VSP Group Tanıtım

kesinleştikten sonra kapanan bi kanalım vardı ödeme gelmemiş desene gitti para bi umutla girdim hesaba ama yok

dün gece banada kesinleştikten sonra kapanan bir kanal için 3 haneli bir ödeme yapmışlar çok şaşırdım :)

sadece 1 kanal ödemesi yapmışlar ama diğerlerini yapmamışlar neye göre ödüyolarsa artık :)

PayPal alan var mı arkadaşlar gelen giden yok da ayin 1 i geçti ?

Sanırım bunlar da paranın üstüne yattılar.Hiç iletişim kurup bilgi alabilen yok mu?

İlk başka kanal ismini rica ettiler, Sonra paypal adresinizi doğru yazdığınızdan eminmisiniz dediler. Buna da cevap evet olunca. 15'ini beklemelisiniz ödemeler 15'inde olacak yazdılar.

Canlı iletişim kısmı Gündüz 15:00 sırasında açık oluyor.

Hep 15 ine kadar sure veriyorlardı onda sıkıntı yok ama 28-30 arası yatardı paralar

Normalde ayın son günleri ya da ilk günleri yatırırlardı Paypal hesabına. Bu ay bi değişiklik yaptılar sanırım.

Hello!
13:00
When will my payment be sent?
13:00
Please clarify the period of the payment you are waiting for
13:01
01 Oct 2015 - 31 Oct 2015
13:02
You will recieve payment till December 15th
This is the final date of payment
13:02
ok
thank
15 ine kadar gelir diyor

Şartlar uyuyor 20k lık kanal var. Fakat davetiye bir türlü gelmiyor ?
qL3KCG.png

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri