VSP Group Tanıtım

bukadar sevindiğine göre kapanan kanaldı :D

---------- Spam Engelliyici 00:57 ---------- Önceki Mesaj 00:57 ----------

bakalım benim atılan kanalıma ödeme yapıcaklarmı

yok hocam kapanan kanal diiğilde ödeme günü 25 dedinmi sarkmadan deme yapması güzel bişey :)

benimde kapanan kanalım var ama ödemediler maalesef

hangi ayın ödemesi geldi [MENTION=10495]orcunkazan[/MENTION] [MENTION=16711]Corsair[/MENTION]

yok hocam kapanan kanal diiğilde ödeme günü 25 dedinmi sarkmadan deme yapması güzel bişey :)

benimde kapanan kanalım var ama ödemediler maalesef

çok doğru günleri sabitse çok iyi kapananları ödemelerini beklemiyoruz artık onlar için bir bardak su içeriz

şunları merak ediyorum bilen varsa dönsün bana :)
kanal kesinleşme tarihi
kesinleşmeden sonra kapanırsa ödeme yapıyormu
kanal atımı yapıyormu
kanal atılırsa ödeme yapıyormu

Son düzenleme:
çok doğru günleri sabitse çok iyi kapananları ödemelerini beklemiyoruz artık onlar için bir bardak su içeriz

şunları merak ediyorum bilen varsa dönsün bana :)
kanal kesinleşme tarihi
kesinleşmeden sonra kapanırsa ödeme yapıyormu
kanal atımı yapıyormu
kanal atılırsa ödeme yapıyormu

Youtube ile aynı en geç ayın 15 ine kadar kesinleşir.
Şuan özgün olmayan kanal almadığı için atma gibi bir durumda olmuyor,
Sadece özgün kanal alımı yapıyor,
Atılana kapanana ödeme yok yalnızda dashboardda kesinleşme olursa.

Youtube ile aynı en geç ayın 15 ine kadar kesinleşir.
Şuan özgün olmayan kanal almadığı için atma gibi bir durumda olmuyor,
Sadece özgün kanal alımı yapıyor,
Atılana kapanana ödeme yok yalnızda dashboardda kesinleşme olursa.

dashboardda kesinleşme olupta kapanan kanalın ödemesini hiç aldın mı?

dashboardda kesinleşme olupta kapanan kanalın ödemesini hiç aldın mı?

Kapanan kanalın ödemesi kesinleşmez. Kesinleştikten sonra kapanırsa ödenir. Ama atladığın kriter şu adamlar kanal alımı yapmıyor. İstediğin kadar dene sadece özgün. Kanal özgün oluncada kapanma derdi yok.

Kapanan kanalın ödemesi kesinleşmez. Kesinleştikten sonra kapanırsa ödenir. Ama atladığın kriter şu adamlar kanal alımı yapmıyor. İstediğin kadar dene sadece özgün. Kanal özgün oluncada kapanma derdi yok.

sorumu tekrar soruyorum, dashboard kesinleştikten sonra kapanan kanalın ödemesini hiç aldın mı?

benim kanalım kesinleştikten hatta ödeme onayladıktan sonra kapandı ödeme yapılmadı

bu ay için mi diyorsun önceden mi ? senin durumunun aynısı bende bu ay şu an da yaptım ödeme henüz yapılmadı açıklar yapıldı.. [MENTION=16711]Corsair[/MENTION] ödeme yapılıyor dedi merak ediyorum şimdi ne diyecek o soruma.. umarım ödenmiştir kanıtını gösterir

bu ay için mi diyorsun önceden mi ? senin durumunun aynısı bende bu ay şu an da yaptım ödeme henüz yapılmadı açıklar yapıldı.. [MENTION=16711]Corsair[/MENTION] ödeme yapılıyor dedi merak ediyorum şimdi ne diyecek o soruma.. umarım ödenmiştir kanıtını gösterir

ağustos ayında bagladıgım kanal ağustos ayı kazancı kesinleşti ödemesini onayladım kanal kapandı ayın 18-19 u gibi ama o kanal için ödeme gelmedi (3 hane)

bu ay için mi diyorsun önceden mi ? senin durumunun aynısı bende bu ay şu an da yaptım ödeme henüz yapılmadı açıklar yapıldı.. @Corsair ödeme yapılıyor dedi merak ediyorum şimdi ne diyecek o soruma.. umarım ödenmiştir kanıtını gösterir

Sana birşey söyleyeceğim. Tavırın hiç hoşuma gitmedi "sorumu tekrar soruyum" bu ne ya beni vsp çalışanımı sandın hesap sorar gibi yapıyorsun, ne sanıyorsun sana yardımcı olmak zorunda olduğu mu? Tecrübe ederek öğrenirsin şimdi, kendi tecrübemi senle paylaşmayacağım. İlk mesajımda durumu gayet açıkca belirttim.

Sana birşey söyleyeceğim. Tavırın hiç hoşuma gitmedi "sorumu tekrar soruyum" bu ne ya beni vsp çalışanımı sandın hesap sorar gibi yapıyorsun, ne sanıyorsun sana yardımcı olmak zorunda olduğu mu? Tecrübe ederek öğrenirsin şimdi, kendi tecrübemi senle paylaşmayacağım. İlk mesajımda durumu gayet açıkca belirttim.

:D şakasın ya.. gayet normal soruydu ama sanırım sen cevabı tecrübe değil de sağdan soldan duymayla verdiğin için işine gelmedi.. ödemiyor ödediyse de ispatla.. böyle bir şey yapamayacağın için sorun yok sadece atıp tutma o kadar.. kimseyi boşa ümitlendirme

Ödeme kesinleşse bile kanal kapanırsa ödemeyeceklermiş.Öyle dedi canlı yardım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri