Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Şuan kanal alımları açık mı? İki aydır boşta duran kanallarımdan %80 kazanmak için referans linki paylaşırsanız sevinirim. Bu arada referans olan kişi benim kanalımi görebiliyor mu?
Hayırlı olsun hocam bende wm ödemesi almışım ama hangi kanal bilmiyorum.
PayPal kullaniyomuydunuz ben pp bekliyorum o da yarın baslar muhtemelen değil mi Bilgin var mı?
hocam kanal kabul durumları ne alemde? sizin eski kanallarmı duruyor yoksa yenı kanal sokabiliyor musunuz ?
Telefon üzerindeki yaptım dün gece gibi ama davet gelmemiş.Bilgisayar üzerinden mi denesem?
Panele giremediğim bir kanal vardı attılar geçersiz etkinlik deyip atıyorlar... ödemede yapmadılar daha sizin ödeme geldimi hocam3 PayPal geldi 3 de kapalı kanal muhtemelen.acık panele ulaşamadığım kanal gelmedi daha
Panele giremediğim bir kanal vardı attılar geçersiz etkinlik deyip atıyorlar... ödemede yapmadılar daha sizin ödeme geldimi hocam
Ben sürekli gönderiyorum ama spam kanal almıyoruz diye mail yolluyorlar
Bende mail atıp sordum bu ay alımlar kapalı önümüzdeki ay deneyebilirsiniz diye mail atmışlar.yaklaşık 5 bin abonesi olan kanalımı bağlamak istediğimde 0 abone görünüyor ve kriterden dolayı uyarı veriyor. genel bir problem var. şuan alımlar kapalı sanırım.
Senin durum ne oldu hocam alabildin mi paranı yoksa attılarmı kanalı partnerden benimkini 30 unda atmışlardıYok hocam gelmedi partnerden atmamislar da bunun meblağ yuksek diye bekledim sormadım da ama bugün soracam. Ödeme aldığım kanallar kapanmıştı garip bi şekilde ödeme yaptılar anlamadım.
Senin ödeme geldi mi hocam şu sorunlu kanalın görüşemedikAynısı benim kanal içinde geçerli 2 aylık kazanç uçtu hala WM ödemesi almayan varmı
Ekim kazanclari kesinleşmiş arkadaşlar
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.