Vova Çıldırdı Herkese 4 5 Tane Ücretsiz Eşya Dağıtıyor

Mehmetguney0

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Vovadan 1 elmasa 64gb flaş aldım 30 40 güne geldi şaşırdım geldiğine harbiden gönderiyor adamlar şimdi çıldırdılar 100 elmas veriyor 4 5 eşya alabiliyorsun kaçırmayın derim banka kartı istiyor 1 2 tl çekip geri ödüyor yani 0 tl gitmiyor senden nedeni doğrulamak hile. Hurda yapmayın boşuna adamlar hemen reddediyor eşya göndermeyi bidaha hiç yapamazsınız sadece 1 banka ve adres ile tek hesaba bağlı olacak 2 3 hesapda hileye girmiş oluyor her davete 100 elmas veriyor hemen kaçırma kardeşim dalın

Burdan direk Kayıt ol elmas veriyor heralde size hemde bana destek olursunuz :: Size harika bedava şeylerim var! Ücretsiz Cep Telefonu! Ücretsiz Tablet PC! Ücretsiz Akıllı Saat! Hepsi ÜCRETSİZ!https://rr.lovevova.com/NDMyNTY5OA==

ben 4 kişiyi davet ettim elmas filan gelmedi davet ettiklerimde birilerini davet etti onlarada gelmedi

Kardeşim urun satın alacaklar yoksa gelmiyor davet ederek hemen gelirmi sence elmasla ürün satın alması gerekiyor yani

Üye oldum o elmas falan nerde oluyor?

Burdan direk Kayıt ol elmas veriyor heralde size hemde bana destek olursunuz :: Size harika bedava şeylerim var! Ücretsiz Cep Telefonu! Ücretsiz Tablet PC! Ücretsiz Akıllı Saat! Hepsi ÜCRETSİZ!https://rr.lovevova.com/NDMyNTY5OA==
Bu nasıl bir cümle ya , ingilizsin de translate ile tr çevirimi yaptında yayınladın mübarek.
sitede açılmıyor
406 Not Acceptable

nginx

yt ve dm de işler yolunda gitmeyince ytpara da abuk subuk kazanç konuları açılır oldu %90 ı yada hepsi fake.1-2$ kazanıcam diye saatlerce günlerce kasmayın kendinizi o parayıda çoğunlukla yatırmıyorlar zaten. bu gibi paravan işlere ayıracağınız zamanı web site yapmaya ayırın,yabancı dil öğrenmeye ayırın inanın 6ay-1yıl sonra zaten para kazanmaya başlarsınız.

Hocam hediye veriyor para vermiyor 120tl lik flash ücretsiz geldi bana

Bu nasıl bir cümle ya , ingilizsin de translate ile tr çevirimi yaptında yayınladın mübarek.
sitede açılmıyor
406 Not Acceptable

nginx

yt ve dm de işler yolunda gitmeyince ytpara da abuk subuk kazanç konuları açılır oldu %90 ı yada hepsi fake.1-2$ kazanıcam diye saatlerce günlerce kasmayın kendinizi o parayıda çoğunlukla yatırmıyorlar zaten. bu gibi paravan işlere ayıracağınız zamanı web site yapmaya ayırın,yabancı dil öğrenmeye ayırın inanın 6ay-1yıl sonra zaten para kazanmaya başlarsınız.
Aynen öyle. Web şuan çok ideal diyebilirim. Hiçbir bilgisi olmayan insan bile blog kurup ilgi alanlarıyla alakalı makale yazabilir. Ya da youtube'ta özgün içerik üretebilir. Tabi ingilizce yaparsa gelir kat ve kat artacaktır. Arkadaşın da dediği gibi boşa uğraş bunlar. Vaktiniz varsa uzun vadeli içerik üretimini öneririm.

Aynen öyle. Web şuan çok ideal diyebilirim. Hiçbir bilgisi olmayan insan bile blog kurup ilgi alanlarıyla alakalı makale yazabilir. Ya da youtube'ta özgün içerik üretebilir. Tabi ingilizce yaparsa gelir kat ve kat artacaktır. Arkadaşın da dediği gibi boşa uğraş bunlar. Vaktiniz varsa uzun vadeli içerik üretimini öneririm.

zaten sitem ve 120k özgün youtube kanalım var hocam bunlarla uğraşmıyorum millet faydalansın yani

ücretsiz eşyalarda kardeşim

Ben ücretsiz eşyalar diye bir yer görmüyorum tarif eder misin nerde?

Birde ben kredi kartı kullanmıyorum.Ancak ürün de satın almak isterim.Sanal kart kredi kartı dolandırıcılığına karşı önemli.Çünkü bildiğim kadarıyla sanal karta yatırılan para çalışnabilir en fazla esas karttakiler çalışnamaz.Bu yüzden sanal kart nasıl oluşturabilirim biliyor musun?Çünkü kredi akrtı istiyor.

Sonradan aklıma geldi visa logosu var ödeme yöntemlerinde.Bende ininal kart var.İninalde de visa logosu var.İninal karta para yüklesem olur mu?

Birde hiç vovadan ürün sipariş eden oldu mu?Paramın yanmasını istemem.Ne kadar güvenli bilmek istiyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri