İlgileniyorum ama sizden dönüş alamıyorum :)

Arkadaşlar şu 2-3 haftadır bu vodafone internet bağlantısı hakkında neler yaşadım yazayım burdan..
Öncelikle bu arkadaşla görüştüm ve 64 mgbt internet için konuştuk bana 7-12 gün içerisinde kurulur denildi.Tamam dedim .. 17 18 gün oldu hiç ses seda yok .. sonra merkezi aradım hala bi işlem yapılmadı gelen giden yok evime diye.ve bu haftada yapılmassa iptal etceğimi söledim.Ordaki yetkili bana hemen işleme alıyorum aciliyetinizi de belirtiyorum dedi yarın da size gelir kurarlar dedi.... peki öle yapalım dedim. Ve bugün de telefonuma gelen meseja bakar mısınız.. Üyeliğiniz size ulaşamadığımız için iptal edilmiştir..
yani şu yazıyı görünce sinirlerim tepeme çıktı.merkezi aradım anlattım durumu , ordaki yetkili bana bayiden yapılmış üyeliğiniz dedi yani görünüyor burası olduğu...hiç aranmadığım halde aranmış gibi gösterip iptal edildi. ayıp yani başka bişey demiyorum. 3 haftamı çöp ettiniz sizin yapcaığınız işin de ben taaa... yazıklar olsun..
Şimdi işlemimi merkezden yaptım ve inanıyorum ki bunun gibi salakça işler başıma gelmicektir .. 1 kişiye de tavsiye etmiyorum ben yaşadıklarımı yazdım .. Nerden de bulduysam sizi işte ....

Arkadaşlar şu 2-3 haftadır bu vodafone internet bağlantısı hakkında neler yaşadım yazayım burdan..
Öncelikle bu arkadaşla görüştüm ve 64 mgbt internet için konuştuk bana 7-12 gün içerisinde kurulur denildi.Tamam dedim .. 17 18 gün oldu hiç ses seda yok .. sonra merkezi aradım hala bi işlem yapılmadı gelen giden yok evime diye.ve bu haftada yapılmassa iptal etceğimi söledim.Ordaki yetkili bana hemen işleme alıyorum aciliyetinizi de belirtiyorum dedi yarın da size gelir kurarlar dedi.... peki öle yapalım dedim. Ve bugün de telefonuma gelen meseja bakar mısınız.. Üyeliğiniz size ulaşamadığımız için iptal edilmiştir..
yani şu yazıyı görünce sinirlerim tepeme çıktı.merkezi aradım anlattım durumu , ordaki yetkili bana bayiden yapılmış üyeliğiniz dedi yani görünüyor burası olduğu...hiç aranmadığım halde aranmış gibi gösterip iptal edildi. ayıp yani başka bişey demiyorum. 3 haftamı çöp ettiniz sizin yapcaığınız işin de ben taaa... yazıklar olsun..
Şimdi işlemimi merkezden yaptım ve inanıyorum ki bunun gibi salakça işler başıma gelmicektir .. 1 kişiye de tavsiye etmiyorum ben yaşadıklarımı yazdım .. Nerden de bulduysam sizi işte ....

Öncelikle işlemler vodafone genel merkezden yapılıyor bunu bilmenizi isterim. Yani ayrı ayrı bayiler gibisinden değil direkt genel merkez işliyor bilgilerinizi. Bir sıkıntı olmuş demekki bağlayamamışlar. Bazen olabiliyor böyle hatalar. Özellikle geçişlerde çok sıkıntı oluyor. 4Günde'de bağlanıyor 30günde'de. Bizimle alakalı bir durum değil direkt genel merkez yapıyor bu işlemi. İnternetiniz hızlıca bağlanır inş bir sıkıntı olmadan ama emin olun bir sıkıntı varsa yine aynı sıkıntıyı yaşıyacaksınız.

Bu firmayı ttnetin kurduğunu düşünüyorum çünkü vodafonnet o kadar berbat gibi ttnet 'i özlememize sebep oluyorlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri