VSP Group Tanıtım

dowland tarzı bişi yazıo orda dostum ona tıkladım tiki kaldırdık bakalım
Hocam ben gecen sefer gorevli ile konustuğumda tıkı kaldır demıstı Bu sefer tık işaretli olmamasına ramen ödeme yapılmadı Her ay boyle tıkle mıkle urasırsak bu partnerle işimiz var demektir Umarım her ay bizi boyle urastırmaz ödeme zamanı

PayPal lar geldi arkadaşlar tam bilmiyorum ama hepsi yattı muhtemelen

Hocam kesinleştikten sonra kapanırsa nolur Bilgin var mı? Birde bana ödemeler 15 ine kadar devam edecek dedi hiç o zamana kadar sürdüğü oldu mu PayPal icin?

Hi Hakan,
This account has been suspended due to multiple or severe violations of YouTube's policy against spam.
If you think that account was blocked by mistake, follow this link https://support.google.com/accounts/contact/suspended
Note that there is just a chance to return channel, but Youtube can decline your request.
Be informed that payments are not proceeded for the closed channels.

Sincerely,
Наталья
Please do not reply to this email. If you have any other questions, contact us again via online support chat.
Thank you in advance
---
To rate this answer or view ticket history please follow the link:
WebMoney payment required to be made to pay for $ *** made
Powered by LiveAgent.

Kesinleşeni dahi ödemiyorlar kanal kapandığı için böyle kansız bunlar.

Budamı yalan oldu eniyisi ben gidiyim kendime bi iş bulayım. Gerçi 20 senedir arıyorum bulamadım.

konu sahibi arkadaş ve diğer arkadaşlar bu partner ne durumda şuanda?

Sartlari guzel ama Spam kabul ediyor mu acaba ?

---------- Spam Engelliyici 23:28 ---------- Önceki Mesaj 23:26 ----------

Sartlari guzel ama Spam kabul ediyorlar mi acaba ?

bi kanal sokiym dedim 5 dk.yi gecti pencereyi kapamayin diyo step1de takildi ne is anlamadim

Dashborada hiçbir şekilde giriş yapamıyorum nasıl giriş yapabilirim arkadaşlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri