VodafoneNET'e Geçmek İsteyenler, Buyrun Gelin

• Kullanıcı KacaK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Bugün internetim geldi hız şu şekilde:
5197975080.png

Hayırlı olsun hocam 64Mbit'lik paket için gayet güzel değerler

[MENTION=8521]gfbilker58[/MENTION] 16Mbps (60GB) Sınırsız Katlayan SüperNet paketinden yararlandırıldı. Hayırlı olsun.

bu gün nakil için müşteri hizmetleri ile görüştüm 3 ile 7 iş günü arasında işlem tamamlanacakmış.Hadi bakalım.En azından vodafone net kullanıp da nakil yaptırmak isteyenlere yol göstermiş olurum

Mobil olarak gönderildi.

[MENTION=8375]KacaK[/MENTION] hocam Vodem kampanyalarının basvurusunu alabiliyormusun? Vodem alacagım da ben altyapım yok adsl için görüşmüştüm daha önce sizle.

[MENTION=8375]KacaK[/MENTION] hocam Vodem kampanyalarının basvurusunu alabiliyormusun? Vodem alacagım da ben altyapım yok adsl için görüşmüştüm daha önce sizle.

Malesef hocam sadece bireysel ev internet başvurularını alabiliyorum. ADSL - VDSL olarak

[MENTION=8375]KacaK[/MENTION] hocam vodafone bayiilerine gittim kac defa elimizde vodem yok gelmedi o kampanyalardan yararlanamazsınız diyorlar kafayı yiyecem az kaldı turkcell de aynı durumda türktelekom da da jet modem yok.Hiçbir firma da mobil için modem kalmamış.Kac tane bayii gezdim sonuc alamadım..
Naletler en sonunda bana VSAT-Uydu santrali kurdurtacaklar bu gidişle

[MENTION=8375]KacaK[/MENTION] hocam vodafone bayiilerine gittim kac defa elimizde vodem yok gelmedi o kampanyalardan yararlanamazsınız diyorlar kafayı yiyecem az kaldı turkcell de aynı durumda türktelekom da da jet modem yok.Hiçbir firma da mobil için modem kalmamış.Kac tane bayii gezdim sonuc alamadım..
Naletler en sonunda bana VSAT-Uydu santrali kurdurtacaklar bu gidişle

Hocam zaten onu çok zor bulursunuz temin edilmiyor o yüzden satılmıyor.

Su fiber altyapinin sacma sapan yerlerde olup, merkezi yerlerde olmamasindan nefret ediyorum. Butun servis saglayicilarindan tiiikkkkksssiiiiniyorum...

Hocam bu Vodafone da taahhüt var mı? Taahhütsüz bi kurulum bize ne kadara gelir toplam aylık ücretler vs

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ttnette son bir ayım kala bana gelen vodafone telefonlarında sizin için sorun olmucak 120 tlye kadarını biz ödeyeceğiz zaten bir ayınız kalmış bir fatura gelir denildi. bende peki taşıyalım o zaman dedim 800 küsür ttnet faturası geldi neden böyle diye araştırdım tivibu cihazım ve tüm indirim yapılan faturaların indirim tutarı denildi tivibu cihazımı teslim ettim 580 lira fatura ödedim neyse dedim 120 liramı bari karşılansın diye bekledim 3 ay oldu 3 aydır fatura kesiliyor ve 120 tl indirimimde olmadı burada benim suçum ne telefonda bir sorun olmayacak diyen kişiye güvenmek mi her konuşmada konuşmalar kayıt altına alınıyor deniliyor. vodafane şikayete belirttim kayıtlı konuşmaları inceleyin diye bana gelen cevap 120 tl ye kadar karşılıyoruz ttnet faturanızı fax çekin sabır ya neyse dedim faturayı faxladım 120 tl de düşmedi. ayrıca up hızım 1 mb bile değil burada hiç bir şeyi baltalamak gibi bi amacım yok yetkili birisiniz ben derdimi anlatamıyorum belki anlar yol gösterirsiniz diye söyledim. hocam birde bizim apartmana fiber kutusu takıldı alt yapı çalışması varmış tahmini ne zamana geçerim fibere?
aynı sorunu bende yaşadım son 1 ay kala ttnet 300 lira geçirdi.yapılacak birşey yok turkcell çalışanına güvendik.bi de yanlış paket vermişler,paketi de değişemiyorum,geçeli 6 ay oldu vazgeçsem bunlar da 800 lira geçirecek.

Sakın geçmeyin arkadaşlar bir sorun olur telefonda 30 dakıka müşteri hizmetlerini beklersiniz, direğinizde arıza olsa adamların daha paralı ekibi yok işe aldıkları eğer ki

Buyrun bana ınanmıyorsanız kullananlara bakın.

24 ay sözleşme var iptal ediceğınız zaman 300 500 bilet kesiyolar çok illet birşey

5 kere modeme rest atın en az 1 tane o 5 tanede kullandıgınız ip gelir kanallarınız kapanır kesinlikle almayın benım 3 ayım kaldı sonra yüzlerine bakmıcam siz bulasmayın arkadaşlar lütfen.

https://eksisozluk.com/vodafone-net--3174993?p=3

Son düzenleme:
[MENTION=12101]ibrahim92[/MENTION] 64Mbps (240GB) Sınırsız Katlayan SüperNet paketinden yararlandırıldı. Hayırlı olsun.

---------- Spam Engelliyici 19:46 ---------- Önceki Mesaj 18:53 ----------

Hocam bu Vodafone da taahhüt var mı? Taahhütsüz bi kurulum bize ne kadara gelir toplam aylık ücretler vs

Taahhüt 24 ay hocam. Kurulum aktivasyon ücretsiz.

16mbit 60gb akk sınırsız internet 49.90tl
Bölgenizde VDSL varsa hızlar ve fiyatlar artar

[MENTION=12101]ibrahim92[/MENTION] 64Mbps (240GB) Sınırsız Katlayan SüperNet paketinden yararlandırıldı. Hayırlı olsun.

---------- Spam Engelliyici 19:46 ---------- Önceki Mesaj 18:53 ----------

Taahhüt 24 ay hocam. Kurulum aktivasyon ücretsiz.

16mbit 60gb akk sınırsız internet 49.90tl
Bölgenizde VDSL varsa hızlar ve fiyatlar artar
Taahhüt olmadan alamıyor muyuz

hocam ttnet tahaaütü bittiğinde bende 64down 4up olan pakete geçmek istiyorum canlı yayın yapabilmek için. ancak altyapı sorunu yaşamaktan korkuyorum. siz adres üzerinden sorunsuz bir şekilde bu hızlara ulaşıp ulaşamayacağımı kontrol edebiliyor musunuz?

Taahhüt olmadan alamıyor muyuz

Malesef hocam tüm paketler 24 ay sözleşmelidir.

---------- Spam Engelliyici 19:53 ---------- Önceki Mesaj 19:53 ----------

hocam ttnet tahaaütü bittiğinde bende 64down 4up olan pakete geçmek istiyorum canlı yayın yapabilmek için. ancak altyapı sorunu yaşamaktan korkuyorum. siz adres üzerinden sorunsuz bir şekilde bu hızlara ulaşıp ulaşamayacağımı kontrol edebiliyor musunuz?

Tabikide hocam pm den ulaştırın tam adresinizi kontrol edelim ne kadar alabiliyorsunuz

Yapabilirsiniz cayma bedeli çıkar ama 2 ay kaldıysa tahmini 50-60tl kadar çıkabiliyor cihaz yoksa

---------- Spam Engelliyici 00:11 ---------- Önceki Mesaj 00:11 ----------

Malesef..

Bende 2 aydır Superonline mağduriyeti yaşıyorum
Türk Telekom a atıyorlar olayı bir ay fatura iptali yaptırdım son 2 kaldı cayma bedeli 169 tl istiyorlar allah onları bildiği gibi yapsın

Bir yakınım yeni inşa edilen bir binaya taşında ve herhangi bi kablo vs yok binada hat yok.. ttnete ana bayisine gibip başvuru yapıldı.. 5-6 aydır ne gelen var ne giden ankastre kutusu yokmuş o bağlanması gerekiyormuş. türk telekom müşteri hizmetlerini arıyoruz elektirikçiye bağlatacaksınız diyorlar, elektrikçiye gidiyoruz öyle bir şey yok diyorlar, tekrar müşteri hizmetlerini arıyoruz sizi yanlış yönlendirmişler diyorlar..

ilk olarak vodafone bayisine gidip başvuru yapılmıştı binada hat olmadığı için vodafonenet bağlanmadı..

bu konuda bi yardımınız dokunur mu?

Bir yakınım yeni inşa edilen bir binaya taşında ve herhangi bi kablo vs yok binada hat yok.. ttnete ana bayisine gibip başvuru yapıldı.. 5-6 aydır ne gelen var ne giden ankastre kutusu yokmuş o bağlanması gerekiyormuş. türk telekom müşteri hizmetlerini arıyoruz elektirikçiye bağlatacaksınız diyorlar, elektrikçiye gidiyoruz öyle bir şey yok diyorlar, tekrar müşteri hizmetlerini arıyoruz sizi yanlış yönlendirmişler diyorlar..

ilk olarak vodafone bayisine gidip başvuru yapılmıştı binada hat olmadığı için vodafonenet bağlanmadı..

bu konuda bi yardımınız dokunur mu?

Adresten kontrol edilir port varsa işlem başlar yoksa zaten işlemler başlamaz. Turktelekomdan ekipleri yönlendiriyoruz, onlar gelip kabloyu binaya kadar çekiyorlar gerisi size ait. zaten kabloyu binaya çektiler mi gerisi basit iş.. Özelden ulaşın hocam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri