VOUStudios Youtube Partnership

spam almıyolar diye biliyorum nerden biliyorum bikaç kanalla başvuru yaptım davetiye yolladılar daha sonra geri çektiler :D :D

spam alan network kaldımı hocam gerçi sen bilirsin varsa

şimdi ben buraya var desem pm yağmuruna tutulurum :) spam kanal alan partneri bulan bulsada buraya yazmasın hocam bu niyetteyim ben çünkü forumda işin suyunu çıkaranlar var :) spam kanal alanı bulan partnerle devam etsin bulamayan adsense devam etsin . Bu arada ben tam olarak bulabilmiş değilim denemelere devam ediyorum :)

@ orcunkazan dogru söylüyorsun kardeş bu işin suyunu çıkarttık hemde dag gibi partnerleri hiç ettik bundan sonra spam partneri bulan olsada söylemez söylememektede haklı olur

................

Son düzenleme:
@Alex napalım diye konu açmadıysa demek ki hala umut vardır bi şekilde kazanılıyor diyordum da adam banlıymış zaten :D
benim konu açasım var ama
musicnation rec atmış kanalları para kazanma açsam ünlem zaten..
adsense de ayrı dert kapanıyor boyna
nasıl çalışılıyor hala çalışan varsa merak ediyor insan.

bunu bende merak edıyorum , bır kac kanal var oylecene yatıyorlar bır yere baglı degıller

Adsens kazancım sürekli 0 TL

Merhaba arkadaşlar, benim adsense hesabımın Tahini kazançlar kısmı sürekli 0 TL. Kanlların içerisinde para olmasına rağmen kazancımın neden 0 TL olduğunu açıklarımısın?
Teşekkür ederim :)

Merhaba arkadaşlar, benim adsense hesabımın Tahini kazançlar kısmı sürekli 0 TL. Kanlların içerisinde para olmasına rağmen kazancımın neden 0 TL olduğunu açıklarımısın?
Teşekkür ederim :)

Sen niye buraya yazıyorsun ben onu anlamadım?

Bugün beni partnerden atmışlar.. Gerekçesi belli değil. Kanalda telfi, topluluk vs.. yok. Yani tertemiz. Gelir bu ay artınca hemen çıkarmışlar.. Peki dedim ödeme yapacak mısınız?

Henüz cevap vermediler.. 2. Awesome vakası gibi geliyor.. Geçen ay gelen 2 doları bugün göndermişlerdi...ama dediğim gibi spam kanalları atıyorlar. Kazancı öderler mi bilmiyorum..

Şu rastlantıya bak sen geçtiğimiz gün itibari ile VOUStudios'un Türkiye'deki tek hub networklüğünü aldım ve yarın itibari ile kanal kabulüne başlayacağım.. Elbette standarttan daha iyi bir kazanç oranı ile :D.. Detaylı bilgiyide tanıtım konusunda paylaşacağım.. Ancak spamın hiçbir şekilde kabul edilmeyeceği kesin...

Son düzenleme:
Arkadaşlar ödeme yapıyor mu bunlar? 21k aboneli kanalım vardı buraya bağladım ama öderler mi bilmiyorum? Bilgisi olan var mı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri