Arkadaşlar gelen mailde içerik size ait olmadığı için kabul etmedik diyor. 150 aboneli 100k izlenimli kanal bu. Spam kanal alsalar bile farkedince atılabilirsiniz.
300 abone olması gerekiyor hocam
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar gelen mailde içerik size ait olmadığı için kabul etmedik diyor. 150 aboneli 100k izlenimli kanal bu. Spam kanal alsalar bile farkedince atılabilirsiniz.
Dashboard olusturduktan sonra partnerden atma olmuo hocam seni ikaz edebiliyorlar maillerine bi bak felanca videoyu silmek icin 1 hafta gibi sure taniolariki kanal bağladım ikisinede hemen davet geldi saatler sonra birine darshboard etkinleştirmem için mail geldi diğerine gelmedi kanala girdim atılmış
Atılan kanal
Abone : 2000
İzlenim: 12 Milyon
Darshboard gönderilen atılmayan kanal
Abone 370
İzlenim 240k
Dashboard olusturduktan sonra partnerden atma olmuo hocam seni ikaz edebiliyorlar maillerine bi bak felanca videoyu silmek icin 1 hafta gibi sure taniolar
Bankalara ödeme alt limiti ne bu partnerin bilen var mı?
hocam vsp grouptan referans linki nasıl alıcaz
mesaj attım hocam oradan ayarlarsınız
mesaj attım hocam oradan ayarlarsınız
pm alabilirmiyim bende
24 saat oldu davetiye gelmedi.
259 abone 510k izlenim olan kanalı sokmaya çalıştım,davetiye gönderildi 72 saat içinde gelir yazısı çıktı,kabul edilmiş mi demek oluyor bu? bide wm ödeme var mıydı bunlarda?
259 abone 510k izlenim olan kanalı sokmaya çalıştım,davetiye gönderildi 72 saat içinde gelir yazısı çıktı,kabul edilmiş mi demek oluyor bu? bide wm ödeme var mıydı bunlarda?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.