VSPGroup

ahmetozhan42

Kayıtlı Üye
VSPGroup Network Katilim Sartlari ve Bilgileri.

Merhaba arkadaşlar VSPGroup bir Rus Network firmasıdır. 2,2.5 yıllık bir geçmişi vardır

NETWORK ÖZELLİKLERİ;

=>Esnek ödeme sistemi, - WebMoney , Paypal , Payoneer , Unistream , Western Union (geliştirme Qiwi ve Yandex Para ve diğerleri)
=>300.000 den fazla eşsiz melodi ve şarkı
=>Kanal 1 aydan fazla açık olması gerek
=>Kanalda en az 10 videoları olmalı.
=>Kanal ayda en az 10.000 izlenime sahip olmalıdır.
=>Kanal en az 200 aboneye sahip olmalıdır.
=>Kanalınızda herhangi bir uyarı bulunmaması gerek
=>Ödemeler bir sonraki ayın 25-30 arasındadır.

KESİNTİ MİKTARI;

Aylık gösteriminiz 500.000'in altındaysa 70%
Aylık gösteriminiz 500.000 ile 1.000.000 arasındaysa %75
Aylık gösteriminiz 1.000.000 izlenimin üstündeyse %80

*Başvurular 72 saat içerisinde onaylanmaktadır.

VSPGROUP SİTEYE GİT

YouPartnerWSP Örnek ödemeleri (WebMoney)

YouPartnerWSP Örnek ödemeleri (Unistream / Unistream)

YouPartnerWSP Örnek ödemeleri (PayPal)

Son düzenleme:
Yeni Partner keşfedilmiş hayırlı olsun ama çok şey istiyor direk 1000 izlenim %20 kesinti ile quize girmek daha mantıklı

bende bulmuştum bunu fakat 10 bin izlenim kolay kolay sağlanıcak bi şart olmadığından pek iş yapmaz diye düşündüm :)

şartlar harika
en azından her önüne geleni almıyorlar.

ama keşke kesinti oranı direk %20 olsaydı 1 milyondan sonra %10 falan olsaydı daha iyiymiş.

ben mailleştim geçen bunlarla.
daha önceden life ve quiz le calistigimi, networkünüzüde denemek istedigimi yazdım

adam üstüne basa basa telifli seyler kesinlikle olmaz yazdı. life ı duyunca kıllandı :)

şartları önemli değil hallederiz. önemli olan kapanan kanalları öder mi sorusu ?

bu şartlar sağlanırda 1 aylık kanalları nerden bulucaz o var.Birde kapanan kanalları ödüyorlarmı buda var.Bence uğraşması zor bir network.

10 bin izlenim alana kadar zaten hiç para getirmiyor aceleye gerek yok yani, 200 abonede zaten kendi geliyor 10k izlenimde, o yüzden kaliteli Spam yapılıyorsa hangi network olduğu farketmez benim için, quiz veya diğer network lerin abone ve izlenimi yüksek tutmaları daha iyidir diye düşünüyorum ortalık çöplüğe dönmez ve en azından gerçekten bu işi bilen kişiler uğraşır artık :)

Son düzenleme:
500.000 izlenimin altında %70 ödüyor arkadaşlar ve en önemli soruyu ben sormuştum 2 gün önce aldığım cevap;

do you pay the closing channels?
16:03
no, we don`t

Kapanan kanali odemiyor yani o zaman gec burayi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri