Benim kapanan kanalıma ödeme yaptılar arkadaşlar.
benim kapanan kanalda ödeme yok teliften kapanmıştı umarım öderler..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kapananı ödemişler dashbıardına girebiliyorum sanırım dashboardı kapatmayı unutmuşlar![]()
Ne kadar ödeme hocam kanalınız ne zaman kapanmıştı?
Kapanan kanal ödüyor tertemiz kanalı sahte tiktan atıyor ne acayip Partnerekim ayının 10 u gibi kapanmış hocam yani bu ay kapanmış, kesinleşmeden önce kapanmış hemde ilginç
EDİT: daha önce de kapanan kanalım olmuştu ancak onu ödememişlerdi bilginiz olsun
şanslısın hocam benim ödemeyi yapmadıkları gibi kanalı partnerden atmışlar. dashboarda girilemiyordu bu ayın kazancıyla 2 aylık kazanç uçtu gitti. bir umut bugün yarın yaparlar diye bekleyeyim yinedeDashboardina gitilemeyen ve kapanan 2 tane kanalin odemesini yaptilar icerigi diziydi
Spam kanallar var hocam ses cikarmamak en dogrusu... hic bisey yapmadim ya rezzak dedim bekledimşanslısın hocam benim ödemeyi yapmadıkları gibi kanalı partnerden atmışlar. dashboarda girilemiyordu bu ayın kazancıyla 2 aylık kazanç uçtu gitti. bir umut bugün yarın yaparlar diye bekleyeyim yinede
acaba sen ticket atmışmıydın yada canlı destekle görüşmüşmüydün dashboarda giremediğin kanalla ilgili
Spam kanallar var hocam ses cikarmamak en dogrusu... hic bisey yapmadim ya rezzak dedim bekledim
Aynısı benim kanal içinde geçerli 2 aylık kazanç uçtu hala WM ödemesi almayan varmışanslısın hocam benim ödemeyi yapmadıkları gibi kanalı partnerden atmışlar. dashboarda girilemiyordu bu ayın kazancıyla 2 aylık kazanç uçtu gitti. bir umut bugün yarın yaparlar diye bekleyeyim yinede
acaba sen ticket atmışmıydın yada canlı destekle görüşmüşmüydün dashboarda giremediğin kanalla ilgili
Aman hocam ödeme falan alırsan haberdar et keşke desteğe falan yazmasaydık belki öderlerdi.. şimdi ödeyecekleri varsada ödemez bunlarAynısı benim kanal içinde geçerli 2 aylık kazanç uçtu hala WM ödemesi almayan varmı
Dashboardina gitilemeyen ve kapanan 2 tane kanalin odemesini yaptilar icerigi diziydi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.