VPS'nin bize sağlayacağı katkılar nelerdir?

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
beyler yoncu.com panelimde hemen aktif oldu sunucum ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum, biraz yönlendirebilir misiniz? Bu sunucunun hızından nasıl yararlanacağım şimdi ben ?

normal bilgisayarında yaptığın işlemi vds de yapacaksın hocam. herşey manuel yani sadece up/down hızınız daha yüksek olacak o kadar.

normal bilgisayarında yaptığın işlemi vds de yapacaksın hocam. herşey manuel yani sadece up/down hızınız daha yüksek olacak o kadar.

Satın aldığım bilgisayara nasıl bağlanacağım panelimden onu çözemedim :)) herhangi bir kurulum yapmak gerekiyor mu? VPS yi panelimde aktif ettiler ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum

başlattan "Uzak Masaüstü" diye arat bir tane program gelece.

Ip adresini yaz. bağlan. Senden Oturumun K.adı ve Şifresini istecek

onları da doğru girdiğin zaman sıkıntı yok.

başlattan "Uzak Masaüstü" diye arat bir tane program gelece.

Ip adresini yaz. bağlan. Senden Oturumun K.adı ve Şifresini istecek

onları da doğru girdiğin zaman sıkıntı yok.

henüz başaramadım kurcalıyorum halen hocam

Olm ben sana Win al dedim. Aldığın Linux sürümü ne?

reiz şimdi windows'a geçiyorum, VDS'ye tamam sakiniz :) Linux harbi kötüymüş

---------- Mesaj saat 21:43:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:37:35 civarında gönderildi. ----------

VDS'ye geçtim, kurulum ortalama kaç saat sürer acaba bilen var mı? Şuanda VDS'yi kuruyorlar.

---------- Mesaj saat 21:49:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:43:10 civarında gönderildi. ----------

Yarın sabah aktif edecekler tamamdır.

arkadaşlar bedava vds yada vps alacağım siteler var mı benimde internetim yavaş uzun videolar yüklüyorum ben

yoncu.com'dan 1 aylık sunucu aldım, 3 CPU 4GB RAM 50 GB HARDİSK 500 GB TRAFİK

TOPLAM:40 TL, sağlık olsun özellikleri biraz yüksek tuttum ondan arttı fiyat, Türkiye lokasyon ama ne yapalım yabancı lokasyon daha pahalıydı, ilk ay böyle kullanıcaz artık

Ayrıca Linux işletim sistemi

iyide ustad up/down için vpsler yabancı lokasyon alınır türkiye lokasyon vps de kendi pc internetinden farkı olmayacaktır.

iyide ustad up/down için vpsler yabancı lokasyon alınır türkiye lokasyon vps de kendi pc internetinden farkı olmayacaktır.

öyle yaptım şimdi, Fransa lokasyonuna değiştirdim hocam, VDS ye geçtim ayrıca, windows 8/64 bit aldım. 3 CPU 2300 Ram 50 GB Harddisk 5000GB trafik.

Şuan kurulum aşamasında yarın kullanabilicem kısmetse.

öyle yaptım şimdi, Fransa lokasyonuna değiştirdim hocam, VDS ye geçtim ayrıca, windows 8/64 bit aldım. 3 CPU 2300 Ram 50 GB Harddisk 5000GB trafik.

Şuan kurulum aşamasında yarın kullanabilicem kısmetse.

donanım uyumluluğu açısından hddyide biraz arttırsaydınız daha iyi performans alabilirdiniz düşüncesindeyim yöncüden aldınız sanırım ben yöncü ile ilk kez spam mail gönderdiklerinde tanışmıştım :) Hayırlı olsun vds niz vds her zaman daha iyyidir.

Bende aşağıdaki paketi aldım az önce Aylık 20tl Lokasyon İngiltere

2x Intel® Xeon® E5-2430
- 1024 MB Ram
- 40 GB Harddisk
- Limitsiz Trafik
- 10 Gbit Bağlantı
- Windows/Centos/FreeBSD
- İngiltere/Redstation Lokasyon

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri