VolkanY Nerde Basina Biseymi Geldi Merak icersindeyim

Bossmir

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaslar [MENTION=50181]VolkanY[/MENTION] Kardesimiz 5 gun once en son whatsapp dan konusmustuk para gondermistim kendisine arti is yapacaktik whatsapp falan hicbir yerde online degil + gonderdigim parayi bile bankadan cekmemis aranizda real den taniyan eden varmi ? en son hastanedeyim demisti hayir isi gucu bos verdim de acaba basina biseymi geldi cok merak icersindeyim aranizda kendisini realden taniyan varmi ? durumu nedir ne degildir hicbir bilgim yok benide bilgilendiren olursa sevinirim

Not: Kimse Yanlis Anlamasin Gonderdigim Para Ona Olan Borcumdu

Son düzenleme:
Genelde para gönderildikden ertesi gün sonra bir yakın ölümü uzaylılar tarafından kaçırılma durumları oluyor normal. Bu arada bankadan parayı çekmediğini nasıl anladınız hayret ünlem!

Genelde para gönderildikden ertesi gün sonra bir yakın ölümü uzaylılar tarafından kaçırılma durumları oluyor normal. Bu arada bankadan parayı çekmediğini nasıl anladınız hayret ünlem!

Durumu yanlis anlamissiniz hocam benim ona borcum vardi onu gonderdim

Golden Crown ile gonderdim Cekilmemis para en son konustugumuzda hastanede oldugunu soylemisti o yuzden kendisinen haber alamadigim icin durumunun nasil oldugunu merak etdim

Ayrica Kendisine Guvenim Sonsuzdur

alın milletin günahını sonra vay efendim şifalar diliyorum :)
umarım bu bozuk zihniyetler düzelir.Önce okuyup sonra idrak edip sonra yorum yapılsa..
Ama insanın içi neyse dışına onu yansıtıyor yapacak birşey yok.. kişi kendinden bilir işi derler.. Neyse..

acil durum olmuştur bozulmuştr cihazları gelir yakında muhtemelen

Konuyla alakası olmayan ilk postu okuyup çıkan herkesin aklına kötü şeyler geliyor. Madem adamın alacağı vardı yolladınız, bir miktar borcum vardı yolladım yazsanız daha güzel olurdu.

Nasıl böyle karamsar bir yere dönüştü ya buralar:( [MENTION=50181]VolkanY[/MENTION] rahatsız ve giremiyor o kadar. Kendisi çok güvenilir ve sevdiğim bir arkadaşımdır. Sık sık hastalanıyor bu aralar. Ortağından öğrendiğime göre gene hastalanmış. Eğer acilse ortağına yönlendirebilirim sizi.

Nasıl böyle karamsar bir yere dönüştü ya buralar:( [MENTION=50181]VolkanY[/MENTION] rahatsız ve giremiyor o kadar. Kendisi çok güvenilir ve sevdiğim bir arkadaşımdır. Sık sık hastalanıyor bu aralar. Ortağından öğrendiğime göre gene hastalanmış. Eğer acilse ortağına yönlendirebilirim sizi.

Aynen hocam )) benimde cok sevdiyim her daim is yaptigim Sonuna kadar guvendigim bir kardesimdir sadece durumunu merak etmistim icim rahatladi

Merhabalar öncelikle, yargısız infazın başıma geleceğini hiç düşünmezdim ama ben de bir açıklama yapayım [MENTION=62454]Bossmir[/MENTION] abime ek olarak.

Daha önceden birçok kez iş yapmıştık, işten sonra alıyordum ben parayı tanıdığım için Bossmir abimi. Gönderdiği para da daha önceki işimizden kalan paraydı ben unutmuştum bile o parayı sağ olsun gönderdi fakat çekemedim henüz hastanedeydim burun ameliyatı olacaktım fakat bu ameliyatın olmasına 3-4 gün kala dişimdeki bir iltihap sebebiyle yüzüm şişti ve ameliyat olamadım. Birkaç gün boyunca dayanamayacak gibi oldum hastaneye git gel yaptım sürekli, şişliğin inmesi için sabah-akşam günde 2 kere iğne yaptırmam gerekiyordu.

Bu yüzden birçok kişiye cevap veremedim, bu kişiler arasında Bossmir abi de vardı, ki şimdiye kadar tek bir kişiyi dolandırmış bir insan değilim.

Çok karamsar olmamak gerek bu konularda, konu tabii yanlış anlamaya müsait görüyoruz "hastanedeyim" yalanıyla dolandırıcıların kendilerine bir kalıp bulduğunu fakat bazen de o kişiyi tanıyan eden birine sormak lazım. Neyse. :)

En kısa sürede yazacağım sana abi, [MENTION=56834]excuse128[/MENTION] sayesinde dolaylı yoldan olsa da haberim oldu.

İyi akşamlar diliyorum forum sakinlerine.

Merhabalar öncelikle, yargısız infazın başıma geleceğini hiç düşünmezdim ama ben de bir açıklama yapayım [MENTION=62454]Bossmir[/MENTION] abime ek olarak.

Daha önceden birçok kez iş yapmıştık, işten sonra alıyordum ben parayı tanıdığım için Bossmir abimi. Gönderdiği para da daha önceki işimizden kalan paraydı ben unutmuştum bile o parayı sağ olsun gönderdi fakat çekemedim henüz hastanedeydim burun ameliyatı olacaktım fakat bu ameliyatın olmasına 3-4 gün kala dişimdeki bir iltihap sebebiyle yüzüm şişti ve ameliyat olamadım. Birkaç gün boyunca dayanamayacak gibi oldum hastaneye git gel yaptım sürekli, şişliğin inmesi için sabah-akşam günde 2 kere iğne yaptırmam gerekiyordu.

Bu yüzden birçok kişiye cevap veremedim, bu kişiler arasında Bossmir abi de vardı, ki şimdiye kadar tek bir kişiyi dolandırmış bir insan değilim.

Çok karamsar olmamak gerek bu konularda, konu tabii yanlış anlamaya müsait görüyoruz "hastanedeyim" yalanıyla dolandırıcıların kendilerine bir kalıp bulduğunu fakat bazen de o kişiyi tanıyan eden birine sormak lazım. Neyse. :)

En kısa sürede yazacağım sana abi, [MENTION=56834]excuse128[/MENTION] sayesinde dolaylı yoldan olsa da haberim oldu.

İyi akşamlar diliyorum forum sakinlerine.

geçmiş olsun dostum

[MENTION=50181]VolkanY[/MENTION] oh be Volkanim iyisin Cok Sukur Allah Acil Sifalar versin
[MENTION=9224]mNote[/MENTION] Konuyu Silersen Sevinirim usta

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri