Vps admin şifresi nasıl değiştiriliyor?

darkblue

Kayıtlı Üye
arkadaşlar bu vpsnin admin şifresini nasıl değiştiriyoruz biri anlatabilirmi?
çünkü çok karışık bir şifresi var bekleme modunda hemen şifre istiyor bende onu yazamadığımdan direk çarpıyla çıkıp tekrar bağlanıyorum yok mu bunun bir çözümü aslında bi yer gördümde anlamadığımdan fazla ellemek istemedim çok duacı olurum anlatana :)

kusura bakmayın bir kaç yerde sordum cevap alamadım iyice bıktırdı beni bu yüzden konu açmak zorunda kaldım .

Aslında sistem çok basit kendi bilgisayarımızın kullanıcı şifresini nasıl değiştiriyorsak aynen öyle.
</B> Start > Settings > Windows Security

Kısmına giriyoruz ve gelen ekranda,

Change Password

Kısmına Giriyoruz.

Old Password: Eski Şifremizi Giriyoruz.
New Password: Yeni Şifremizi Giriyoruz.
Confirm New Password: Yeni Şifremizi Tekrar Giriyoruz.

ve Ok butonuna basıyoruz. Your Password Has Been Changed butonunu görüyoruz ve şifremiz değişiyor

Çok sağol ya [MENTION=1239]Linux[/MENTION] Allah razı olsun beni büyük bir dertten kurtardın çok teşkkürler :)

iki gündür bende ona buna soruyorum nasıl degiştiricez vps şifresini diye, teşekkürler

bi şey daha soracaktım arkadaşlar;

vps de indirdiğimiz videoları flash disk veya harici bir hdd ye atabiliyoz mu yani usb kısmı çalışıyor mu ben denedimde olmadı ayar mı gerekiyor acaba flash disk için??

vps de indirdiğimiz videoları flash disk veya harici bir hdd ye atabiliyoz mu yani usb kısmı çalışıyor mu ben denedimde olmadı ayar mı gerekiyor acaba flash disk için??

dostum vps derken uzaktaki bir sanal makineden bahsediyorsun ? yoksa vps yanındamı usb hdd takıcaksın öyleyse sıkıntı yok ? ama vps üzerindekileri kendı pc'ne taşıyabılırsın ama uzun zaman alır boyutu fazlaysa.

Vds niz örneğin ilgiltereden kiralanmış var sayıyorum ordaki makinaya usb takabilirseniz atarsınız :)

dostum vps derken uzaktaki bir sanal makineden bahsediyorsun ? yoksa vps yanındamı usb hdd takıcaksın öyleyse sıkıntı yok ? ama vps üzerindekileri kendı pc'ne taşıyabılırsın ama uzun zaman alır boyutu fazlaysa.

anladım şimdi yok kiralanmış bedava var ya wmare sunucusu hani oradan bi şey alabilirmiyiz diye sormak istemiştim olmuyomuş sağol ne bilim ilk defa vps kullanıyoz :D

---------- Mesaj saat 05:10:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 05:06:04 civarında gönderildi. ----------

ya bu forumdaki ücretsiz olan 50 gb lık vps mi vds mi [MENTION=1523]mNote[/MENTION] sürekli vds diyorsun buna aralarındaki fark ney veya aynımı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri