VSP Group Tanıtım

Bunlarda bir cins arkadaş , 230 k lık kanalı reddettiler 300klık anında davetiye geldi.Çok fazla güvenip abanmayın bence.

bende iletişime geçtiğimde kanalınızda size ait olmayan videolar var spam kabul etmıyoruz filan demişlerdi alıyorlarsa iyi bende bayağı moral bozmuştum

Bunlar alior ama atior benimkileri attılar birkaç tane denemiştim

Sent from my iPhone using Tapatalk

arkadaşlar 3000 izlenim 50 abone diyor ama almıyor 72 saat dediğine bakmayın almaz abone olayını yükseltmişler bir çok kanalımda denedim izlenim deyilde abone ye çok yüksek istiyorlar 150,200 olsun yine almıyorlar 300+ abonesi olan kanalları alıyorlar 10 kanal soktum bu şekilde ben özellikle dün denedim 2 kanalım vardı biri 274 diyeri 190 abonesi vardı 274 olanı botla çektim 190 olanı siteden abone aldm 300 abone ulaştımı anında davetiye geliyo 4,5 saat sonrada kanalın mail adresine sözleşme geliyo
artı olarak şunu söyleyim bu partnere soktuğum aylardır çatır çatır para kazandığım kanallara dünya geneli gemeye başladı son 2 gündür her kanala 1,2 gelmiş baktım dahada gelirmi bilmiyorum

Bu adamlar quizin hatasına düşmeyecektir.Düşselerdi şimdiye kadar quiz ile kafa kafaya gelirdi

Mobil olarak gönderildi.

200k 200 abone almadı. Attıkları mail de kurallara uymuyor tarzı bir şey dediler. Daha yüksek izlenimli deneyelim bakalım.

Artislenecek bunlar, iyice artacak istekleri şimdi. Hemen çok yüklenmeyin arkadaşlar. Yoksa 300-500 aboneli kaç tane spam kanalı olur ki elimizde

Bende kanalı bagladım daha sonra destekten gorustum kanal linkini verdim atarlar kanalınızı dedi anlamadım atmadılar daha 2. Gün geçti :)

C6833 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

65 Abone 5500 izlenimle bağladım kanalımı deneme amaçlı

ama bu partnerede yüklenmeyelim sonu pek hayırlı olmuyor ...

beyler direk gmailemi düşüyor nasıl oluyor kayıt işi 600 bin izlenimli 293 aboneli kanalla kayıt yapim dedimde

Application request successfully sent.
It takes up to 72 hours to process your request. If you do not get a reply within this period, contact our support team.

yazıyor sonuç nedir yani :D ?

+301 abone olunca davet yolladılar ...

Son düzenleme:
Arkadaşlar gelen mailde içerik size ait olmadığı için kabul etmedik diyor. 150 aboneli 100k izlenimli kanal bu. Spam kanal alsalar bile farkedince atılabilirsiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri