VSP Group Tanıtım

Şuan kanal alımları açık mı? İki aydır boşta duran kanallarımdan %80 kazanmak için referans linki paylaşırsanız sevinirim. Bu arada referans olan kişi benim kanalımi görebiliyor mu?

Webmoney'den Parayı Göndermişler Ama Eksik Göndermişler.

Örneğin: Dashboard'ta 88 Yazıyor Ama Onlar 86 Göndermişler. (%30 Kesmeleri Yetmezmiş Gibi) Örnek Diyorum.
Dashboard'taki Tutarı Göndermemişler.
Webmoney'den de Bozunca Komisyon İyice Eridi Kazanç.

Son düzenleme:
Hayırlı olsun hocam bende wm ödemesi almışım ama hangi kanal bilmiyorum.

PayPal kullaniyomuydunuz ben pp bekliyorum o da yarın baslar muhtemelen değil mi Bilgin var mı?

Pazartesi odenir die dusunuyorum hocam

---------- Spam Engelliyici 10:13 ---------- Önceki Mesaj 10:11 ----------

hocam kanal kabul durumları ne alemde? sizin eski kanallarmı duruyor yoksa yenı kanal sokabiliyor musunuz ?

Hocam kanalinizi ozgun gibi gosterdiginiz takdirde hemen hemen her partner alir. Film dizi de kabul iyi para var ama o parayi da veren ne partner nede adsense var artik

3 PayPal geldi 3 de kapalı kanal muhtemelen.acık panele ulaşamadığım kanal gelmedi daha

Telefon üzerindeki yaptım dün gece gibi ama davet gelmemiş.Bilgisayar üzerinden mi denesem?

Ödemesi kesinleşip telifden kapanan kanalın ödemesi yapılmadı

Sent from my iPhone using Tapatalk

Panele giremediğim bir kanal vardı attılar geçersiz etkinlik deyip atıyorlar... ödemede yapmadılar daha sizin ödeme geldimi hocam

Yok hocam gelmedi partnerden atmamislar da bunun meblağ yuksek diye bekledim sormadım da ama bugün soracam. Ödeme aldığım kanallar kapanmıştı garip bi şekilde ödeme yaptılar anlamadım.

bu partner sıyırmış cidden kendi videoların diyip duruyorlar editleme de olmıyacakmıs allah allah özgün kanalı vlog dan ibaret sayıyorlar

yaklaşık 5 bin abonesi olan kanalımı bağlamak istediğimde 0 abone görünüyor ve kriterden dolayı uyarı veriyor. genel bir problem var. şuan alımlar kapalı sanırım.

yaklaşık 5 bin abonesi olan kanalımı bağlamak istediğimde 0 abone görünüyor ve kriterden dolayı uyarı veriyor. genel bir problem var. şuan alımlar kapalı sanırım.
Bende mail atıp sordum bu ay alımlar kapalı önümüzdeki ay deneyebilirsiniz diye mail atmışlar.

Boşa uğraşmayın arkadaşlar bu çakallar açık kanalın iki aylık kazancını (20k) ödemeyip partnerden attılar. Mn gibi çakal bunlarda.. Kanalda ne telif ne uyarı ne eşleşen hiçbirşey yoktu. Şimdi kanalı adsenseye bağladım orda devam ediyor inşallah uzun süre açık kalır..

---------- Spam Engelliyici 12:57 ---------- Önceki Mesaj 12:54 ----------

Yok hocam gelmedi partnerden atmamislar da bunun meblağ yuksek diye bekledim sormadım da ama bugün soracam. Ödeme aldığım kanallar kapanmıştı garip bi şekilde ödeme yaptılar anlamadım.
Senin durum ne oldu hocam alabildin mi paranı yoksa attılarmı kanalı partnerden benimkini 30 unda atmışlardı

---------- Spam Engelliyici 12:58 ---------- Önceki Mesaj 12:57 ----------

Aynısı benim kanal içinde geçerli 2 aylık kazanç uçtu hala WM ödemesi almayan varmı
Senin ödeme geldi mi hocam şu sorunlu kanalın görüşemedik

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri