VPS'nin bize sağlayacağı katkılar nelerdir?

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Alex

Kayıtlı Üye
Normal TTNET ile video indirmek o kadar da yavaş sayılmaz aslında, sonuçta 5 gb lık videolar indirmiyoruz, hızlı iniyor bence.

Ama örneğin youtube'a video upload ederken çok bekliyoruz. Bu çok büyük sorun.

Sorum şu: VDS, VPS kullanırsak videoyu youtube'a upload etme hızımız da artıyor mu?

Bilmek istediğim VPS'nin bize ne gibi katkıları oluyor pozitif olarak?

Eğer iş görüyorsa kiralayacağım 1 adet arkadaşlar, saygılar.

Kardeşim evinde uploadı en fazla snde 50 - 60 kb la yaparsın
Ben VDS de saniyede nerden baksan 50 mb upload yapıyorum belki daha fazla sımdı tam bılmedıgım ıcın dusuk bı rakam verdım
Bundan daha guzel bırsey olabılır mı ?

Kardeşim evinde uploadı en fazla snde 50 - 60 kb la yaparsın
Ben VDS de saniyede nerden baksan 50 mb upload yapıyorum belki daha fazla sımdı tam bılmedıgım ıcın dusuk bı rakam verdım
Bundan daha guzel bırsey olabılır mı ?

İşte gerçekten bunun için değer, çünkü 4 dakikalık videoyu bile normal internetle kağnı gibi yapıyoruz, o zaman VDS alayım ben de çok pahalı da değil sanırım hocam.

Önerebileceğiniz iyi VDS-VPS satan firmalar var mı acaba ?

İşte gerçekten bunun için değer, çünkü 4 dakikalık videoyu bile normal internetle kağnı gibi yapıyoruz, o zaman VDS alayım ben de çok pahalı da değil sanırım hocam.

Önerebileceğiniz iyi VDS-VPS satan firmalar var mı acaba ?

kardeşim alıcaksan vds yide vpsyide yoncu.com dan al ... kullanırken sıkıntıya girmeyeceqin ve kafam kulagım rahat olsun diyecegin bişey arıorsan burası cok iyi

vds vps faydalarına gelince ... istediğin kadar videoyu ttnet de atabildiğinden enaz bi 300-400 katı hızına cıkardığı kesin o konuda cok faydalı ama alırken dikkat et 1.si Ram 2.si de CPU

yabancı lokasyon olduqu içinde geneli 100 Mbt dir zaten

İHS'den alayım dedim en ucuzu 1 gb ram 1 CPU 40GB Harddisk 74 Lira aylık :)) en ucuzu bu İHS'de.

---------- Mesaj saat 19:33:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:32:04 civarında gönderildi. ----------

kardeşim alıcaksan vds yide vpsyide yoncu.com dan al ... kullanırken sıkıntıya girmeyeceqin ve kafam kulagım rahat olsun diyecegin bişey arıorsan burası cok iyi

vds vps faydalarına gelince ... istediğin kadar videoyu ttnet de atabildiğinden enaz bi 300-400 katı hızına cıkardığı kesin o konuda cok faydalı ama alırken dikkat et 1.si Ram 2.si de CPU

yabancı lokasyon olduqu içinde geneli 100 Mbt dir zaten

yoncu profesyonel duruyor değerlendireceğim burayı çok saol hocam

Peki özellik olarak ne seçicez ona göre fiyat artıyor. Sadece youtube yüklemesi yapıcagımızı düsünürsek ne kadarı bize yeter? sabit disk Ram cpu aylık trafik?

dostum bende senin gibi uğraiyordum şimdi 15 mb bir video 2-3 saniyede iniyor 5 saniyede yüklüyorum

vds hizmetini musleranın vds cisinden aldım skyp VDSmerkezi aylık 35 tl

r10da birton satıcı arkadaş var konuları oku 15 tlye dahi 1gb ramli vpsler var sonucta site veya herhangi birşey barındırmayacaksın idm chrome yeter youtubeciler için fazla ucmaya gerek yok.

önerebileceğiniz şirketler varsa VPS VDS almak için yazarsanız ona göre alalım, mağduriyet yaşamayalım, denediğiniz kullandığınız şirketler varsa öneriri misiniz arkadaşlar?

bir de trafik önemli mi biz youtubecular için, önemli değil sanırım ?

---------- Mesaj saat 19:55:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:52:19 civarında gönderildi. ----------

Linux alsam sorun olur mu? kullanımı zor mu Linux'un? daha önce hiç linux kullanmadım da

---------- Mesaj saat 19:58:24 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:55:26 civarında gönderildi. ----------

ayrıca Harddisk kapasitesi önemli mi VPS nin, videoları arşivlemek için falan ?

önerebileceğiniz şirketler varsa VPS VDS almak için yazarsanız ona göre alalım, mağduriyet yaşamayalım, denediğiniz kullandığınız şirketler varsa öneriri misiniz arkadaşlar?

bir de trafik önemli mi biz youtubecular için, önemli değil sanırım ?

---------- Mesaj saat 19:55:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:52:19 civarında gönderildi. ----------

Linux alsam sorun olur mu? kullanımı zor mu Linux'un? daha önce hiç linux kullanmadım da

---------- Mesaj saat 19:58:24 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:55:26 civarında gönderildi. ----------

ayrıca Harddisk kapasitesi önemli mi VPS nin, videoları arşivlemek için falan ?

r10 üyeligin varsa ufak bir konu ac zaten teklifler yagıyor hemen

yoncu.com dan almak üzereyim, bakalım hayırlısı hocam inşallah hizmetinden memnun kalırım kendin ayarlayabiliyorsun istediğin özellikleri

eger vereceginiz miktar 25tlyi geciyorsa almayın derim:) locasyon heleki trse hic almayın o kadar parayla:)

eger vereceginiz miktar 25tlyi geciyorsa almayın derim:) locasyon heleki trse hic almayın o kadar parayla:)

Lokasyon Türkiye 35 TL civarı tutuyor ama piyasa yoklaması yaptım genelde heryerde fiyatlar bu civarlarda.

Lokasyonun Türkiye olmasının ne zararı var ki ? Fransa mı alayım?

Ayrıca bizim için CPU mu daha önemli Ram mi? Hangisini daha yüksek tutayım hocam ?

Lokasyon Türkiye 35 TL civarı tutuyor ama piyasa yoklaması yaptım genelde heryerde fiyatlar bu civarlarda.

Lokasyonun Türkiye olmasının ne zararı var ki ? Fransa mı alayım?

Ayrıca bizim için CPU mu daha önemli Ram mi? Hangisini daha yüksek tutayım hocam ?

ram pek farketmez cpuda öyle smdilik sonucta idm kullanıp chrome veya herhangi bir tarayıcı kurulu olması yeterli olacaktır senin için:)

sonucta video editlemiceksin sanırım.

ayrıca locasyon usa felan olmalıki trden giremedigin amerikan sitelerine girip ara sıra video alabilesin.:)

ayrıca r10dan 1-2 ik atabiirim 15-20 tlden başlayan fiyatlarla paketleri mevcut sistemlerin.

yoncu.com'dan 1 aylık sunucu aldım, 3 CPU 4GB RAM 50 GB HARDİSK 500 GB TRAFİK

TOPLAM:40 TL, sağlık olsun özellikleri biraz yüksek tuttum ondan arttı fiyat, Türkiye lokasyon ama ne yapalım yabancı lokasyon daha pahalıydı, ilk ay böyle kullanıcaz artık

Ayrıca Linux işletim sistemi

yoncu.com'dan 1 aylık sunucu aldım, 3 CPU 4GB RAM 50 GB HARDİSK 500 GB TRAFİK

TOPLAM:40 TL, sağlık olsun özellikleri biraz yüksek tuttum ondan arttı fiyat, Türkiye lokasyon ama ne yapalım yabancı lokasyon daha pahalıydı, ilk ay böyle kullanıcaz artık

Ayrıca Linux işletim sistemi

:) yerinde olsam 4gb ram varsa eger knight gibi oyunları kurarım sql server üzerinden calısabilecek databaseli oyunları ordanda ek gelir saglarım vps le:D:D

beyler yoncu.com panelimde hemen aktif oldu sunucum ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum, biraz yönlendirebilir misiniz? Bu sunucunun hızından nasıl yararlanacağım şimdi ben ?

Putty programı ile baglanabilirsin vps yani sanal pcdir baglanınca göreceksin zaten farklı bir pencerede olan bir bilgisayar gibi düşün. herşeyiyle sana ait.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri