VSP Group Tanıtım

iki kanal bağladım ikisinede hemen davet geldi saatler sonra birine darshboard etkinleştirmem için mail geldi diğerine gelmedi kanala girdim atılmış

Atılan kanal
Abone : 2000
İzlenim: 12 Milyon

Darshboard gönderilen atılmayan kanal
Abone 370
İzlenim 240k

iki kanal bağladım ikisinede hemen davet geldi saatler sonra birine darshboard etkinleştirmem için mail geldi diğerine gelmedi kanala girdim atılmış

Atılan kanal
Abone : 2000
İzlenim: 12 Milyon

Darshboard gönderilen atılmayan kanal
Abone 370
İzlenim 240k
Dashboard olusturduktan sonra partnerden atma olmuo hocam seni ikaz edebiliyorlar maillerine bi bak felanca videoyu silmek icin 1 hafta gibi sure taniolar

Dashboard olusturduktan sonra partnerden atma olmuo hocam seni ikaz edebiliyorlar maillerine bi bak felanca videoyu silmek icin 1 hafta gibi sure taniolar

oluşturmadan atıldı hocam onuda başka partnere denerim artık

bu arada bu partner hakkında aklımda 2 soru işareti kaldı hala tereddütteyim diğer kanalalrımı bağlamadan önce kafamda netleştirmek istiyorum

kapanan kanalların ödenme oranı kaç
ağustosta soktuğum kanalın ödemesini eylülde alırmıyım ?

Bankalara ödeme alt limiti ne bu partnerin bilen var mı?

Vsp nin böyle kanallara ihtiyacı yokmuş böyle bence sokup zaman kaybetmeyin bunlarla.. Supporta yazdığımda bana bunu söylediler..

259 abone 510k izlenim olan kanalı sokmaya çalıştım,davetiye gönderildi 72 saat içinde gelir yazısı çıktı,kabul edilmiş mi demek oluyor bu? bide wm ödeme var mıydı bunlarda?

259 abone 510k izlenim olan kanalı sokmaya çalıştım,davetiye gönderildi 72 saat içinde gelir yazısı çıktı,kabul edilmiş mi demek oluyor bu? bide wm ödeme var mıydı bunlarda?

Dbuyuk ihtimal almayacaklar hocam alacaklarina davwtiyeyi aninda gonderoyorlar

259 abone tutmaz hocam en az 300 olması gerekiyor ben 291 aboneliydi bi kanalım denedim almadılar 300+ olması gerekiyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri