Vps Satın Aldım Şimdi Nasıl Bi Yol Çizmeliyim ?

• Kullanıcı xyloves
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

xyloves

Kayıtlı Üye
Bugun Vps Satın Aldım Nasılbi yol çizmeliyim gunde kac kanal acarak kac video yükliyim

onu kendin belirliyeceksin.biz nerden bilelim ne kadar zaman ayırabiliyorsun vs

o zaman kendine hergün 4-5 kanal şart koy.hergün 4-5 kanal açıp içine 50 üstü video at kategorilere göre düzenli yap tabi.bunu 15-20 gün devam ettir.sonra o açttıgın kanalları tekrar baştan dönerek güncelle vs.ben bu sistemi uyguluyorum 5gündür

o zaman kendine hergün 4-5 kanal şart koy.hergün 4-5 kanal açıp içine 50 üstü video at kategorilere göre düzenli yap tabi.bunu 15-20 gün devam ettir.sonra o açttıgın kanalları tekrar baştan dönerek güncelle vs.ben bu sistemi uyguluyorum 5gündür

peki kazancın ne kadar kac saatını alıyor

hocam keske önce forumdaki konduan ücretsiz vpsyi alsaydınız para vermeseydinz neyse para vermişsenizde benm tavsiyem acabileceginiz kadar acin katagorileri belli 50-100 arası sonra bunarla ilk zamanlar 15-20 sonra 40-50 sonra 90-100 kadar video atın kanllardaki video sayısı 1000 1500 oluncada tekar kanal açın

hocam keske önce forumdaki konduan ücretsiz vpsyi alsaydınız para vermeseydinz neyse para vermişsenizde benm tavsiyem acabileceginiz kadar acin katagorileri belli 50-100 arası sonra bunarla ilk zamanlar 15-20 sonra 40-50 sonra 90-100 kadar video atın kanllardaki video sayısı 1000 1500 oluncada tekar kanal açın

hocam denedim ama yapamadım zaten int limitli o vps nin bakalım başlıcam artık peki videolar için belli kaynakları nerden bulucam mesela haber kanalım için 50 tane video ve güncel bulmak bence zor

hocam denedim ama yapamadım zaten int limitli o vps nin bakalım başlıcam artık peki videolar için belli kaynakları nerden bulucam mesela haber kanalım için 50 tane video ve güncel bulmak bence zor

dünya üzerinde pek çok ülke var her ülke için ayrı kanallar açın o ülkenin haberlerini atın gibi biraz düşünülerek fikirler çoğaltılabilir

hocam haberle uğraştırır ama çabuk sonuca götürür bence haber kanalıyla uğraşacağına 3-4 tane daha fazladan kanal açabilirsin kaynak içinde forumda bayağı konu var biraz baksan yeter

bu arada interneti sınırlıda türlü işini görüyor insanın 2-3 tane alırsan çok daha hızlı işini halledebilirsin

hocam haberle uğraştırır ama çabuk sonuca götürür bence haber kanalıyla uğraşacağına 3-4 tane daha fazladan kanal açabilirsin kaynak içinde forumda bayağı konu var biraz baksan yeter

bu arada interneti sınırlıda türlü işini görüyor insanın 2-3 tane alırsan çok daha hızlı işini halledebilirsin

tabikide saolun taktikler için

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri